Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-12-08, 23:19
Το avatar του χρήστη KOSTAS_KE35
KOSTAS_KE35 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE35 SR
Περιοχή: Χανια Κρητης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
KOSTAS_KE35 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παιδια εχω παρει πολες φορες πραγματα απο το ebay και απο αμερικη και ταιλανδη και απο ευρωπη και δεν εχω πλερωση τελονιο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-08, 15:38
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αναλογως την τιμη και το τι γραφει απ'εξω απο το πακετο ο αποστολέας.

Και εγω δεν εχω πληρωσει ποτε αλλα προσεχω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-10, 18:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! μου έκαναν αλλαγή πιστωτικής λόγω λήξης της προηγούμενης και πάω να την δηλώσω στο paypal με αλλαγή κάρτας δλδ και δεν την παίρνει λέει αυτό :

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Μίλησα με την τράπεζα και μου είπε ότι είναι ενεργή! επίσης είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό και έχει χρήματα μέσα. Στο web banking είδα ότι δηλώθηκε η νέα μόλις χτες μήπως θέλει μερικές μέρες να την "δει" το σύστημα? η τράπεζα μου λέει ότι δεν βλέπει κινήσεις! τι μπορεί να συμβαίνει ? καμιά ιδέα κανείς ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-10, 21:08
Το avatar του χρήστη Japanese
Japanese Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
Δύναμη Σεβασμού: 238
Japanese είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εγώ είχα πρόβλημα μόλις μου έκαναν την αλλαγή στη κάρτα. Μόνο που η δικιά μου είναι pre-paid, όχι πιστωτική. Πάντως αυτό που έκανα ήταν να βγάλω τη παλιά τη κάρτα που είχα στο paypal και να περάσω τα στοιχεία της καινούργιας. Δε ξέρω κατα πόσο σε βοήθησα.

I don't know about Heaven...but i do believe in Angels...

E-mail: redshini@gmail.com

My sweety
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=8605
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-10, 21:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μα αυτό ακριβώς έχω κάνει! και δεν την περνάει!!!! η τράπεζα λέει ότι είναι ενεργή κανονικά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-10, 21:48
Το avatar του χρήστη Japanese
Japanese Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
Δύναμη Σεβασμού: 238
Japanese είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Περίεργο! Σίγουρα έχεις μέσα στο paypal μόνο τη καινούργια; Μήπως έχεις και καμιά παλιά ξεχασμένη;

I don't know about Heaven...but i do believe in Angels...

E-mail: redshini@gmail.com

My sweety
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=8605
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-11, 03:30
Το avatar του χρήστη rockie
rockie Offline:

Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla SR KE-35
Περιοχή: Χαλανδρι
Δύναμη Σεβασμού: 216
rockie είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα!
Εχω βρει κατι που θελω να αγορασω(απο Μαλεσια) αλλα ειναι εκτος ebay και ο πωλητης μου λεει να κανουμε την συναλλαγη μεσω paypal.
Εγω δεν εχω paypal αλλα αμα φτιαξω και γινει η συναλλαγη με αυτον τον τροπο υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου?πχ σε περιπτωση που μου στειλει ενα αδειο δεμα ή με καποιον αλλον τροπο?
Σκεφτικα να του ζητησω να το στειλει με αντικαταβολη και οταν το παρω να πληρωσω κιολας αλλα αυτο μπορει να εχει επιπτωσεις?πχ σε πιο αυξημενη τιμη(μεταφορικα) ή το προϊον να καθυστεριση να ερθει?
Και τελος υπαρχει περιπτωση για ενα μικρο δεμα,οσο δηλαδη ενα πισω φαναρι αυτοκινητου το οποιο δν ειναι βαρυ,να χρεωθω τελωνιο?
Σορρι για τις πολλες και μπερδεμενες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα θελω να αγορασω κατι απο εξωτερικο και επειδη το ποσο δεν ειναι και μικρο εχω αγχωθει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-11, 09:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καταρχην τα αλλα θεματα που ρωτας δεν εχουν σχεση με PAYPAL! το paypal ειναι ενα διεθνες συστημα ας πουμε για να μην δινουμε παντου αριθμο της καρτας μας! οποτε εκει εχει την καταχωρηση μας με τα στοχεια μας και μετα πληρωνεις μεσω paypal. Μπορει φυσικα καποιος να μην στειλει τπτ οπως επαθα εγω μια φορα από ebay με χαμηλο ευτυχως κοστος 25 ευρώ, και δεν ηρθε ποτε κατι και ο αλλος δεν απαντουσε στα emails μου! παντα το ρισκαρεις εφοσον πληρωνεις πρωτα εσυ και φυσικα προσεχεις να ειναι μαγαζι ή αν ειναι απο ebay να εχει θετικό feedback οσο γινεται ποιο κοντα στο 100%. Αν ειναι στο ξεκαρφωτο το ρισκαρεις πολυ, αν ειναι μεγαλο κοστος αστο καλύτερα! για τελωνειο τωρα οσες χωρες ειναι εκτος ΕΟΚ περνανε και πληρωνεις, το ποσο εξαρταται απο τον ογκο-βαρος αλλα ισως και την τιμη αγορας (αν την βλεπουν). Πχ εμενα μου εχει τυχει απο Taiwan να παρω κατι που ειχε 55 ευρω και να δωσω τελωνειο αλλα 25, ηρθαν ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ σπιτι αλλα ζητησαν τα 25 ευρω λεγοντας πως ειναι τελωνειο. Ομως οταν εχω παρει απο Κινα κατι μεγαλο και βαρυ δηλωσαν αλλο ποσο απο το πραγματικο και δεν πληρωσα μια για τελωνειο! συνηθως σε πραγματα απο την Αμερικη μας σκιζει το τελωνειο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-11, 12:35
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφόρε έχω πιστωτική στο Paypal απο το 2006 και ενω μου την έχουν αλλάξει δεν έιχα πρόβλημα. Σου άλλαξαν το νούμερο της κάρτας; Εμενα μόνο το "πλαστιικό" μου άλλαζαν τόσο καιρό και φυσικά μαζί με αυτό το CVV (τα 3 ψηφία απο την πίσω μεριά). Θα αλλάξω σύντομα τον τύπο της κάρτας μου και θέλω να ξέρω μήπως τυχόν αντιμετωπίσω και εγώ πρόβλημα). Αν θέλεις στείλε μου με pm με ποια τράπεζα είσαι.

rockie μην δεχτείς εκτός ebay. Το paypal σου δίνει μια τυπική προστασία για τα χρηματά σου εφοσον κάνεις την αγορά απο το ebay. Ασε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-11, 12:54
michael_s Offline:

Μοντέλο: E12 f/l
Περιοχή: πισω απο το τιμονι μου
Δύναμη Σεβασμού: 0
michael_s είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν κανεις αγορα μεσω paypal και δεν παραλαβεις το δεμα σου μπορεις μεσα στο χρονικο περιθωριο των 45(νομιζω) ημερων να πας στο "resolusion center" και να κανεις "open case" αναφερεις οτι δεν παρελαβες δεμα και αφου δωσεις ολα τα στοιχεια στο paypal αναλαμβανει εκεινο.Συνηθως περνει γυρω στις 2 βδομαδες αυτη η δουλεια αλλα αν εχεις δικιο θα το βρεις!Εμενα μου εχει τυχει 3-4φορες και πηρα κανονικα τα λεφτα μου πισω!Και απο αγορες ebay και απο direct αγορες!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16493893 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com