Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
γιαννη δηλαδη ψευτικα αλογα εβγαλα???
|
Αν θυμαμαι καλα εχεις κανει πολλες αλλαγες σε σχεση με το DASTEK της MAIKON οποτε ακρη δεν βγαζεις!!!Στα 150 δεν ξερω ποσα μπορει να κλεβει και φυσικα με ποιο dyno το συγκρινεις!Εγω το συγκρινω εδω με το Βολιωτικο το DYNOMET και αφου αυτο εχω με αυτο συγκρινω!Απλα ειχε επικρατησει η αποψη οτι τα ΜΑΗΑ και καλα ειναι αυστηρα και πολυ μαλιστα!!!
Παντως το ΜΑΗΑ με το DASTEK της MAIKON δεν πρεπει να εχουν και πολυ μεγαλη διαφορα γιατι και αυτο ειναι λιγουλακι αισιοδοξο!!!
Δεν χρειαζεται να μπαινεις σε συγκρισεις,βρισκεις οποιο dyno σε βολευει και πας εκει για τις οποιες αλλαγες για να βλεπεις τι κερδισες και τι εχασες καθε φορα!Αυτο εχει σημασια!!!
Ποσο σε παιρνει καθε φορα που πας?
Γιατι στο DASTEK της MAIKON θα δινεις λογω corolla club μονο 25 ευρω!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
για μια μετρηση 120??πολλα λεφτα!το ΤΑΤ μου πηρε οσες φορες εχω παει 70 ευρω για λιγο παραπανω απο ωρα λειτουργιας του μηχανηματος του
ευχαριστω πολυ!!!
|
Εμενα Βελισσαριε δεν μπορουσε να μου το μετρησει λογω σπιναρισματος και μου εβγαλε οτι και καλα εχει προβλημα το αμαξι ,αφου του ειχε βαλει και εγω δεν ξερω ποσο φορτιο!!!
Δεν παραδεχτηκε οτι σπιναριζε φυσικα!
Ετσι του <εφαγα> καμια 45αρια λεπτα ,οχι φυσικα οτι εφταιγα εγω και ενω ηταν να πληρωσω 70 ευρω ,επισης παρα πολλα για μια μετρηση,ηταν φιρμα μεγαλη τοτε
, επειδη τον αργησα μου ζητησε αλλα 50 και ειχε και μπραβο μεσα για προστασια ,ουτε λογος για καβγα!!!
Το κατεβασα 0.9 για να παρω μετρηση σωστη!
Ενας πριν απο εμας που του ζητησε για αγωνιστικο που το ρυθμιζε καποιος προγραμματιστης ,του πηρε 300 ευρω και εκανε μεγαλη φασαρια και μολις εμφανιστηκε το τερας τα εδωσε ο ανθρωπακος και εφυγε!!!
Μεγαλο καθαρμα για μενα και οποιος θελει ας μου πει το αντιθετο!!!Εγω αυτο εζησα και βιωσα και αυτο λεω και νιωθω για αυτον τον <κυριο>!