Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: Corolla TS Vs Type-r |
|
28-02-06, 00:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Corolla TS Vs Type-r
Οτι και να εκανε η χοντα τα 200 αλογα ειναι πολλα και η υποστροφη ισχυος καραδοκει σε καθε έξοδο στροφης.
Κακως για μενα δεν εβαλε ηλεκτρονικα και σε τιποτα δεν με πηθει οτι δεν τα εβαλε γιατι δεν τα χρειαζότανε.
Δηλαδη δεν μπορούσα και εγω στο TS να μην εχω TRC? μηπως δεν θα μπορουσε το αμαξι να βγαλει τα αλογα στο δρομο. Τα ηλεκτρονικα ειναι για προστασια και μονο. Δεν ειναι για να βοηθουν το αμαξι να περασει την δυναμη στο δρομο.
Ισως να μην εβαλε ηλεκτρονικα γιατι τα ιαπωνικα ταπερ φορανε μπλοκε. Το μπλοκε μπορει να κανει την δουλεια του TRC εν μερει. Αλλα κανενα ευρωπαικο μαμα δεν φοραει μπλοκε.
Εμενα μου εχει τύχει σε ανοιγμα 3ης (130+) 7500rpm+ σε στροφή που μπαίνεις με 180 να πατησω βρεγμένο (λιμνουλα που αργησε να στεγνωσει) και εκει το TRC με εκοψε. Εγω νομιζα θα περασω σφαίρα απο πανω αλλα ελα που δεν ειχε προσφυση σε εκεινο το σημειο. Σε ξεγελούσε . Με ταπερ εκει κατα 90% θα μου ειχε φυγει η μουρη. Και αν σου φυγει κατι με 130+... αστα. Αλλα φυσικα υποθεση κανω.
Για αυτο και ρωτησα αν εχεις τρεξει ταπερ. Εκει στο οριο καταλαβαινεις αν χρειαζεται ηλεκτρονικα. Μπορει να εισαι πιλοτακι βεβαια και να μην τα εχεις αναγκη.
|
28-02-06, 00:35
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Πιστευω πως η εξελιγμενη αναρτηση με το rebound-spring (δεν ξερω τι και πως ακριβως αλλα το διαφημιζανε) μαζι με το χαμηλωμενο αμαξωμα.. τις μπαρες θολων μπρος πισω... το ποιο αμεσο τιμονι με τις 3.1 στροφες και το εξελιγμενο κιβωτιο (που μαλλον κατα Jim192 φοραει μαμα το quickshift)... ολα αυτα μαμα...
|
Σίγουρα το κατι διαφορετικό εχει σε σχεσει με το δικό μας,αλλά αφου έβαλα το κουικ και αλλάξα ξανα στο flt διαπίστωσα οτι έχει διαφορα.Αρα δεν έχει quick! θολόμπαρα πίσω..δεν εχει.Θα την είχα δει..
|
Όχι βέβαια δεν έχει quickshift μαμά, αλλά πίσω θολόμπαρα έχει.
Μέχρι να γράψω είδα ήδη άλλα 10 posts
Μην ξεχνάμε ότι το type R έχει και πιο δυνατό καθώς και πιο γραμμικό κινητήρα. Είναι καλύτερα στημένο αυτοκίνητο, πως να το κάνουμε...
Πάντως από πλευράς άνεσης, ταξιδιού, εξοπλισμού, ποιότητας εσωτερικού είναι η μέρα με τη νύχτα.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Σου μένουν και 4000 να κάνεις παιχνίδι
|
28-02-06, 01:12
|
Μέλος
|
|
|
|
στελιο....
προσεξε, τα civic λογικα δεν ειχαν καλορυθμισμενη αναρτηση....... ΑΝ αλλαζες την γεωμετρια πιστευω οτι μπορουσες να κανεις θαυματα....
οσο αναφορα για το κλιο, ναι ειναι καλοστημενο και φυσικα δεν χωραει αμφισβητηση αλλα απο την αλλη μηπως εχασε την ρυθμισιμοτητα???? τουλαχιστον αυτο αποφανθηκε απο το στομα του μανου..... με αλλα λογια , μηπως παρα ειναι η χρυση τομη???
|
|
|
28-02-06, 01:14
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Παράθεση:
Πιστευω πως η εξελιγμενη αναρτηση με το rebound-spring (δεν ξερω τι και πως ακριβως αλλα το διαφημιζανε) μαζι με το χαμηλωμενο αμαξωμα.. τις μπαρες θολων μπρος πισω... το ποιο αμεσο τιμονι με τις 3.1 στροφες και το εξελιγμενο κιβωτιο (που μαλλον κατα Jim192 φοραει μαμα το quickshift)... ολα αυτα μαμα...
|
Σίγουρα το κατι διαφορετικό εχει σε σχεσει με το δικό μας,αλλά αφου έβαλα το κουικ και αλλάξα ξανα στο flt διαπίστωσα οτι έχει διαφορα.Αρα δεν έχει quick! θολόμπαρα πίσω..δεν εχει.Θα την είχα δει..
|
Όχι βέβαια δεν έχει quickshift μαμά, αλλά πίσω θολόμπαρα έχει.
Μέχρι να γράψω είδα ήδη άλλα 10 posts
Μην ξεχνάμε ότι το type R έχει και πιο δυνατό καθώς και πιο γραμμικό κινητήρα. Είναι καλύτερα στημένο αυτοκίνητο, πως να το κάνουμε...
Πάντως από πλευράς άνεσης, ταξιδιού, εξοπλισμού, ποιότητας εσωτερικού είναι η μέρα με τη νύχτα.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Σου μένουν και 4000 να κάνεις παιχνίδι
|
you said it all....
|
|
|
28-02-06, 01:23
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Οτι και να εκανε η χοντα τα 200 αλογα ειναι πολλα και η υποστροφη ισχυος καραδοκει σε καθε έξοδο στροφης.
δεν θα το λεγα.....καλιστα μπορεις να πας flat out παντου.....γραμμουλα και αγιος ο θεος..... μην ξεχνας οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ΠΟΛΥ ροπη για να τεινει τους μπροστινους τροχους να φυγουν απο την πορεια τους....
Κακως για μενα δεν εβαλε ηλεκτρονικα και σε τιποτα δεν με πηθει οτι δεν τα εβαλε γιατι δεν τα χρειαζότανε.
και ομως, και ομως......
Δηλαδη δεν μπορούσα και εγω στο TS να μην εχω TRC? μηπως δεν θα μπορουσε το αμαξι να βγαλει τα αλογα στο δρομο. Τα ηλεκτρονικα ειναι για προστασια και μονο. Δεν ειναι για να βοηθουν το αμαξι να περασει την δυναμη στο δρομο.
καλε μου φιλε , το τσου λογικα πρεπει να χανει σε ελκτικη προσφυση..... μην κολλας..... κοιτα και λιγο παραεξω....
Ισως να μην εβαλε ηλεκτρονικα γιατι τα ιαπωνικα ταπερ φορανε μπλοκε. Το μπλοκε μπορει να κανει την δουλεια του TRC εν μερει. Αλλα κανενα ευρωπαικο μαμα δεν φοραει μπλοκε.
δεν νομιζω οτι θα εβαζα μπλοκε σε ενα ταπερ......προσωπικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται.....
Εμενα μου εχει τύχει σε ανοιγμα 3ης (130+) 7500rpm+ σε στροφή που μπαίνεις με 180 να πατησω βρεγμένο (λιμνουλα που αργησε να στεγνωσει) και εκει το TRC με εκοψε. Εγω νομιζα θα περασω σφαίρα απο πανω αλλα ελα που δεν ειχε προσφυση σε εκεινο το σημειο. Σε ξεγελούσε . Με ταπερ εκει κατα 90% θα μου ειχε φυγει η μουρη. Και αν σου φυγει κατι με 130+... αστα. Αλλα φυσικα υποθεση κανω.
μονος σου το ειπες
Για αυτο και ρωτησα αν εχεις τρεξει ταπερ. Εκει στο οριο καταλαβαινεις αν χρειαζεται ηλεκτρονικα. Μπορει να εισαι πιλοτακι βεβαια και να μην τα εχεις αναγκη.
ολα τα προσθιοκινητα στο οριο υποστρεφουν, το θεμα ειναι ΠΟΣΟ ψηλα ειναι αυτο το οριο....
πιστεψε με , με μια καλη γραμμη και οχι ταρζανιες μπορεις να πας οχι απλα αερα πατερα , αλλα γαμιωντας (και σορρυ για την εκφραση)
το ταπερ ειναι αρκετα ευκολο για προσθιοκινητο.....και βασικα λιγα ειναι τα προσθιοκινητα που αναζητουν το κατι το παραπανω απο τον οδηγο τους.....ενα παραδειγμα να δωσω : πεζουλες μερια....106,306 αλλα και παλι σου δεινουν τοσο feedback που ειναι λιγο δυσκολο να σε φερουν σε δυσκολη κατασταση.....
|
|
|
|
28-02-06, 01:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
[/url]Εγώ δεν διαφώνησα με τον popol@ro για το ότι το Type-R είναι πιο καλο-στημένο από το TS (ακόμα και με ανάρτηση), αλλά με τον τρόπο του "αυτά που λέτε τα πιστεύετε" επειδή ένας με Type-R 'κώλωσε' να μπει με 200 σε καμπή στην εθνική και τον πέρασε ο hatzidi2.
είχα γράψει πολλά και τα έσβησα.. η ουσία για μένα είναι το παραπάνω. Επίσης είμαι σίγουρος πως σχεδόν κάθε αυτοκίνητο με τις κατάλληλες επεμβάσεις (όχι απαραίτητα πανάκριβες) μπορεί να βελτιωθεί και να μεταμορφωθεί...
Τέλος Γιάννη χρειάζεσαι ΑΜΕΣΗ best-motoring-οποίηση
για το Runx της C-One είχα ανοίξει ένα topic εδώ....
|
|
|
|
28-02-06, 10:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p="
προς τον παλικαρο ποιο πανω
|
Μάλλον εγώ είμαι αυτός. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Παράθεση:
η τελευταια κορολλα που ισως να επερνα ειναι η 1.600αρα G6 (η τελευταια), αυτη που κυκλοφορει με καμια παναγια.....
|
Και πάλι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Παράθεση:
δεν εχω κορολλα.....
|
Αλήθεια, τί έχεις? Μη μου πεις Honda...
Παράθεση:
χαιρομαι που γινετε διαλογος.......
|
Επειδή χαίρεσαι που γίνεται διάλογος, να σου πω ότι εγώ συμφωνώ μαζί σου. Είναι τελείως διαφορετικό το στήσιμο των δύο αυτοκινήτων λόγω του εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού και target group τους! Η Ts είναι ένα καλοστημένο σπορ/οικογενειακό ενώ το TypeR είναι ένα καλοστημένο ημιαγωνιστικό.
|
28-02-06, 11:03
|
Μέλος
|
|
|
|
προσωπικο αυτοκινητο δεν υπαρχει μιας και no money , no honey αλλα μπορει να πιεσω για κανεναν ραλλο.......θα δουμε....
της οικογενειας ειναι κλασικα το 3ο τογιοτα ........ ο πατερας κολημενος μεχρι τα μπουνια...... τογιοτα αβενσις λοιπον ενος ετους και 26,000 χιλιομετρα (καλη βαρκα....)
|
28-02-06, 11:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Υπομονή και σου εύχομαι να πάρεις ό,τι επιθυμείς.
|
28-02-06, 11:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ρε βασίλη δώσε κανα link να το κατεβάσουμε!!! Καλά όλα πρέπει να στα λέμε;;;!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18625498 seconds (82,86% PHP - 17,14% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|