Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-06-06, 14:24
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Oπως τα είπες απλά με το τελιώμα της τρίτης ήμασταν δίπλα δίπλα και στην τετάρτη που έχωσα τα νιτρα έφυγα 1,5 καρότσα.
Παλιά 09-06-06, 20:08
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και ειπαμε....χωρις το νιτρο...με εξαματησες!!!
Παλιά 10-06-06, 04:24
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Καλα τοση γκαντεμια μονο σε μενα μπορει να τυχει. Μου δινει ενας φιλος μου το rallye του για να παμε απο το σπιτι του στο δικο μου. To παιρνω και ανοιγω συντηρητικα για να το μαθω. Εκει που προχωραμε και εχω ενα ταριφα μπροστα (με 60-70 εγω και 3η) σταματαει στη μεση του πουθενα να παρει ενα πελατη. Τα ειδα ολα, παταω φρενο και με το που παω να κοψω το τιμονι και να κατεβασω σε 2ερα σπαει ο κωλος και τελικα βρισκομαι με 2 αναποδα καθετα στο πεζοδομιο λιγο πριν το καβαλησω. Τι να σας πω παιδια! 3 χρονια με το δικο μου τετοια νηλα δεν ειχα παθει ποτε! Εχασα το θεο μου. Παει στραφη ολη η ευχαριστηση γιατι μετα σαν κυρια σπιτι. . Ευτυχως ο ταριφας μας ρωταει αν ειμαστε καλα λεει συγγνωμη!!!! και τελειωνει εκει χωρις βρισιδια. ΑΝ εκανε και μου ελεγε "ετρεχες" θα μας ακουγε ολη η Φιλαδελφεια. Προσοχη σε εμας και μυαλο σε αυτους!
Παλιά 10-06-06, 10:03
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πλάκα κάνεις έτσι???
Είπε συγνώμη???
Αυτό έπρεπε να το τρβήξεις video, πολλοί απο μας δεν πρόκειται να δουν κάτι τέοιο,
ποτέ στη ζωή τους...
Παλιά 10-06-06, 20:29
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλά αφίστε οι ταρίφες είναι αλλού για αλλού, εγώ πριν κανα 2μηνο, έπεσα πάνω σε έναν. αλλά ευτυχώς με πολύ λιγα χιλιόμετρα... κρύα λάστιχα και σπίνιαρε...
το μόνο που έπαθα ήταν να σπάσει η βασούλα από το μεγάλο φανάρι της 101. αυτός τίποτα. μία γρατζουνιά στον προφυλακτίρα του.
κάτι άλλο τώρα. είμουν στο απαγορευμένο μέρος. εκεί που κάνουν μπαντιλίκια , μεσημεράκι,οπότε σχεόν άδειο, και πετυχαίνω 2 φιλαράκια με την παρέα τους... αφού έκανα μία δυναμική στην δεξιά στροφή πάνω στην ευθεία.... πίσω ενα Ε36 16αρι, δεν ΄΄εκανε τιποτα.χαχαχαχαχαχαχα λοιπόν βρίσκω ένα παληκάρι με μια 101. σαν καινούργια! είχε 30.000 κμ γιατί ο πατέρασς του είναι ναυτικός,ενώ η δικιά μου 200.000 κμ. λολ.και αυτή με τα 88 άλογα.λέμε να ανοίξουμε να δούμε πως πάνε τα καμάρια μας. αυτός είχε και φιλτροχωάνη. να πω ακόμα ότι εγώ με 15'αρια και καινούργια λάστιχα και αυ΄τός με τα μαμά και φθαρμένα. ανοίξαμε 3 φορές. μέχρι περίπου τα 130.στην πρώτη έφαγε 3 καρότσες. στην δεύτερη 2 και την τρίτη 1 και κάτι και μάλιστα αυτός έκλεψε και έφιγε πριν από μένα. ρε σεις αυτό είναι πολύ περίεργο, δηλαδή μέχρι τα 160 πόσες θα μετρύσε? η διαφορά όλο και μεγάλωνε. να πω ότι είναι από τα καινούργια μου λάστιχα δεν νομίζω γιατί μπορεί να έχω καλύτερη εκκίνηση αλλά όσο ανοίγαμε τόσο εφευγα! που και να μην είχε και χωάννη/ μήπως του δίνει πολύ στα χαμηλά και τουτ τρώει στα ψηλά που είναι μία κόντρα? ή μήπως το μοτέρ μου έχει `ανοίξει` και δίνει καλύτερα? η μηχανή του επαναλαμβάνω είχε μόλις 30κατι χιλιάδες κμ... ότι και να έχει πάντως. ο αδερφός κορολλάκιας ειπιε καλό λιπτον!
ps. από μέρα σε μέρα θα γραφτεί και στο club. αυτά. περιμένω κριτικές γιατί μου φάνηκε λίγο περίεργο...
Παλιά 11-06-06, 22:00
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

πολυ καιρο περιμενα να κατση μια κοντρουλα με ενα λεον 20VT .μπροστα στο φαναρι ενα ταξι πισω το λεων και πιο πισω το καρινα ξεκιναμε αργα αλλαζω ταχυτητα στα 30 το ταξι παει να αλλαξη λουριδα ανοιγη το λεον τρωω 2 καροτσες (με 2ρα και 30ντα τι περιμενης να το περασης σκευτικα)το ταξι ομως ξαναπαει αριστερα και κοβη το λεον και το φτανω τωρα ειμαι με 5000 στροφες ανοιγη και απο τα 70 φτασαμε μεχρι τα 140 με σταθερη αποσταση δεν το εφτασα αλλα τωρα μας πιανη το φαναρι και τους 2 πρωτους.αναβη το φαναρι 6000 η στροφες δεν φευγη κοματια το ιδιο και εγω ανοιγη και ανοιγω του ριχνω μια καροτσα και η διαφορα μενη εκει μεχρι τα 140 .
το συμπερασμα για μενα εναι οτι το 20ν καρινα στεκετε πολυ καλα απο σταση και το ιδιετερο οτι επιτανχηνη με καλους ρυθμους και σε υψηλες ταχυτητες που για 1600 και με ροπη μικρη στεκετε επαξια σε 1800 τουρμπο (εννοω υψηλες ταχυτητες εννοω πανω απο 120... )
ανοιξα και με ενα σαξο VTS τα σχολια...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 12-06-06, 02:03
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό το παληκάρι! δεν βρίσκει αμάξι αρκετά καλό για να τον περάσει! βοηθείστε τον λίγο!!!! χαχαχαχαχα για σου ρε 2579 με το κτήνος σου που ακόμα δεν ξέρουμε πόσα άλογα ειναι!
Παλιά 12-06-06, 12:08
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπόν βρίσκω ένα παληκάρι με μια 101. σαν καινούργια! είχε 30.000 κμ γιατί ο πατέρασς του είναι ναυτικός,ενώ η δικιά μου 200.000 κμ. λολ.και αυτή με τα 88 άλογα.λέμε να ανοίξουμε να δούμε πως πάνε τα καμάρια μας. αυτός είχε και φιλτροχωάνη. να πω ακόμα ότι εγώ με 15'αρια και καινούργια λάστιχα και αυ΄τός με τα μαμά και φθαρμένα.
Οι λόγοι που είδες αυτή τη διαφορά μπορεί να είναι πολλοί. Για μένα το κυριότερο είναι οτι σε 10 χρόνια 30,000 χλμ το μοτεράκι είναι σφιγμένο πολυ. Το έχει φάει η ακινησία και η σκουριά. Φαντάσου τον εαυτό σου να είναι αραχτός για αρκετό καιρό και ξαφνικά να κάνεις ένα κατοστάρι κόντρα σε έναν τύπο που είναι των ίδιων σωματικών δυνατοτήτων, με τη διαφορά όμως ότι εκείνος προπονήται κάθε μέρα. Ποιο λές να είναι το αποτέλεσμα?
Παλιά 12-06-06, 17:01
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Κυριακή μεσημέρι και είμαι με τον Madvinegar και την μέλλουσα κυρία του στο αμάξι μου και πάμε βολτίτσα στο Ριο... Ξαφνικά βλέπω ενα Renault Megane κολλήμένο πίσω μου. Λέω στον Μιχάλη: Ρε φίλε τι κάνει ο λαλάκας, θέλει να μου κάνει δώρο τον προφυλαχτήρα της ΤΤΕ;;; Βέβαια δεν ύδρωσε το αυτάκι μου και πήγαινα με χαλαρή δευτερα για να του σπάσω τα νεύρα.
Ξαφνικά αδιάζει το αντίθετο ρεύμα και ο τύπος ανοίγει να με προσπεράσει. Με το που τον βλέπω οτι εχει φύγει από πίσω μου και ειναι πισω και αριστερα μου (η μούρη του στην πίσω κολλώνα μου, σανιδώνω δευτέρα περίπου από 2400 στροφες.... Ταυτόχρονα, κάνω και ενα τάμα στο Αγ. Πατάπιο πολύούχο Ιαπωνίας και προστάτη του VVT-i, να μην με κάνει ρόμπα η ηλεκτρική πεταλούδα γκαζιού. Σανίδα το γκάζι εγώ, σανίδα και αυτός, ενω δεν υπάρχει καμια υπόνοια ότι τον έκλεισα.... Στην αρχή μου φάνηκε οτι με πλησίασε και οτι η μουρη του ήρθε δίπλα από την πόρτα του οδηγού (ειχε δώσει γκάζι και νωρήτερα επειδή ετοιμαζοταν για προσπέραση), αλλά όταν πέρασα τις 4.000 στροφές η διαφορά άνοιξε. Αλλάγη σε τρίτη λίγο πρίν τον κόφτη. Το Megane εχει χάσει το αρχικο προβάδισμα, και του εχω παρει και λιγάκι. Οι τριτες δεν γεμισαν καθόλου γιατι χρειαστηκε να πέσουμε και οι δυο στα φρένα. Περισσότερα συμπεράσματα από τον Μιχαλη που ειχε καλυτερη εποπτεία του ανοίγματος....

Υστερόγραφο: Εμεις ήμασταν τρία άτομα, ενώ το Megane με δύο.....
Another one bites the dust!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Παλιά 12-06-06, 19:05
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βαγγέλη δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, να σου τα πώ εγώ από την δική του πλευρά.
Λοιπόν Κυριακή μεσημέρι πηγαινόντας την βόλτα μου στο Ρίο πετυχα δύο λαλάκες με corolla, ένας Κύριος με αφησε και πέρασα, ο άλλος μιλάμε για πολύ λαλάκας πήγαινε με καμμία 40 χιλιόμετρα, πρέπει να είχε δευτέρα και περίπου 2500 στροφές, και το έκανε επίτηδες, κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο, βλέπω το αντίθετο ρεύμα άδειο, θα βγώ να τον περάσω και ανοίγω από δευτέρα, και μόλις εχω φτάσει δίπλα του διαπιστώνω ότι ανοιγει ο παλίο λαλακας, εκείνη την ώρα τα κάνω πάνω μου, δεν ξέρω τι να κάνω να πατήσω ή να υποχωρήσω, υποχωρώ έτσι και αλλίως εχώ σχεδόν σπάσει την δευτέρα, και μου το που θα κουμπόσω την τρίτη θα πρέπει να φρενάρω, τι κρίμα που έχω το μικρό το megane και δεν έχω αυτό με τα 225.

Βαγγελή φιλικά και πάντα το λέω αυτό που έκανες είναι ένα από τα ποίο dangerous πράγματα , πρώτα για αυτόν που μπορεί να έρθει από απέναντι και μετά για τον κύριο με το megane και τελευταία για σένα, εγώ βέβαια στο παρελθόν που μου έχει τύχει να βρίσκομαι στην θέση του megane και χρείαστηκε να μπώ γρήγορα στην λωρίδα μου, για μην κάνω μετοπική, εγω μπήκα ο άλλος πήγε στο χαντάκι.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18202710 seconds (76,20% PHP - 23,80% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com