Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
02-07-09, 22:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εννοείς στο μαμά μέγεθος οι δισκόπλακες? αν δεν μπουν μεγαλύτερα φρένα μη περιμένεις διαφορές λόγω μάρκας!
|
02-07-09, 22:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
τα μπλε μετά από κατάβαση ζεστένονται.
τα χρυσαφί δεν τα έχω δοκιμάσει σε κατάβαση.
|
|
|
|
05-07-09, 19:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Λοιπόν μιας και θα αλλάξω σωληνάκια και υγρά και μπροστινά τακάκια λέω να αλλάξω και τα πίσω για να είναι όλα αυτά καινούρια μιας και είναι ψιλοφαγωμένα. Ο diafanh-psixi μου έδωσε τον κωδικό και μου είπε ότι είναι από ταξί avensis 2litro (αυτό που έχει τα 2πιστονα μπροστά). Το ελέγχω όμως στο Toyota EPC και με αυτόν τον κωδικό μου βγάζει COROLLA HB/LB 9211-9505 AE102, ξέρει κανείς τι είναι τα νούμερα πριν το ΑΕ102 και ποιά είναι αυτή ακριβώς? Αυτά στην Ευρωπαική έκδοση, στην Γιαπωνέζικη λέει corolla AE101 GT και SPRINTER και LEVIN/TRUENO ΑΕ101 και άλλα που δεν καταλαβαίνω. Μην πάρω λάθος τακάκια φοβάμαι και τα λύσω όλα και δεν κάνουν μετά. Αν και έχω και φωτο από τα φρένα πως είναι το σχήμα τους τουλάχιστον. Πάντως όσο και να έψαξα στο Toyota EPC ο κωδικός αυτός βγάζει μόνο τα παραπάνω αμάξια και όχι avensis, και τα avensis που κοίταξα με 2λιτρο μοτερ δεν έχουν τέτοιο κωδικό στα πίσω τακάκια. Πως γίνεται δεν ξέρω!
Βρήκα και αυτό http://members.optushome.com.au/geck..._RSusp_002.jpg
Να και η ΑΕ102 http://www.cardomain.com/ride/2346246
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-07-09 στις 10:32.
|
06-07-09, 18:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα πήρα τακάκια μπρος-πισω και υγρά DOT 5.1 και αύριο παραλαμβάνω επιτέλους τα σωληνάκια υψηλής. Τα μπροστινά τακάκια είναι μουσταρδί χρώματος και μου είπαν ότι είναι ίδια με της carina. Tα πίσω μου είπε ότι έχει κάποια που είναι ίδια για πολλά αμάξια και άσε τον κωδικό μου λέει, ο κωδικός τους είναι 0446-ΥΖΖC6
Παραθέτω και φώτος και από το κουτί που λέει για ποια αμάξια είναι τα πίσω τακάκια. Όπως τα είδα και μπροστά από τα άλλα ίδιες διαστάσεις έχουν και ίδια μου φαίνονται, ελπίζω να μη λέει μπαρούφες η Toyota.
|
06-07-09, 18:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Tα πίσω μου είπε ότι έχει κάποια που είναι ίδια για πολλά αμάξια και άσε τον κωδικό μου λέει, ο κωδικός τους είναι 04466-ΥΖΖC6
|
Τα τακάκια αυτά ειναι OPTIFIT, δλδ δεν ειναι σαν τα εργοστασιακά (τα οποία πλέον δεν παράγονται).
06-07-09, 18:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δηλαδή βγάζουν τακάκια και κάνουν για πολλά μοντέλα? τι θα πει optifit? στο Toyota EPC γιατί δεν τα βρίσκω? βρήκα πχ σε carina 2 ίδια σε εμφάνιση αλλά ο δεύτερος κωδικός έχει άλλα νούμερα.
|
06-07-09, 19:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
τι θα πει optifit? στο Toyota EPC γιατί δεν τα βρίσκω? βρήκα πχ σε carina 2 ίδια σε εμφάνιση αλλά ο δεύτερος κωδικός έχει άλλα νούμερα.
|
Optifit ειναι τα ανακατασκευαζόμενα κυρίως (κρεμαγιερες, δυναμο, σετ συμπλέκτη κλπ). Κοντά σ΄αυτά βγάζουν και άλλα ανταλλακτικά οπως λάμπες, υαλοκαθαριστηρες, τακάκια.
Τα πρώτα 5 ψηφία εκφράζουν το οτι είναι πισω τακάκια. Τα υπόλοιπα εχουν την δική τους σημασία.
Στο EPC δεν θα τον βρεις αυτον τον κωδικό.
07-07-09, 19:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα παρέλαβα επιτέλους και τα σωληνάκια, οπότε την Κυριακή πριν το μπανάκι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε!
Καλά στα πίσω φρένα ΑΕ101 δεν έχει στρογγυλά με τρυπούλες άκρα σαν τα μπροστινά? γιατί στα σωληνάκια έχει ρακόρ και πίσω? πάντως λένε ΑΕ101-ΕΕ101, οπότε δεν παίζει να μην είναι τα σωστά!
|
10-07-09, 19:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δυστυχώς την πάτησα, τα πίσω είναι για ταμπούρο και δεν κάνουν! πάντως η goodridge έχει έναν κωδικό για corolla AE101/EE101 και δεν αναφέρει κάτι τέτοιο! στο toyota EPC είδα όμως ότι τα άκρα με δισκόφρενα έχουν τρυπούλες στα σωληνάκια, ενώ στα άκρα με ταμπούρο έχει ρακόρ! πήγα στον siros και δεν είχε adaptorakia είπε πρέπει να μου κάνει άλλα σωληνάκια! ο Παφίτης είπε ότι έχει, θα πάω Δευτέρα και θα δούμε. Δείχνω 2 φωτος από ανταπτοράκια και αν ξέρει κανείς που να βρω μου λέει!
|
12-07-09, 18:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τελικά σήμερα μέτρησα τα πίσω σωληνάκια και είναι μεγαλύτερα, οπότε θα μπορούσα να τα είχα φτιάξει και τώρα θα τρέχω Πειραιά. Δεν μπορώ να βάλω αντάπτορες γιατί θα είναι πολύ μακριά μετά και έτσι αναγκαστικά πρέπει να κόψουν τα άκρα και να μου πρεσάρουν τα σωστά. Επίσης στα πίσω άκρα από AE101 βρήκα κάτι σαν αναμονές τι είναι αυτά ξέρει κανείς??? παραθέτω και φωτος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
439 |
06-03-21 20:23 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*101 |
160 |
19-11-08 23:51 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,17403793 seconds (80,11% PHP - 19,89% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|