Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|

07-01-07, 14:23
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Για 1,6 δεν αλλάζει μπιέλες σωστά; Αμα δεν αναλαμβάνει πάω πάσο.
|

09-01-07, 18:47
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Η υπερβολή ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν άσε που ότι και να γίνει θα είμαστε μονίμως με το χέρι στην τσέπη
Νίκο πόσο σου πήγε ο υπερκυβισμός?
|

09-01-07, 20:01
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
σχεδόν 2 χρόνια είναι φτιαγμένο το αυτοκίνητο μου και δέν έχω βάλει ακόμα το χέρι στην τσέπη,γιατί πολύ απλά δεν έχει προκύψει πρόβλημα.
|

09-01-07, 20:18
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
1600...μερικες φορες ισως δεν αξιζει να κανεις κατι φοβουμενος μην δουλεψει σωστα...!ετσι κι αλλιως υπαρχουν "υπερβολικοι" που δουλευουν ολοσωστα και υπερβολικα!!!
|

09-01-07, 23:53
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Οι "υπερβολικοί" φίλε roy έχουν βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη τους!
Νίκο πραγματικά με βούλωσες δεν έχω να πω τίποτα άλλο θέλω μόνο να δω και από κοντά το έργο σου
|

10-01-07, 07:25
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Την Παρασκευή στην κοπή της πίτας έλα να τα πούμε.
|
 |
|
 |

10-01-07, 09:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Το να υπερκυβίσεις σε 1800 δεν είναι υπερβολή. Όταν μάλιστα ουσιαστικά έχουν το ίδιο ή έστω πολύ μικρή διαφορά στο κόστος και στο τι αλλαγές πρέπει να γίνουν με τον υπερκυβισμό σε 1600 τότε είναι και ποιο συμφέρουσα και ποιο λογική λύση. Πιστεύω πως ότι χρειάζεται να πειράξεις στη μία περίπτωση χρειάζεται και στην άλλη (άντε να ην χρειάζεται πολλαπλή εισαγωγής αλλά τι πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσει αυτό? ). Όσο για το κόστος δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά αν αγοράσεις το πιστόνι π.χ. του 1.6 από αυτό του 1.8 οπότε το κόστος είναι πάνω κάτω το ίδιο. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά μία μετατροπή (έχουμε επιτυχημένα παραδείγματα και για τις δύο περιπτώσεις οπότε αυτό το βγάζουμε στην απέξω) μια μετατροπή για να χαρακτηριστεί σωστή ή όχι (ή μάλλον καλύτερα σωστή κίνηση ή όχι ) πρέπει να ζυγίσουμε το κέρδος που έχουμε σε σχέση με το κόστος. Από την στιγμή μάλιστα που έχουμε την επιλογή στα 1.8 τριών σταδίων (δεν ξέρω για τα 1.6) και έχουμε και παραδείγματα απροβλημάτιστης λειτουργίας και για τα τρία από αυτά (του 1ου και 3ου σταδίου είναι αυτοκίνητα του club που τα βλέπετε όποτε θέλετε) νομίζω πως δεν αξίζει ο κόπος και τα χρήματα για το 1.6 γιατί πολύ απλά με το ίδιο περίπου κόστος και με το ίδιο ρίσκο μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα. Υπερβολή είναι ο υπερκυβισμός σε 2.2 που έχει γίνει, δουλεύει σωστά μέχρι τώρα (έγινε πριν κάνω το δικό μου οπότε έχει πάνω από ένα χρόνο που το έχω εγώ) αλλά πρέπει να ανοίξεις τους κυλίνδρους που έχει το ρίσκο να γίνει το ανθρώπινο λάθος και να έχεις τρεχάματα. Σε αυτά που λέμε εδώ όμως όλα τα παίρνεις έτοιμα από μαμά και τα περνάς όπως και όπου προβλέπει η λειτουργία τους οπότε το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους είναι μηδαμινό (το ελαττωματικό ανταλλακτικό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αλλά αυτό ισχύει παντού και στο φινάλε μιλάμε για ανταλλακτικά της μαμάς και όχι τις κάθε εταιρίας που νομίζει ότι μπορεί να βγάλει κάτι καλύτερο για τους κινητήρες που η άλλος έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει). Για ότι περισσότερο κάθε Παρασκευή μπορεί όποιος θέλει να έρθει να μας βρει.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|

10-01-07, 12:43
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Αν είναι να κάνω κάτι στο αμαξάκι μου θα το κάνω μετά από 1 μη σου πω 2 χρόνια και πάλι με βαριά καρδιά γιατί δεν θέλω να χάσω την εγγύηση.
|

10-01-07, 17:10
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Συμφωνώ με τον Mikeg. Δεν αξίζει να μπεις σε όλη την διαδικασία να σφάξεις το μοτέρ και να γίνεις 1,6. Και να πάρεις πόσα 10-15 άλογα; Τσάμπα κόπος και χρήμα.
|

10-01-07, 20:57
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
oκ και ποιος μπορεί να μετατρέψει το 1,4 σε 1,8?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,43926597 seconds (89,71% PHP - 10,29% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|