Καταρχάς εγώ να ευχαριστήσω το Νικο που μπήκε στον κόπο και ήρθε στην Πάτρα για λιγοτερές από 24 ώρες!!!! Περασαμε πολύ καλά και στη συνάντηση με όλα τα παιδια, αλλά και τον υπολοιπο χρόνο είτε στο σπίτι μου, έίτε εξω!
Νίκο το μάτι σου παιζει πολύ όταν κυκλοφορεις, τι εισαι εσύ ρε;;; Παραλίγο να πάθει κανενα αυχενικό έτσι όπως γύριζε το κεφάλι μια δεξια και μια αριστερα, λες και αν έχανε κανενα γκομενακι θα του βάζαμε απουσια!!!!
Δεν θα σχολιάσω τα λεγόμενα του Πάνου, εξάλου είναι γνωστό πλέον οτι δεν με χωνεύει...
Περιμένω την επόμενη βόλτα προς τα κάτω, αφου αν υπάρχει καλή διαθεση το σπίτι μου ειναι ικανο να φιλοξενίσει 4-5 άτομα (θα παιξει και στρωματάδα όμως, μην περιμένετε καλοπέραση)!!!
Ο Νικος κόλλησε με τους συνκάτοικους μου:
τα Ferbies, και
τον Πίκατσου (γνωστο ποκεμον Ηλεκτρολόγος) αλεξιπτωτιστή!!!
ενω από το γραφειο δεν λείπουν ποτέ τα φυστικια, ως απαραίτητη συνοδεία για το ουϊσκι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Απλά την επόμενη φορά καλό θα ήταν να αποφύγεις την διανυκτέρευση μέσα στο ίδιο δωμάτιο με τον Βαγγέλη... Αυτός είναι ικανός να σε ξυπνήσει στις 2 π.μ. για να κάνεις σκοπιά...
|
Είχα βγάλει και υπήρεσίες. Ο Νίκος ήταν περίπολο 12-3 το βράδυ όπου κάναμε βολτίστα στην Πάτρα!!!! Ρε Νίκο, εκείνο το κρασάκι δεν το κεράσαμε τελικά στα κορίτσια στο δίπλα τραπέζι.....