Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
12-06-06, 19:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Έχεις δίκιο ρε Γιώργο.... Αυτό που έκανα ήταν πολυ απερισκεπτο.... Γενικά δεν αντιδρώ έτσι. Όταν δεν εχω ορεξη να τρεχω, αφήνω να με περναει όποιος θελει.... Την δεδομενη στιγμη ειχαμε πολύ καλη ορατοτητα στο δρομο μπροστα μας και δεν υπηρχαν παρκαρισμενα δεξια και αριστερερα. Νομίζω οτι ο τύπος το ανοιξε κανονικότατα. και στην αλλαγη σε τριτη αναγκαστικαμε και οι δύο να κοψουμε επειδη πρεον υπηρχαν παρκαρισμενα και θα χωραγαν οριακα τα δυο αυτοκινητα διπλα διπλα....
Πάντως επειδη τις δημοσιευσεις μας τις διαβαζουν και μικρότερα παιδια που τώρα ειναι στη φαση της πρώτης κ@υλας με το αυτοκινητο (που όλοι την περασαμε λιγο πολυ) συνιστώ ηρεμια, ψυχραιμια καθαρη σκεψη πριν κανουμε οτιδήποτε και οχι απερισκεψιες.
(ενα κοινωνικο μηνυμα απο τον Ranger)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
12-06-06, 23:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
περνω εναν φιλο με ενα 206 cc 1,6 λιγο φτιαγενο για να δοκιμασς το corolla τις διαφορεσ του με την σκουπα...συναντιομαστε τα λεμε ,το κανει και μια βολτα του αρεσε οπως πηγαινε αν και φοραω 17αρια... παμε να ξεκινησουμε να τα στησουμε και τον κλεινει ενα bmw μαυρο κατεβαινουν 3 ατομα βγαζουν φακουσ και λεει αστυνομια Ελεγχος...!!!!! οπ λεω εδω ειμαστε.Γινεται ο ελεγχος ολα ενταξει.ρωταγαν οι μπατσοι για το αμαξι τις ζαντες κτλ μια χαρα μπορω να πω....τελικα δεν εγινε η κοντρα για τον φοβο των Ιουδαιων. Αυτο τωρα τοπ κολπο ειναι ενα νεο συστημα για ελεγχο σε αμαξια και καταστασεις...για να μην την ψιλιαζεσαι.... ααα ασε που εγω νομιζα πως ηταν ρωσοποντιοι και ετοιμαστηκα για ξηλο.!!!
|
13-06-06, 01:35
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
λολ χαχαχαχαχαχα ρε φίλε μπάτσοι με bmw? πρώτη φορά το ακούω αυτο! να μου πεις κανα primera xoara astra ok, τι καινούργια κόλπα είναι αυτά?
|
13-06-06, 01:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
αστα να πανε....bmw 5αρα 93-94 μοντελο!!!! μου κανε εντυπωση και μενα εγω περιμενα να θελουν φασαρια....! και ειναι νεα φαση γτ οκ βλεπεις octavia,xsara οκ κοβεις...το μονο κακο ειναι αν πεσεις σε μπατσουσ εχει καλως...αν ειναι ξερεις τιποτα αλλη φαση και τρεχεις και δε φτανεις...??οχι για το αμαξι μονο αλλα και για σενα...
|
13-06-06, 09:06
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
me bmw 5αρα? μπααα. μόνο αν πουλάς ναρκωτικά ή όπλα πρέπει να φοβάσαι γιατί τοτε θα είσαι μπλεγμένος με συμμορίες! xaaxaxxaxaxaxaxaxa τουλάχιστον ηταν ///Μ? λολ
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
15-06-06, 19:50
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
παιδια ενα παληκαρι (21χρονον) ξαδελφος ενος συναδελφου σκοτοθηκε σε κοντρα και ο συνοδιγος ειναι πολυ σοβαρα το σαββατο που μας περασε προσοχη παιδια π ρ ο σ ο χ η
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
19-06-06, 11:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντελώς φιλικό άνοιγμα με κολλητό εχθές το απόγευμα γυρνώντας από την παραλία στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, λίγο πριν την Πάτρα. Εγώ με το Corollaki μου και άλλα δύο άτομα μέσα και αυτός με ένα Audi A2 1.4 με ένα ακόμη άτομο. Αυτός μπροστά, αρχίζει να ανοίγει πρώτος, εγώ από πίσω του... Κολλάει πίσω από άλλα αυτοκίνητα και μόλις ανοίγει ο δρόμος πλακωνόμαστε με 3τες και παραλίγο να περάσω από πάνω του...
Να μην τα πολυλογώ, αφού πέρασα μπροστά σιγά - σιγά άνοιγε η διαφορά μας. Όμως όταν πιάσαμε μια παρατεταμένη ανηφόρα και οι δύο με πέμπτες και περίπου 180 χλμ/ώρα το Corollaki μου άρχισε να αγκωμαχάει και να μειώνει ταχύτητα, σε αντίθεση με το Α2 το οποίο, ως πιο ροπάτο από χαμηλά φαντάζομαι, άρχισε να κλείνει την διαφορά απειλητικά (κλέβοντας και λίγο αέρα, αφού ήταν ακριβώς πίσω μου)... Κάπου όμως στα 150 κατέβασα 4η και τα πράγματα ήρθαν στην θέση τους άμεσα...
19-06-06, 14:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
ε το Α2!!!!!
|
19-06-06, 14:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
πρωι 6:45 και επρεπε να ειμαι σε 10 λεπτα στην δουλεια και ειμαι καπου στα 30 χλμ μακρια...πλακωμενος απο μακρια εβλεπα ενα Αστρα να κανει τρελες προσπερασεις...οπ λεω εδω ειμαστε....κανω κι εγω κανα 2 καλα (η Διαφανη Ψυχη ξερει!!!!) και ειμαι καμμια 500 μετρα μακρια οταν φορτωνε η 4η, με σπαστη 4η.... δεν εχω να πω κατι....τον περασα και τον αφησα και πισω...και δεν νομιζω να μην το εδινε αφου πηγαινε με τρελο ρυθμο ποιο πριν...!!
|
|
|
|
19-06-06, 15:33
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
θυμαμε το 1991 που ειχα μια κορολα 1300κε 75 αλογα του 87 12ν σε ενα ανοιγμα σε ενα CRX VTEC εφαγα μια κολονα με το καλημερα πολυ πικρα ο καιρος περασε τα πραγματα αλλαξαν και αποφασησα να βαλω ενα 20ν μαυροκαπακο σε ενα μαντρα που ρωτισα μου ειπε το CRX δεν πιανετε ελαφρη αυτ/το σπορ που να το πιασεις.
το σαββατο λυπων πετυχα ενα και ηρθε η ωρα να λογαριαστουμε με 2ρα ρολαριστη δεν το επερνα ειμασταν ισα στην 3τη το μαζευα σταματισαμε στο φαναρι ο τυπος μολις το ειχε παρει απο ενα γερο και το ξεμπουκονε το μοτερ ειχε 167000 χλμ ηταν μαμα εντελος καναμε και ενα ανοιγματακη και με πρωτες απο τα 20 και του εριξα σχεδον μια καροτσα .συμπερασματικα οπως το ειδα την κοντρουλα το 20ν ειναι πιο γρηγορο στην πρωτη ταχ. στην 2ρα τα ιδια και στην 3τη παλυ μπροστα εστω και με μια καροτσα καρινας που το βαρος ειναι αρκετα πιο αυξιμενο 100+κιλα τελικα το μαυροκαπακο ειναι οτι γρηγοροτερο εχει φταχτη ως τα 2λιτρα ατμοσφαιρα.
την κυριακη ανοιξα και με ενα ρχ8 απο τα 110 ως τα 150 με 3τη ηταν πιο γρηγορο περιπου μιαμιση καροτσα δεν καταλαβα αν ειναι το 192 η το 231 δεν ειχε διακριτικα .
ανοιξα και με ενα πουντο GT ημουν πισω του στην πρωτη κοντεβα να το πατησω και μεχρι φρενο πατησα και επεσα στα 45χλμ εβαλα 2ρα και τοτε φανικε να επιτανχυνη δυνατα δεν το επιασα μετα εφαγα περιπου 2 καροτσες ως τα 150 οσες εφαγα με 2ρα μεχρι να παει η 2ρα στις 5000 στροφες καταλαβενετε...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18120193 seconds (75,58% PHP - 24,42% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|