Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 23-07-06, 14:12
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Η εννότητα αναφέρει για φιλικά ανοίγματα που μας έτυχαν,αυτό πρεπει να γραφούμε και μονό αυτό.Οτιδήποτε έχει σχεση με προκλήσεις-προσκλήσεις μέσα από το φόρουμ θα διαγρέφεται.

Φιλικά Νίκος
Παλιά 23-07-06, 14:25
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 514
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Η εννότητα αναφέρει για φιλικά ανοίγματα,αυτό πρεπει να γραφούμε και μονό αυτό.Οτιδήποτε έχει σχεση με προκλήσεις-προσκλήσεις μέσα από το φόρουμ θα διαγρέφεται.

Φιλικά Νίκος
Δεν μπορω να καταλαβω,αλλα ειναι δυνατον σε μια ενοτητα, να μην ξεφυγεις απο το θεμα,ετσι γινεται παντου.Στην καφετερια οταν συζητας, μιλας συνεχεια για το ιδιο θεμα,οχι.Για το καθετιι που σκεφτεται ο καθενας, που μπορει να συνδεεται με το θεμα, δεν μπορει να το αναφερει,θα πρεπει δηλαδη να ανοιξει καινουργιο topic.

Υ.Γ Στο συγκεκριμενο μονο ενας δεν μπορει να ξεφυγει Ο ΝΙΚΟΣ(2579)αφου μονο αυτος κανει ολη την ημερα κοντρες ε Νικο.
Παλιά 23-07-06, 14:56
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Ηρακλή,άλλο η παρέα και άλλο η "βιτρίνα" του COROLLACLUB.
Θα παρακαλέσω το θέμα να λήξει κάπου εδώ.

Φιλικά Νίκος.
Παλιά 24-07-06, 00:31
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ηρακλη ειπες κατι για κοντρες και με επικαλαστικες ευκαιρια να πουμε για τα τεκτενομενα στην λαρισα.
το σαββατο λιπον ο ηρακλης κανονησε συναντηση για καφε(και τσαι) με τον χρηστο απο τον βολο τον δημητρη απο λαρισα και εμας στην λαρισα.
αφου τα ειπαμε και ηπιαμε τους καφεδες πηγαμε για το τσαι.υπενθημηζω οτι ο δημητρης εχει το 20ν κορολα με το 6ρι που ειχε περαση την TS του jims192 με οδηγο τον χρηστο .
στο δρομο πριν το καφε κανενα δυο ανοιγματα με το κορολα το δημητρη δεν πιανοταν, το ατιμο το 6ρι φωρτονη σαν πυροβολο τις σχεσης .
ομως απο σταση τα πραγματα ειναι διαφορετικα.

το πρωτο που εχω να πω για την κοντρα του καρινα με το κορολα ειναι οτι ο χρηστος οποιο και απο τα δυο θα οδηγουσε θα εβγενε πρωτος και θα καταλαβετε ευθης αμεσως .

λυπον απο σταση ο ηρακλης και εγω στην καρινα και ο δημητρης με τον χρηστο στο κορολα πρασινο και ξεκηναμε μαζι ως τα 60 αλλα ο δημητρης εκει αλλαζε ταχυτητα εγω ατα 70 =μισω μπροστα το καρινα ως τα 100 ιδια η αποσταση οπου εβαζε 2ρα ο δημητρης εγω στα 120 αλλη μιση και περιπου η αποσταση ηταν γυρω στη 1,5 καροτσες ως τα 180 περιπου αυτο εγινε περιπου 5 φορες.δεν το πιστευα λεει λυπον ο χρηστος θα το παρω εγω το κορολα με την πρωτη μπαμ μια καροτσα μπροστα οπου και εμενε εκει αντε μετα τα 160 να μιωνοταν λιγο αλλα λιγο,οσες φορες και να το καναμε το ιδιο απιστευτο.το μονο που μπορω να πω εγω ειναι οτι το καρινα λογο δισκου πλατο ισος να τα πηγενε καλυτερα απο εκηνησης στην αρχη και οτι μετα τα απανοτα ανοιγματα βλεπω να πεφτη η αποδοση της αλλα αυτο μορει να ισχιοι και στην κορολα .μετα απο αυτα πηγαμε για το 2ρο αγαπημενο χομπι αναλυση κοντρας τρογοντας τι αλλο σουβλακια.α ξεχασα να πω οτι οδηγησα και εγω το κασρολα αλλα οχι για κοντρα αλλα για να το δω και ευχαριστω το δημητρη που ειχε την καλοσηνη να μου το δοση.αυτο που εχω να πω για το 6ρι αλλα και γενικοτερα για του δημητρη το αυτ/το ειναι πολεμικη μηχανη μου αρεσε πολυ.

λοιπον στην αναλυση θα πω αυτο που ειπε ο ηρακλης σε πρωτη φαση που εβλεπε να αλλαζω εγω ταχυτητες ειπε πολυ καλες αλλαγες κανεις 2ρη φαση ο χρηστος οδηγησε την καρινα την δικη μου ηρακλης διπλα ειπε ο χρηστος αλλαζη στο μισω χρονο τις ταχυτιτες .
συμπερασμα για το πενταρι και το εξαρι για μενα ειναι οτι απο σταση το πενταρι ειναι μπροστα αν θεωρισω οτι ο δημητρης και εγω παιζουμε στην ιδια κλαση σαν οδηγη που αλλαζουν ταχυτητες και στα ρεπριζ μακραν το 6ρι.τωρα για το χρηστο τι να πω.επιφηλασομε ομως για την επομενη φορα θα φοραω και εγω 195/50/15

Υ.Γ.
για τα το jims 192 η αποσταση που με περναγε ο χρηστος εμενα σε σχεση με εσενα ηταν πιο μικρη
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 24-07-06, 01:40
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 514
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αν δεν τα εγραφες, θα εσκαγες
Παλιά 24-07-06, 01:45
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 297
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

2579 εντελως φιλικα στο λεω και μην παρεξηγηθεις! Βαλε κανενα κομμα οταν γραφεις και καμια τελεια ρε φιλε, γιατι με το κειμενο σου χανουμε την μπαλλα. Ο ευθυς λογος δεν ειναι το ιδιο με το γραπτο οποτε τα σημεια στηξης ειναι απαραιτητα και για να καταλαβουμε που δινεις εμφαση και για να εχει μια συνοχη ο λογος, δηλαδη να ειναι περισσοτερο σαν ποιημα παρα σαν ρυακι (εντελως μονοκομματος και συνεχομενος). Αν δεν μπορεις, τουλαχιστον βαζε καμια τελεια. Αυτο βεβαια παει σε ολους ετσι!(Τωρα για εσας που θα ξυνισετε την μουρη και πειτε τι λεει αυτος προσπαθειστε να διαβασετε το παραπανω κειμενο). Δεν ειμαι σχολαστικος, αν αυτο σκεφτηκατε, αλλα πιστευω οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει. Για οσους δεν μπορουν απλα μην το κανετε, μια προταση και μονο ειναι

Sorry τωρα ρε ΝΙΚΟ για το ακυρο ποστ

Φιλικα Δημητρης
Παλιά 31-07-06, 17:58
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ενω γυριζα απο την εργασια μου πετυχενω τον γειτονα με το σταρλετ τουρμπο το οποιο ειναι μαμα με ενα ιντερκουλερ μπροστα το οποιο ηταν πιο μεγαλο απο την τελαιυταια φορα που ειχαμε ανοιξη .
Τοτε του ειχα ριξη 2 καροτσες αν θυμαμε καλα.τωρα που εχω το καινουριο ιντερκουλερ παει καλυτερα μου ειπε και πηγαμε να τα δοκιμασουμε.
Καμια ελπιδα απο σταση την πρωτη εφαγε 2+ ως τα 130 την 2ρι 1καροτσα ως τα 120 και την 3τη 3-4 ως τα 160-170 ξυριζη το 20ν
Ομως απο ρεπριζ 2ρα και 30-120 χλμ μου εριχνε 1 αυτ/το το τελευταιο το εκανα αν και ηξερα οτι θα χασω για να χαρει λιγο αυτος και οι αλλοι φιλοι που εχουν 1,3 τουρμπο καθως ηξερα οτι θα το εγραφα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 31-07-06, 18:17
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 588
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικος ο πονοψυχος...εγω εχθες πατησα ενα εσκορτ.κανει μια τρελη προσπεραση ε και νευριασα μολις βρηκα δρομο ευθεια ανοιχτη.....του κολησα προφυλαχτηρα και βγηκα αποτομα και τον περασα...ας ξανακολισει σε κορολα αν ειναι μαγκας!!!
Παλιά 01-08-06, 11:09
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
και οι αλλοι φιλοι που εχουν 1,3 τουρμπο καθως ηξερα οτι θα το εγραφα
Εδω ειναι και σε παρακολοθουν να ξερεις...

Παλιά 01-08-06, 17:13
turbakias!!!

βασιλη ακομη ασχολεισαι με τα 20v. ασε να παιξουν με κανα σαξοραλλο ειμαστε σε αλλη κλαση! οταν δουλευουμε στο 0.4 με την CT9 καλα ειναι μετα ενταξει θα κλαινε και ειναι αμαρτια!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18301105 seconds (76,11% PHP - 23,89% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com