Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-06-06, 16:49
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ε οχι η m3 εχει ξεχοριστω ηχο δεν καταλαβες????????????χιχιχιχι...χθες κατα τις 2μιση ενα μαυρο μ3 ε46 με τιγκα φιμε κ πιτομα εκαιγε τρελο λαστιχο στον μεγαλο κυκλο του σεφ.φυσικα δεν υπηρχε κανεις εκει ο τυπας το λιωνε μονο κ μονο για την παρτη του....ωραιος...ουτε λεζαντας στους αλλους ουτε τπτ....τα χε τα χερια μονο για την παρτη του....
|
22-06-06, 18:12
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
στο 46 ρι ειναι χαρακτηριστικός αλλά στο 36 αρι δεν κανει και τοσο μπαμ.... δεν το καταλαβαινεις ευκολα.. και ειδικά αν ο άλλος έχει αλλάξει εξάτμιση από μπρος μεχρι πισω τοτε δερν ειναι και τοσο ευκολο, το 46 αρι βεβαια φενεται, εχει ενα χαρακτηριστικο κροταλισμα.σε αυτο το σημειο που λες στο σεφ, ειχα δει ενα πολυ παλιο 5 αρι, - το δευτερο που ειχε βγει- και το οδηγούσε ενας σαρνταρης, καλά μιλαμε ο τύπος δεν παιζοτανε. εχω την εντιποση οτι το συγκεκριμενο φοραει το evo2
|
22-06-06, 18:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
στο 46 ρι ειναι χαρακτηριστικός αλλά στο 36 αρι δεν κανει και τοσο μπαμ.... δεν το καταλαβαινεις ευκολα.. και ειδικά αν ο άλλος έχει αλλάξει εξάτμιση από μπρος μεχρι πισω τοτε δερν ειναι και τοσο ευκολο, το 46 αρι βεβαια φενεται, εχει ενα χαρακτηριστικο κροταλισμα.σε αυτο το σημειο που λες στο σεφ, ειχα δει ενα πολυ παλιο 5 αρι, - το δευτερο που ειχε βγει- και το οδηγούσε ενας σαρνταρης, καλά μιλαμε ο τύπος δεν παιζοτανε. εχω την εντιποση οτι το συγκεκριμενο φοραει το evo2
|
Μπλε σκούρο;
|
|
|
|
22-06-06, 19:10
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
|
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου απλα αστειευομουν...(γι αυτο κ τα γελακια στο τελος)εγω παλι ειχα δει δυο mr2 στο μικρο κυκλο ο ενας μπαινει κ πηγενε να αγορασει ολα τα κρασπεδα σε τιμη ευκαιριας...κ αρχησαν οι φιλοι μου για τα ιαπωνεζικα δεν στριβει κ δεν κανει(ειναι αυτο που λεμε θα παρω ραλακι κ θα γ...κ θα δερνω...)οταν μπηκε το 2ο κ εφερε πραγματικα με τις πορτες 3 σβουρες τον κυκλο στα καπακια κανεις δεν μιλησε....αλλα εκλεινα τα στοματα τους μην μπει καμια μιγα μεσα :P
|
23-06-06, 15:02
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
χαχαχαχαχα. έτσι είναι φίλε! καλά έγραψες ε!!!! όλα τα κράσπεδα σε τιμή ευκαιρίας! χαχαχαχαχαχχαχα akis , όντως ήταν ένα μπλε σκούρο με τα φωτιστικά τύπου lexus apo pisw. το έχεις δει?
|
23-06-06, 16:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ο τύπος που το έχει λέγεται Κώστας και είναι διευθυντης ασφαλείας σε τμήμα στα Β.προάστια.
Έτρεχε χρόνια σε αγώνες και ο πούστης δεν μπορείς να του πάρεις παιχνίδι στο τάβλι...
|
24-06-06, 02:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
πιστευω πως μονο και μονο για το ταβλι....τσακαει...ασε τους αγωνες!!!
|
24-06-06, 03:48
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
΄΄ελα ρε, μπάτσος ο φίλος! και Μ3, μπράβο... κοίτα αν είσαι κωλόφαρδος παιχνίδι στο τάβλι μπορείς να του πάρεις, αλλά κόντρα χλωμό το κόβω.. χαχαχαχαχαχα σας λέω πήγαινε σαν διαόλι το Μ3. τέσπα, και για να ξαναμπούμε στο τοπικ, σήμερα το βράδυ έφαγα ένα Μ5, το καινούργιο, και μάλιστα όταν τον π'ερασα σήκωσα μπροστα του χειροφρενο και πήγαινα με την όπισθεν και τον χαιρετούσα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα σοβαρά τώρα έφαγα τσαγακι από ένα ραλλάκι, λογικό το βρίσκω αλλά τα θέλει ο πισινός μου, αλλά πήρα το αίμαι μου πίσω με ένα απλό 107
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
24-06-06, 10:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
KE-30
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
24-06-06, 11:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Εχθές το βράδυ έδωσες ρέστα πάλι ρε μαγκά Endura !!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17993402 seconds (75,04% PHP - 24,96% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|