Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 30-12-05, 14:33
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

λοιπον ξαναλεω οτι η λυση ειναι να παμε ολοι μαζι σε ενα αεροδρομιο και να τα δουμε ξεκαθαρα ολα μαζι. θα εχουμε μετρησεις και με δορυφορο. δημητρη turbakia δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο το τουρμπατο 1.3τ σε εκκινησεις με το 20v(γνωμη μου και με αποδειξεις) αλλα 1.3τ εως 150-160 αλογα εννοω.
νικο μην περασεις καμια ts γιατι θα με ζαλισουν και μενα μετα
δημητρη καλαματα τι να πω...... cussing
γιαννη τι καθεσαι και σκας ρε συ? ειπαμε ο 20v ειναι αρχιψοφιμι. εχασες το χαμογελο σου μηπως? οχι φυσικα.

λοιπον εχτες το βραδυ που πηγαινα λουτρακι στο καζινο(εχασα 250 αλλα θα τα παρω απο το δημητρη ) ειχα τρια ατομα μεσα και σε δεξια στροφη πριν την motor oil πηγαινοντας για λουτρακι μου εσκασε το πισω δεξι λαστιχο με πανω απο 170χιλιομετρα. ευτυχως ο συγκεκριμενος τροχος δεν ειχε φορτιο και τ αμαξι καθισε κατω σαν παπια και σταματησε διχως να με φοβησει. αν ηταν πισω αριστερο λαστιχο θα ηταν λιγο πιο σκουρα τα πραγματα. σταματαω βαζω τριγωνο λυνω τον τροχο και τι να δω? 1000000 κομματια ειχε γινει το λαστιχο και ζεματαγε. απο την μεσα μερια ειχε κοπει ολο ολοσχερως και εβλεπα ολη μα ολη τη ζαντα απο μεσα της. το λαστιχο φυσικα ηταν παλιο και φυσικα θα ειχε χαμηλο δειχτη ταχυτητας. να πω επισης οτι λιγο πριν στη μεγαλη ευθεια ειδα 225 μονο και μονο (μαλακια μου) για να περασω ενα bmw 320(μηπως μας περναει και αυτος ο ταφος?) πιστευω οτι ειχα μεγαλη τυχη που ηταν ο δεξις τροχος στη συγκεκριμενη στροφη και οχι ο αριστερος.
Παλιά 30-12-05, 15:12
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Με όλα αυτά που έχουν λεχθεί εδω μέσα... σε γλωσσοφάγανε Πάνοοοοο! Οι κατάρες του Mechanicaf !! χαχαχα
Πάντως φίλε επειδή τα λάστιχα τώρα είναι tubeless (για να αποφευγονται τέτοιου είδους φαινόμενα) ο μόνος λόγος για να συμβεί κατι τέτοιο είναι η ΕΛΕΪΝΗ φθορά... Μα καλά... Από πότε τα είχες?? Είχες αλλάξει και τα μπρος-πίσω? Αν ναι, το δικαιολογώ το φαινόμενο γιατί σε έχω δει να τα καπνίζεις σε κάθε ξεκίνημα...
Ευτυχώς φίλε που δεν έπαθες τίποτα και μπορούμε να τα συζητάμε και να γελάμε τώρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-05, 15:29
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Ευτυχως ρε Πανο ησουν τυχερος μεσα στην ατυχια σου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-05, 16:42
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε MARMEL θα συμφωνησω οτι με τα ισως και τα αν δεν βγαινει τιποτα...

Για αυτο εξαλου και πρωτα ρωτησα αν υπαρχει ιστορικο σε ανοιγμα 20V με TS.

Απλα οταν δεν υπαρχει κατι τετοιο.... ε ας κανουμε και καμια υποθεση. Δεν κανει κακο.

Παντα στις υποθεσεις μιλαμε για μαμα καταστασεις. γιατι μπορει να ερθει και κανα ουνο 300 αλογα και να μας αφησει καροτσες.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα 192 ειναι πολλα! Και τα 160 του 20V (ποσα ειναι ακριβως μαμα?) δεν μπορουν να κατσουν διπλα (οχι οτι τα παιρναμε οπως τα 1.4)

Παραδειγμα. Εχω πετυχει ενα σωρο CRX και κανενα δεν με περασε εκτος απο ενα που ηταν μπροστα απο σταση μεχρι τα 80 και μετα τον μαζεψα και εριξα και καροτσες. 160 αλογα πρεπει να ειχαν αυτα (μερικα ειχαν και 125). Ηταν και πουπουλα. Καπως ετσι σκεφτικα πρεπει να πηγαινουν και τα 20V.

Και να ξαναπω οτι οταν κανουμε υποθεσεις ας τις κανουμε με μαμα καταστασεις και τον ιδιο θεωριτικα οδηγο. (Ουτε κοντα σασμαν....αυξημενες πιεσεις τον ραικονεν οδηγο και τετοια. )

Αντε κανονιστε κανα φιλικο ανοιγμα να δουμε τι γινεται και στο δρομο. viking
Παλιά 30-12-05, 16:59
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νομιζω οτι μαμα corolla TS δεν εχει τυχη διπλα στο 20ν λογο βαρουσ για την celica ts και για αυτη μιλαγα πριν για τα 8sec νομιζω οτι θα το εχουμε τα 20ν. καπου θα πετυχω καμια που θα παει.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-05, 17:18
Το avatar του χρήστη Virus
Virus Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 264
Virus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενα εχω να πω μολις βγαλω το corolla μου απο το συνεργειο θα σας πατησω ολους κ ας ειναι 1300...χιχιχι!
Λοιπον επειδη καποιο παιδι ρωτησε για 0-100 σε μαμα 20v εχουμε κ λεμε
LEVIN 20v ασημοκαπακο 0-100 8sec
LEVIN 20v μαυροκαπακο 0-100 7,4sec
Αυτα σε Levin που αν δεν απατωμαι ειναι πιο βαρια!+ του οτι ειναι μαμα μαμα!Τι εννοω με αυτο ειναι οτι τα παιδια με τις μετατροπες εχουν κ εξατμισεις πανω λογικα καλυτερες απο την μαμα,αρα θεωρητικα ειναι καλυτερα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-05, 19:08
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Virus";p="31771
τα παιδια με τις μετατροπες εχουν κ εξατμισεις πανω λογικα καλυτερες απο την μαμα,αρα θεωρητικα ειναι καλυτερα!
Λογικα χειροτερες,αρα πανε χειροτερα.
Παλιά 30-12-05, 20:50
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Πανο slick προσπαθεις να κανεις τα λαστιχα για μεγαλυτερη αποδοση;Τεσπα αν και δεν χωραει χιουμορ γιατι σκοτωνονται με αυτα τα πραγματα σου λεω οτι εισαι απαραδεκτος!!Αφηνουν ρε τα λαστιχα και βαζουν φιλτροχοανες;;;Το πρωτο και σημαντικοτερο να εχεις αξιοπρεπη λαστιχα.Που θελεις να κανεις και μαθημα κιολας.Αντε μην στα χωσω και αλλο!!!Σεβομαι το παρολιγο ατυχημα σου.Ρε παιδια λαστιχα καθε 2-3 χρονια και ας μην εχουν χιλιομετρα.Λιωνουν το καλοκαιρακι με τις θερμοκρασιες.Ειναι εξοδο ζωης και οχι μοστρας!!
Τωρα φιλε Γιαννη συμφωνω απολυτα μαζι σου,για αυτα που λες περι στασης και ρολαριστες θα σχολιασω μονο 2 πραγματακια που μου φαινονται παραξενα.1)Ξερεις οτι μου φαινεται ακομα πιο παραξενο που θεωρεις οτι αυτοκινητο με λιγοτερα κιλα ειναι σαφεστατα πισω απο εκκινηση απο σταση και του δινεις ελπιδες απο ρολαριστες;;;;Μαλλον αναποδη λογικη ειναι αυτη.Προσωπικη μου εμπειρια και γνωση αποτελει το γεγονος οτι ενα βαρυτερο αυτοκινητο για να εχει ελπιδες σε ελαφρυτερο 'κυνηγαει' κοντρες απο ρολαρισμα.Και γι'αυτο το λογο αναφερω το 0-100 γιατι ειναι η μονη μετρηση που σε 'συμφερει'.Γιατι σε ολες τις αλλες μετρησεις δεν μετρας δεκατα αλλα δευτερολεπτα ολοκληρα.Και δεν χρειαζεται να σου αναφερω ουτε 60-160,ουτε 20-120 και ουτε οτιδηποτε αλλο.Και μαλιστα προσεχε με τουρμπο διλιτρο ή αντε 1.8Τ αυτοκινητο.Πηρα την καλυτερη μετρηση για εσενα και την παρεθεσα.Εχεις 0-160 γυρω στα 21 δευτερα και το WRX 16;;Ξερεις τι σημαινει αυτο;Βαλε 1 κοφταρε βαλε 2 κοφταρε και το Scubi δεν εχει ξεκινησει ακομα και φτανει και σε περναει και πινει και καφε και μιλαμε για ρολαριστες ακομα;;και 2) να δεχτω οτι η διαφορα τους ειναι 50 -60 αλογα και οχι 100(που το εγραψα γιατι μικρη σημασια εχει σε τετοιες διαφορες).Μιλαμε για τεραστια διαφορα; Ναι ή οχι;Εδω ψιριζουμε την μαιμου αν ειναι 137,142 ή 160 και προσπερναμε τα 50 αλογα ετσι;(Που για αφαιρεσε 225-137) μιλαμε για 88 αλογα διαφορα.(Και πιστεψε με το Scubi θα δειξει πολυ πιο ευκολα 230 παρα εσυ 150).Δηλαδη αν ειστε 70 αλογα διαφορα εχεις ελπιδες;Αστοχο!!Και συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο καθενας εχει τη δικη του προσωπικη αποψη και ειναι απολυτως σεβαστη,αρκει να μην επιμενει οταν ειναι αποδεδειγμενα λαθος και να παραδεχεται οτι ειναι λαθος!Και κατι τελευταιο τι παει να πει στην κοντρα τον ακολουθω,τον εχω απο κοντα,τον προσσεγγιζω,του κολλαω.Εννοιες αχρηστες για συμπερασμα και πολυ μα πολυ υποκειμενικες!Και εγω κολλαγα σε μια ΕNZO γυρω στα 2 χλμ και σε μια Porce δεν μπορουσε να μου ξεφυγει πανω απο 10 χλμ.Και να λεω ναι τον ειχα.Εμ δεν ειναι ετσι!Οταν στα 160 χλμ σου εχει φυγει ο αλλος 5 μετρα ειναι τεραστια διαφορα.Τι περιμενες να σου ξεφυγει μια μερα;Ή να μην τον βλεπεις;Κοντρες κρινονται στο φτερο και εμεις εδω επειδη εχουμε οπτικη επαφη με το θηριο νομισαμε οτι κατι καναμε.Λαθος προσεγγιση,λαθος συμπερασματα και κακη εκτυπωση των δυνατοτητων μας!!
Τα νουμερα που αναφερει ο virus ειναι απο το POWER οπου το μεν μαυροκαπακο ηταν σε 111 και το ασημοκαπακο σε101.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-05, 02:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ρε νικο κοψε λιγο ρε γιατι στο τελος δεν εχει σημασια να παμε κοντρα ρε συ.θα με περασεις απο πανω. δε τα εχουμε τα ts. αν θελουμε παντως ενα καραμαμα ετοιμο εχουμε του νεοκλη και ειναι φιλος μου αλλα το λυπαται γμτ. πηρε και 5πορτο ο βλακας!!!! παντως των ρωτησα ποσο ανεβαινει σχιστο απο φαναρι προς σκαραμαγκα και μου ειπε 180 κατι...
εγω εκει ανεβαινω 180. θα επιταχυνει γρηγοροτερα ομως λογω αλογων. αμα πεσει κατω απο το lift ομως χεστα χαραλαμπε

το συγκεκριμενο λαστιχο το ειχα βαλει αναγκαστικα μεταχειρισμενο λογω του οτι την τελευταια στιγμη που ξεκινουσα για ταξιδι κανοντας ελεγχο στα λαστιχα διαπιστωσα οτι υπηρχε ενα βυζι που επρεπε να γινει αντικατασταση ελαστικου. τα αλλα 3 ηταν φρεσκα απο ημερομηνιες. ασχετο αν λιωνουν σε burn out. και το λαστιχο που μου εδωσε ο τυπος απλα ηταν σε αθλια κατασταση οπως αποδειχτηκε. σαν να ηταν σαπιο. σαν να μην ειχε λινα μεσα. το παθημα ειναι μαθημα φυσικα και παω για 4δα τωρα μαζι και με ζαντες. αντε να διαλεξω τωρα cussing
και το θεμα του ατυχηματος ειναι οτι δε με νοιαζει καθολου αν ειμαι μεσα μονος μου. αλλα αν εχεις κοσμο μεσα ειναι δυσκολα τα πραγματα. τι σου φταει ο κοσμος?
σταθηκα τυχερος!!!!! γιατι τα χιλιομετρα με φουσκωμενα λαστιχα δε φενοντε . νομιζεις οτι εισαι σταματημενος ειδικα σε εθνικη. με σκασμενο τεζα λαστιχο ομως οταν ημουν με 170 κατι ηταν σαν να πηγαινα με 350 απο τους κραδασμους.
αν το βρω στο βουλκανιζατερ θα το ανεβασω φωτο να δειτε τα χαλια μου yell
Παλιά 31-12-05, 11:07
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πανο απο οτι καταλαβενω δεν εχεισ ανοιξη με κανενα ts μην εισαι ηττοποθησ παντοσ μικροδιαφορεσ θα υπαρχουν. οσο για το μεταξι μασ ανοιγμα αρχιζω να καταλαβενω οτι αρχιζησ να καταλαβενησ ...παντοσ αν θεσ μπορεισ να παραδεχτησ την ανωτεροτητα των μαυροκαπακον και ετσι γλιτωσεσ τον χρονο σου και την αξιοπρεπια του ασημοκαπακου(του δικου σου γιατι των αλλων εχει χαθη εδω και πολυ καιρο)
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16742992 seconds (81,46% PHP - 18,54% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:25.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com