Παιδιά μην λέμε τα ίδια πράγματα, πχ για παράδειγμα εγώ με αμάξι του 1997 1300cc με το νόμο Σουφλιά θα έσκαγα 212 ευρώ, τώρα θα σκάσω 167. Τι είναι καλύτερα ? Οι αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας ήταν αναμενόμενες ΑΣΧΕΤΑ με ποιά κυβέρνηση θα έβγαινε, απλά κάποιοι θέλανε πριν να μας φάνε περισσότερα! Τουλάχιστον τώρα χτυπάνε περισσότερα τα αμάξια με τα περισσότερα κυβικά και λιγότερα τα 1000-1400cc. Eπίσης από αύριο απόσυρση ΤΕΛΟΣ! λογικό αφού πλάκωσαν μερικοί λακαμάδες να αποσύρουν ακόμα και αμάξια μετά το 2003! έλεος! αν τα πουλάγανε τα έβγαζαν περισσότερα! οπότε σου λένε και αυτοί χρήματα δεν υπάρχουν τώρα θα πληρώνουμε και για αποσύρσεις να μπούμε και μέσα? το αποτέλεσμα αυτό εγώ το περίμενα πάντως, ακόμα χαρτιά διαγραφής δεν έχουν βγεί για τους πρώτους που έκαναν. Επεσε πολύ δουλειά στις νομαρχίες?
Και για για την ιστορία, όταν απόσυρα το Starlet GT αφού ήταν τρακαρισμένο , είχε πάρει σασί κτλ και έκατσα και έλυσα βίδα βίδα όλο το αμάξι, κράτησα ότι ήταν για την corolla, τα άλλα τα πούλησα και έβγαλα και 2.500 ευρώ και έμεινε ΜΟΝΟ ο σκελετός και 3 τρακαρισμένες πόρτες, ώστε το αμάξι το πηγαίναμε βόλτα στα χέρια 2 άτομα! την 4η μου την αγόρασε κάποιος, έριξα ενα τηλ. σε ιδιωτική μάντρα απόσυρσης στον Ασπρόπυργο, επειδή το αμάξι δεν μετακινιόταν, κλείσαμε ραντεβού, ήρθε γερανός του δίνω 100 ευρώ, μου κόβει δελτίο αποστολής, δίνω άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες και μετά από 10 ακριβώς μετρημένες μέρες μου σκάνε χαρτιά διαγραφής επίσημα, το πιστοποιητικό καταστροφής και η βεβαίωση παραλαβής και από αυτούς πάει άλλο ένα αντίγραφο στην Ε.Δ.Ο.Ε, ένα κρατάνε αυτοί στην μάντρα, ένα στην ΔΟΥ μου και ένα σε εμένα. Αυτό είναι όλο! δεν καταλαβαίνω γιατί καθυστερούν ΤΟΣΟ πολύ τα χαρτιά σε όσους ήδη έκαναν απόσυρση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-11-09 στις 19:46.
|