Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
07-09-11, 00:42
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας
αν ψαχνετε παντως για αυτη παιδια, πριν εννια μηνες ειχε 175$ δηλαδη 129ε!την ειχε παρει ενα φιλαρακι κ μου την εστειλε να την επαιρνα κ γω,αλλα το επαιξα δυσκολος
|
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-T...item3f08e09c3e
|
07-09-11, 00:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Συνονόματε, εμείς θα πάρουμε αυτό. Για το ίδιο λες και εσύ;
Edit: Αυτό που λες είναι το 69-8600 που είναι για τις αμερικάνικες Corolla. Για τις ευρωπαϊκές, και συγκεκριμένα για τα T-Sport είναι το 69-8751
07-09-11, 00:52
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
ιδιο ειναι αποτι βλεπω αλλα εχει παρει πανω αρκετα σε τιμη!!με εψηνε κ μενα αλλα οι εποχες ειναι λιγο δυσκολες για 250ε!!αν τσιμπησετε καποια καλυτερη τιμη ισως το σκεφτω κ γω!!!
|
07-09-11, 00:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Αύριο πρωί θα στείλω μήνυμα στον πωλητή στην Αγγλία για να του πω ότι θα αγοράσουμε 3 ή 4 κομμάτια και θα τον ρωτήσω εάν κάνει κάτι καλύτερο. Θα ενημερώσω και εάν σε ενδιαφέρει που λες...
07-09-11, 01:01
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
οκ!γραψτε την τιμη κ ισως αποφασισω να παω λιγο πισω την αεροτομη κ να βαλω το φιλτρο...καλυτερο για το αμαξι αλλωστε!
|
07-09-11, 09:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Λοιπόν. Πρώτη πρωινή ενημέρωση σχετικά με το κόστος. Κοίταξα καλύτερα στο ebay.co.uk για το κιτ της K&N και έχουμε τα εξής: Το κιτ κοστίζει χωρίς μεταφορά 169,13 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 195 ευρώ. Η μεταφορά τους για Ελλάδα κοστίζει 55 λίρες, δηλαδή περίπου 63 ευρώ. Το καλό είναι ότι τα 63 ευρώ ισχύουν για όσα τεμάχια πάρουμε. Εάν πάρουμε τρία, τότε το κόστος για τον καθένα μας θα είναι 21 ευρώ, δηλαδή τελικό κόστος με μεταφορά περίπου 215 ευρώ. Εάν πάρει και ο ανδρεας, τότε το συνολικό κόστος θα πάει στα 210 περίπου ευρώ για τον καθένα μας. Θα στείλω τώρα μήνυμα στον πωλητή για πιθανή καλύτερη τιμή, πράγμα που να σας πω την αλήθεια δε θεωρώ ότι θα κάνει. Όπως και να έχει, θα ενημερώσω για την απάντησή του.
|
|
07-09-11, 15:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ο συγκεκριμένος πωλητής δε δέχεται τελικά απ' ευθείας μηνύματα, λόγω λέει των πολλών emails που λαμβάνει και δε προλαβαίνει να απαντήσει. Είναι όμως "top rated seller" στο ebay, οπότε δεν υπάρχει θέμα επικίνδυνου πωλητή. Οπότε μένουμε στα ανωτέρω: Τιμή με μεταφορικά για 3 τεμάχια: 215 ευρώ, τιμή με μεταφορικά για 4 τεμάχια: 210 ευρώ. Εγώ, ο TmNemesis και ο nikos ts είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Περιμένουμε την άμεση απάντηση του ανδρεα για το εάν θέλει και αυτός.
Υ.Γ.: Επειδή δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αναγκαστικά θα πάρουμε όλοι το ίδιο χρώμα του kit. Διαφορετικά θα φανεί σαν δύο ξεχωριστές παραγγελίες και θα μας χρεώσει δύο μεταφορικά κόστη. Οπότε Θοδωρή και Νεοκλή, ποιο χρώμα θέλετε; Και μην αρχίσετε δεν έχω πρόβλημα, όποιο θέλετε οι υπόλοιποι... Είμαστε 3, η πλειοψηφία κερδίζει. Πείτε τι χρώμα θα διαλέγατε εάν κάνατε μόνοι σας την αγορά για να καταλήξουμε. Γιατί διαφορετικά, θα μας δουλεύει για μια ζωή ο mpesikos...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 07-09-11 στις 16:01.
|
|
|
|
07-09-11, 16:03
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ο συγκεκριμένος πωλητής δε δέχεται τελικά απ' ευθείας μηνύματα, λόγω λέει των πολλών emails που λαμβάνει και δε προλαβαίνει να απαντήσει. Είναι όμως "top rated seller" στο ebay, οπότε δεν υπάρχει θέμα επικίνδυνου πωλητή. Οπότε μένουμε στα ανωτέρω: Τιμή με μεταφορικά για 3 τεμάχια: 215 ευρώ, τιμή με μεταφορικά για 4 τεμάχια: 210 ευρώ. Εγώ, ο TmNemesis και ο nikos ts είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Περιμένουμε την άμεση απάντηση του ανδρεα για το εάν θέλει και αυτός.
Υ.Γ.: Επειδή δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αναγκαστικά θα πάρουμε όλοι το ίδιο χρώμα του kit. Διαφορετικά θα φανεί σαν δύο ξεχωριστές παραγγελίες και θα μας χρεώσει δύο μεταφορικά κόστη. Οπότε Θοδωρή και Νεοκλή, ποιο χρώμα θέλετε; Και μην αρχίσετε δεν έχω πρόβλημα, όποιο θέλετε οι υπόλοιποι, είμαστε 3, η πλειοψηφία κερδίζει. Πείτε τι χρώμα θα διαλέγατε εάν κάνατε μόνοι σας την αγορά για να καταλήξουμε. Γιατί θα μας δουλεύει για μια ζωή ο mpesikos...
|
αν και έτσι όπως μας τα λές δέν μου άρεσε οτί δεν μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του και σε τυχών πρόβλημα τι κανουμε?
εγώ λέω κόκκινη αλλά έχω ένα φόβο μην σπάσει στο χρώμα μπά ε?
αν είστε οκ πάμε σε κοκκινη
|
07-09-11, 17:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
ΝΙΚΕΛ ομόφωνα....
Το άκουσες Ανδρέα?
|
07-09-11, 17:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Καλά, εγώ ήθελα κόκκινη αλλά αφού επιμένετε...
Προχωράω στη παραγγελία. Να ετοιμάζετε το ρευστό σας...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19538307 seconds (84,09% PHP - 15,91% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|