δε θα πω καλο χειμωνα. ηρθα για μια δουλεια και ξαναφευγω. απλα θα πω ενα ανοιγματακι και ενα περιστατικο.
το περιστατικο ειναι οτι εκαψα εσπασα η παρτε το οπως θελετε το σασμαν μου. εσπασε καποιο ρουλεμαν στο διαφορικο. ευτυχως τηλεφωνικα με βοηθησαν καποιοι φιλοι απο δω μεσα η και εξω απο δω και τ αμαξι ετοιμαστηκε αν και εγω ημουν λευκαδα και επινα μπυρες στην υγεια τους
μπηκε σασμαν απο καρινα Ε. το σασμαν σε σχεση με του 20v ειναι ΠΟΛΥΥΥ πιο μακρυ. αν και στην αρχη ολοι ελεγαν ειναι πιο κοντο. ολες οι ταχυτητες βγαζουν +12 χιλιομετρα τελικης. με 3000στροφες με 5η πηγαινα 100χλμ και τωρα παει 112. 1η 80
2η 122 3η 177 4η ακομα δεν τη ανοιξα. που να το κανω? 5η σιγα μη βρω δρομο.
το αποτελεσμα ειναι οτι τ αμαξι εχασε το ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ του, κανει καλυτερο ταξιδι ομως και οικονομικοτερο. αλλα τι να τα κανω αυτα? εγω το θελω πιστολι οπως ηταν. αν και το 20v το σασμαν που ειχα ηταν απο τα κοντα εμενα μου φαινοταν μακρυ. τεσπα....... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΡΙΝΑΑΑ yell cussing
πετυχα στα βιλια το φιλαρακι με το RX8 που ελεγα σε μερικους απο δω μεσα.
αν και ηξερα οτι θα χασω μονο και μονο απο σασμαν δοκιμασαμε.
ξεκινησαμε σχεδον μαζι στο σπασιμο της πρωτης μου λογω αλαγης εκεινου πεταχτηκα μπροστα. στη δευτερα μου με περναει μιση καροτσα. λεω παει εχασα εφυγε. καρφωνω τριτη και ειναι μπροστα μου μια γεματη καροτσα. σπαζοντας ολη την τριτη μιας και ξερω οτι δεν θα γεμισει η 4η τον ΕΠΙΑΣΑ στην μιση καροτσα και ειχα ακομα γκαζι. αν εβαζα τεταρτη δε τη γλυτωνε. αν ειχα το σασμαν μου το κανονικο του 20v επισης δε τη γλυτωνε.
το RX8 ειναι μαμα. μονο κατι φιλτρα εχει βαλει. ουτε ζαντες ουτε τιποτα.
του ειπα να παμε σε εναν αλλο δρομο που θα βαλω τεταρτη αλλα δεν ηθελε να παμε. θα τον ψησω που θα παει.....
εκανα βολτα αμεσως μετα το RX8 και πραγματικα απογοητευτηκα. ναι μεν ειναι γραμμικο αλλα πουθενα δεν σου θυμιζει οτι κρυβει 192 ατια
απο κει και περα ειναι θεμα οδηγου και φυσικα σασμαν.
με το που γυρισω ΦΥΣΙΚΑ θα επισκευαστει το μαμα σασμαν μου . εχω την εντυπωση οτι ειναι το καλυτερο σασμαν οσο αναφορα τις σχεσεις του.
και δε θα σκεφτω να το ξαναλαξω ποτε. ισως το κοντυνω