Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φρένα
Παλιά 10-01-05, 09:16
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 292
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα τακακια επιδοσεων εχουν σκληροτερη παστα σε σχεση με τα μαμισια. Αρα ειναι λογικο να εχουν καποια σφιριγματα κατα το φρεναρισμα. Μην ξεχνατε οτι το ζητουμενο ειναι να σταμαμτησεις γρηγορα και με ασφαλεια σε μια δεδομενη στιγμη οποτε το μικρο σφυριγμα παραβλεπεται. Α εχετε ακουσει πως σφυριζον τα τακακια των αγωνιστικων? Σου παιρνουν τα αυτια απο αποδοση ομως ειναι κορυφαια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-05, 18:20
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΓΙΩΡΓΟ στοιχησαν 302ευρω ολα μαζι. 290 αγορα και 12 ευρω τα σωληνακια υψηλης. τα εβαλα ολα μονος μου σ ενα απογευμα. φιλε g6 συμφωνω με οσα λες για τα τακακια αλα παντα θα διαφωνω στο να μπουν υγρα dot5.1 σε μαμα καταστασεις. και να αντεξουν τα λαστιχακια στις δαγκανες δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξουν τα λαστιχακια της τρομπας φρενου. αυτα που λεω εχουν γινει επανελημενως με δικους μου ανθρωπους που ξερω και εμπιστευομαι.(την εχουν πατησει). ειναι τετοια η ποιοτητα του λαστιχου που απλα δεν κανει. φιλικα πανος
Παλιά 10-01-05, 23:34
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Γύρω στα 350e να υπολογίζω δηλαδή με τοποθέτηση! Ευχαριστώ για την πληροφορία MARMEL! Είχα ρωτήσει και παλιότερα καποιον και μου έδωσε την εξής απάντηση:

"Πρώτα πρέπει να βρεις τα δισκόφρενα και αν χρειάζεσαι μόνο δισκόφρενα δαγκάνες ή ολόκληρο τον άξονα. Δεν το γνωρίζω αυτό. Είναι δουλειά που πρέπει να την κάνει μηχανικός ή φρενάς καθώς θα χρειαστείς εργαλεία και άλλα πράγματα που μάλλον δεν τα έχεις. Θα πρέπει να γίνει εξαέρωση στα φρένα κλπ. Καλύτερα κάντο κάπου αλλού.
4000 είναι πολλά για αυτοκίνητο του '90. 3000 θα ήταν καλά..."

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-05, 23:53
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 519
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ΓΙΩΡΓΟ στοιχησαν 302ευρω ολα μαζι. 290 αγορα και 12 ευρω τα σωληνακια υψηλης. τα εβαλα ολα μονος μου σ ενα απογευμα. φιλε g6 συμφωνω με οσα λες για τα τακακια αλα παντα θα διαφωνω στο να μπουν υγρα dot5.1 σε μαμα καταστασεις. και να αντεξουν τα λαστιχακια στις δαγκανες δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξουν τα λαστιχακια της τρομπας φρενου. αυτα που λεω εχουν γινει επανελημενως με δικους μου ανθρωπους που ξερω και εμπιστευομαι.(την εχουν πατησει). ειναι τετοια η ποιοτητα του λαστιχου που απλα δεν κανει. φιλικα πανος
Mα φιλε μου εδω και καιρο εμενα στην ΤΟΥΟΤΑ μου βαζουν υγρα dot5.1.Ειναι μαμα ΤΟΥΟΤΑ τα υγρα.Τα dot 3&4 δεν υπαρχουν στην ΤΟΥΟΤΑ.Εγω ειδα μεγαλη διαφορα κυριως στην αισθηση του πενταλ και κανενα προβλημα για πανω απο 60.000 ΚΜ
Παλιά 11-01-05, 08:35
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 292
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα υγρα που εχει η ΤΟΥΟΤΑ ειναι οντως dot 5.1. Βεβαια ολες οι αποψεις δεκτες και οι γνωμες σεβαστες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-01-05, 18:38
MARMEL Offline:
Αdministrator

παιδια δεν ειπα οτι δεν πουλαει η TOYOTA dot5. ισως κατι να εχει αλαξει. γιατι ομως τα παγουρακια στα αυτοκινητα γραφουν επανω τους με αναγλυφα ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ dot4? Μακαρι να ναι οπως τα λετε. εγω δεν τα βαζω παντως(θελω να κοιμαμαι υσηχος.) εχτες παραγγειλα στην ΤΟΥΟΤΑ σετ λαστιχακια επισκευης για τις πισω δαγκανες μου. εχουν 30 ευρω. εγινε και κουβεντα για τα υγρα. και μου ειπαν αν θες βαλε dot5.1. ειπα οκ αλλα γιατι μου τα προτεινετε? και ειπαν ειναι καλυτερα. και ρωταω. τοτε γιατι στο παγουρακι γραφει dot4? ε δεν ηξεραν τοτε που τα εφτιαχναν λεει.(αμαν κουφαθηκα) . παντως εγω ρε παιδια ποτε και πουθενα σε αμαξι και σε μηχανη ποτε δεν ειδα ενα παγουρακι να γραφει βαλτε dot5.1 η αβγαλτος ειμαι η τι να πω αλλο? ολες οι αποψεις σας παντως ειναι δεκτες και σεβαστες. φιλικα πανος (σπιτι μου εχω ενα κιβωτιο πολυ καλης ποιοτητας και μαρκας dot5.1) οποιος θελει του χαριζω κανα μουκαλι παντως
Παλιά 12-01-05, 13:16
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 327
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Θα ηθελα τις προτασεις σας για μια σωστη και οχι παρατραβηγμενη βελτιωση φρενων σε e12??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-01-05, 16:46
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια δεν ειπα οτι δεν πουλαει η TOYOTA dot5. ισως κατι να εχει αλαξει. γιατι ομως τα παγουρακια στα αυτοκινητα γραφουν επανω τους με αναγλυφα ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ dot4? Μακαρι να ναι οπως τα λετε. εγω δεν τα βαζω παντως(θελω να κοιμαμαι υσηχος.) εχτες παραγγειλα στην ΤΟΥΟΤΑ σετ λαστιχακια επισκευης για τις πισω δαγκανες μου. εχουν 30 ευρω. εγινε και κουβεντα για τα υγρα. και μου ειπαν αν θες βαλε dot5.1. ειπα οκ αλλα γιατι μου τα προτεινετε? και ειπαν ειναι καλυτερα. και ρωταω. τοτε γιατι στο παγουρακι γραφει dot4? ε δεν ηξεραν τοτε που τα εφτιαχναν λεει.(αμαν κουφαθηκα) . παντως εγω ρε παιδια ποτε και πουθενα σε αμαξι και σε μηχανη ποτε δεν ειδα ενα παγουρακι να γραφει βαλτε dot5.1 η αβγαλτος ειμαι η τι να πω αλλο? ολες οι αποψεις σας παντως ειναι δεκτες και σεβαστες. φιλικα πανος (σπιτι μου εχω ενα κιβωτιο πολυ καλης ποιοτητας και μαρκας dot5.1) οποιος θελει του χαριζω κανα μουκαλι παντως
Φιλε MARMEL.H προδιαγραφη dot 5.1 ειναι προσφατη γι΄αυτο δεν τη γραφουν τα αυτοκινητα. Στο AVENSAki το παγουρακι γραφει dot 3 γιατι ειναι του 99. Τοτε δεν υπηρχαν dot 5.1 . Eξαλλου και στην βενζινη γραφουν 95 oct αλλα με 100oct ειναι καλυτερα.Απλως ο κατασκευαστης αναφερει παντοτε την κατωτερη προδιαγραφη που πρεπει να καλυπτη το καθε προιον και το dot ειναι προδιαγραφη οπως και το API GL για τα λαδια..Αν προτεινει API GL-4 και εσυ του βαλεις API GL-5 δεν του κανεις κακο,το αντιθετο μαλιστα καθως το 5 υπερκαλυπτει το 4.
Παλιά 12-01-05, 19:16
MARMEL Offline:
Αdministrator

ασ ειναι και ετσι. αν βαλω λεω αν θα εχω κανει πρωτα σερβις σε ολα τα υδρυλικα μερη και ολα τα λαστιχακια και τρομπες. ξεκιναω απο τις πισω δαγκανες
Παλιά 13-01-05, 01:03
toyota mania Offline:
Moderator

[quote="MARMEL";p="11293"]ασ ειναι και ετσι. αν βαλω λεω αν θα εχω κανει πρωτα σερβις σε ολα τα υδρυλικα μερη και ολα τα λαστιχακια και τρομπες. ξεκιναω απο τις πισω δαγκανες[/quote ΑΑΑ. Ξεχασα να σου πω γι΄αυτο που φοβασε πιο πολυ, την υγεια του υδραυλικου κυλωματος.Τα υγρα τις ΤΟΥΟΤΑ υποσχονται μακροζωια,κυριως στην τρομπα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με τα φρένα 4a-ge dim_moy UPDATES 4 03-06-10 02:15
Φρένα από levin για 101 ΜΑΝΩΛΗΣ 19 TOYOTA COROLLA E*101 28 12-01-10 20:52
Φρένα Azriel SUPPORT 1 14-11-08 21:13
Πρόβλημα με Φρένα??? mariouli TOYOTA COROLLA E 12 28 10-04-08 15:44
30% μικρότερα φρένα ... !! NyO ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 15-01-08 02:20

Page generated in 0,25518298 seconds (83,70% PHP - 16,30% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com