ηρακλη ειπες κατι για κοντρες και με επικαλαστικες ευκαιρια να πουμε για τα τεκτενομενα στην λαρισα.
το σαββατο λιπον ο ηρακλης κανονησε συναντηση για καφε(και τσαι) με τον χρηστο απο τον βολο τον δημητρη απο λαρισα και εμας στην λαρισα.
αφου τα ειπαμε και ηπιαμε τους καφεδες πηγαμε για το τσαι.υπενθημηζω οτι ο δημητρης εχει το 20ν κορολα με το 6ρι που ειχε περαση την TS του jims192
με οδηγο τον χρηστο .
στο δρομο πριν το καφε κανενα δυο ανοιγματα με το κορολα το δημητρη δεν πιανοταν, το ατιμο το 6ρι φωρτονη σαν πυροβολο τις σχεσης .
ομως απο σταση τα πραγματα ειναι διαφορετικα.
το πρωτο που εχω να πω για την κοντρα του καρινα με το κορολα ειναι οτι ο χρηστος οποιο και απο τα δυο θα οδηγουσε θα εβγενε πρωτος και θα καταλαβετε ευθης αμεσως .
λυπον απο σταση ο ηρακλης και εγω στην καρινα και ο δημητρης με τον χρηστο στο κορολα πρασινο και ξεκηναμε μαζι ως τα 60 αλλα ο δημητρης εκει αλλαζε ταχυτητα εγω ατα 70 =μισω μπροστα το καρινα ως τα 100 ιδια η αποσταση οπου εβαζε 2ρα ο δημητρης εγω στα 120 αλλη μιση και περιπου η αποσταση ηταν γυρω στη 1,5 καροτσες ως τα 180 περιπου αυτο εγινε περιπου 5 φορες.δεν το πιστευα λεει λυπον ο χρηστος θα το παρω εγω το κορολα με την πρωτη μπαμ μια καροτσα μπροστα οπου και εμενε εκει αντε μετα τα 160 να μιωνοταν λιγο αλλα λιγο,οσες φορες και να το καναμε το ιδιο απιστευτο.το μονο που μπορω να πω εγω ειναι οτι το καρινα λογο δισκου πλατο ισος να τα πηγενε καλυτερα απο εκηνησης στην αρχη και οτι μετα τα απανοτα ανοιγματα βλεπω να πεφτη η αποδοση της αλλα αυτο μορει να ισχιοι και στην κορολα .μετα απο αυτα πηγαμε για το 2ρο αγαπημενο χομπι αναλυση κοντρας τρογοντας τι αλλο σουβλακια.α ξεχασα να πω οτι οδηγησα και εγω το κασρολα αλλα οχι για κοντρα αλλα για να το δω και ευχαριστω το δημητρη που ειχε την καλοσηνη να μου το δοση.αυτο που εχω να πω για το 6ρι αλλα και γενικοτερα για του δημητρη το αυτ/το ειναι πολεμικη μηχανη μου αρεσε πολυ.
λοιπον στην αναλυση θα πω αυτο που ειπε ο ηρακλης σε πρωτη φαση που εβλεπε να αλλαζω εγω ταχυτητες ειπε πολυ καλες αλλαγες κανεις 2ρη φαση ο χρηστος οδηγησε την καρινα την δικη μου ηρακλης διπλα ειπε ο χρηστος αλλαζη στο μισω χρονο τις ταχυτιτες .
συμπερασμα για το πενταρι και το εξαρι για μενα ειναι οτι απο σταση το πενταρι ειναι μπροστα αν θεωρισω οτι ο δημητρης και εγω παιζουμε στην ιδια κλαση σαν οδηγη που αλλαζουν ταχυτητες και στα ρεπριζ μακραν το 6ρι.τωρα για το χρηστο τι να πω.επιφηλασομε ομως για την επομενη φορα θα φοραω και εγω 195/50/15
Υ.Γ.
για τα το jims 192 η αποσταση που με περναγε ο χρηστος εμενα σε σχεση με εσενα ηταν πιο μικρη