Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
05-06-06, 21:21
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
την πεμπτη που μας περασε ειχαμε ενα φιλικο ανοιγμα με το καριναμαν 20ν μαυροκαπακα και τα 2 μοτερ .θυμηζω την προηγουμενη κοντρα που ειχαμε κανει απο την πρωτη ημουν μια καροτσα μπροστα στην 1τη στη 2ρα σταθερη αποσταση και την 3την ανοιξα λιγο ακομα.η διαφορες απο την προηγουμενη φορα ο καριναμαν σασμαν 5ρι απο το 20ν(τις καρινας το προηγουμενο) και τωρα ειχε και εμπειρια στο μοτερ.στο δικο μου ειχα βγαλει τη φιλτροχοανη(τωρα φιλτροκουτι) κληστος ο ριθμηστης βενζινης .
ανοιξαμε απο σταση και στις 2 κοντρες ο καριναμαν πεταχτικε μπροστα 1/2 αυτ/το και κρατησε την διαφορα αυτη ως 145 χλμ οπου και τελιωνη σχεδον η 3τη (155τελιωνη)αλλα σε αυτα τα 10 χλμ ηρθαμε στα ισα και στην τεταρτη τον περασα ενα αυτ/το και ως τα 170 που και κοψαμε.
τα συμπερασμα για μενα στην καλη ασφαλτο το 195/50/15 υπερεχη του 205/60/15 γιατι το 2ρο γονατηζη το μοτερ και η διαφορα στα 150 την εκανε η εισαγωγη του αερα στην δικη μου καρινα.ειμε περιεργος πια θα ειναι η διαφορα το σεπτεμβριο που θα βαλω τα ιδια λαστιχα σε διαμετρο θα δουμε...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
06-06-06, 03:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
καλα αυτο που λες δεν παιζει.Το 205 υπερεχει σε καλη ασφαλτο λογο μεγαλυτερης επαφης με την ασφαλτο.Βασικα να ρωτησω κατι??Πως γινετε 2 ιδια αμαξια με ιδιους κινητηρες να μαζευει στην τεταρτη αυτο την διαφορα???
06-06-06, 10:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Κλεψιά μου μυρίζει εμένα... Ρε σειςςςςςςςςςςςςςςςςςς όταν βάζουμε κόντρα για να δούμε τι γίνεται δεν κλέβουμε τον αέρα του άλλου....
|
|
|
06-06-06, 10:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
καλα αυτο που λες δεν παιζει.Το 205 υπερεχει σε καλη ασφαλτο λογο μεγαλυτερης επαφης με την ασφαλτο.Βασικα να ρωτησω κατι??Πως γινετε 2 ιδια αμαξια με ιδιους κινητηρες να μαζευει στην τεταρτη αυτο την διαφορα???
|
Δεν υπαρχει ουτε ενας 20v,που να ειναι ιδιος με τον αλλο.Τοποθετουνται σε αυτοκινητα με διαφορετικη αεροδυναμικη,βαρος,που σε μερικες περιπτωσεις φτανει και τα 300 κιλα,διαφορετικο σασμαν και απο την στιγμη που το μοτερ ειναι μεταχειρισμενο υπαρχει περιπτωση ο προηγουμενος ιδιωκτητης να το ειχε βελτιωμενο.Γι αυτο μερικα 20v πανε πολυ καλα και αλλα σερνονται.
06-06-06, 10:39
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα, έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Μιλάμε για μοτερ τα οποία μπορεί να τα έχουν οδηγήσει Ιάπωνες, Κύπριοι, Έλληνες και ξέρω γω τι άλλο. Είναι δυνατόν να πηγαίνουν τα ίδια? Επιπλέον νομίζω οτι τα συγκεκριμένα έχουν διαφορετικό σασμάν.
|
06-06-06, 11:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
|
Δεν υπαρχει ουτε ενας 20v,που να ειναι ιδιος με τον αλλο.Τοποθετουνται σε αυτοκινητα με διαφορετικη αεροδυναμικη,βαρος,που σε μερικες περιπτωσεις φτανει και τα 300 κιλα,διαφορετικο σασμαν και απο την στιγμη που το μοτερ ειναι μεταχειρισμενο υπαρχει περιπτωση ο προηγουμενος ιδιωκτητης να το ειχε βελτιωμενο.Γι αυτο μερικα 20v πανε πολυ καλα και αλλα σερνονται.
|
Ηρακλη μαλλον δεν καταλαβες αυτο που θελω να πω.Δεν μιλαω για το την διαφορα που ειχαν ως τα 145 αλλα πως καλυψε απο τα 145 ως τα 155 αυτο μου κανει εντυπωση.
06-06-06, 18:26
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
wastegate η διαμετρος τις ροδας ειναι μεγαλυτερη και ο κηνητηρας μου δεν μπορει να την γυρηση με ευκολια με αποτελεσμα να κρεμαει ...
ο λογος που καλυψε το καρινα μου τουλαχιστον για μενα ειναι η εισαγωγη του αερα που δουλευη ως σκουπα
παντος στα 10χλμ(145-155) να καληψης 2 μετρα δεν ειναι υπερβολικα ωστε να ψαχνωμαστε . το σασμαν εμενα μου φανικε το ιδιο
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
08-06-06, 01:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Λοιπόν Τετάρτη 7-6-06 ακριβώς μετά την συνάντηση στο καρτόδρομο που τα παιδιά δώσανε ρέστα.φεύγω μαζί με τον Νίκο και τον ακολουθώ προς άγιο Στέφανο.τον βλέπω που ανοίγει ανοίγει στον παράλληλο της εθνικής και λέω τι κάνει ο τρελός ώσπου έρχεται μια δεξιά στροφή με ελαφριά κλίση (ανυφορική),κοιτάω το κοντέρ 80 και κάτι.που πάει λέω με το Τεριος?και τσουπ την πέρνει (την στροφή)με τα όσα.πλησιάζουμε στα φανάρια του αγ.στεφάνου και κόβω επειδή ο δρόμος γλιστράει πολύ και το τουτού δεν διαθέτει ΑΒS.κομμάτια ο Νίκος.στο φανάρι πρέπει να τον τρόμαξα λίγο χεχε.ανάβει πράσινο και ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου.ποιος άλλος?ο νίκος!με τα πολλά και καθώς βγαίνουμε εθνική μου λέει ανοίγουμε.μέχρι τα 120 του λέω εγώ και δίνουμε.πηγαίναμε τα ίδια και μέτραγε,120,130,140,145,150 κόψε του λέω.και εσύ μεχρι τα 120 ανοίγεις μου απαντάει.απάντησή μου?60000 και κάτι ψιλά φορτωμένα τα λάστοιχα και κλ@σμέν@ αμορτισέρ εδώ και κάτι μήνες που να πάω ρε Νίκο.χαιρετιόμαστε και ανοίγει ο νίκος.μέχρι που τον έχασα.ξαφνικά βλέπω στο δεξί καθρέφτη δυο φώτα και μια corolla Ε12 με προσπερνάει. ήταν ο ROY-D.του παίζω τα φώτα και μου αναβοσβήνει τα αλαρμ.ένα κατέβασμα και συνεχίζει,μπαίνει δεξιά και κάνει σφίνα ξανά αριστερά και πιο αριστερά μέχρι που τον έχασα.
Συμπερασμα:
α)η γριά μου εξακολουθεί να έχει τα 87 άλογά της τόσο δεν βγάζει το Τεριος Νίκο?
β)Νίκο αν σου δώσουν διαστημόπλοιο πως θα το οδηγάς?ρε τρελέ πρέπει να βάλεις βοηθητικές στο τζιπάκι και κοίτα να χαλαρώσεις γιατί θα κάψει λάδια το Τέριος χαχα
γ)Χρήστο τέτοιες σφήνες κάνεις συνέχεια?δεν λέω καλή (πάρα πάρα πολύ καλή) ήταν αλλά ρε φίλε χαλάρωσε λίγο,να γυρνάμε κάθε μέρα σπίτι μας χωρίς άγχος.μποροούσες να προσπεράσεις και πιο κυριλέ.αλλά μάλλον πρέπει να σε αποκαλούμε βολίδα από εδώ και πέρα.
αυτά τα ολίγα.πάντα φιλικά,Κωνσταντίνος
|
|
|
|
08-06-06, 01:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
χεχε οχι και βολίδας απλά καμιά φορά κάνουμε και καμιά σφίνα (όπου μας πέρνει) αλλά πρέπει να πω τον πόνο μου....ανοιξα με gorilla μετά τα διόδια με 2ες...μέχρι και 3ες μπροστά ο Roy αλλά μετά η καταστροφή...ένα αμάξι μπροστά ο gorillas...
συμπεράσματα με τα 17αρια χάνω στα ψιλά και σκέφτομαι...άραγε από πρώτες αν έφευγα καλύτερα μάλλον τηα είμαστε στα ίδια...!!!!ε? ή μήπως κάνει εκεί τη διαφορά η χωάνη???χάρηκα πάντως που σας γνώρισα από κοντά(όσους γνώρισα)
xexe oxi kai volida apla kammia fora kanoume kai kammia sfina(opou mas pernei) alla prepei na pw kai ton pono mou....anoixa me gorilla meta ta diodia me 2es...mexri kai 3es mprosta o Roy alla meta i katastrofi...ena amaxi mprosta o gorillas... symperasmata me ta 17aria xanw sta psila kai skeftomai...arage apo prwtes an efeuga kalutera mallon tha eimaste sta idia...!!!! e? or mipws kanei ekei tin diafora i xoani??? Xarika pantws pou sas gnwrisa apo konta(osous gnwrisa) sorry gia ta greeklish alla ftaiei to pc!!!
|
08-06-06, 07:57
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
όχι ρε θα ξαναπάταγε το κουμπί του νιτρο το γοριιλακι, και πάλι μπροστά θα ήταν
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18347406 seconds (76,01% PHP - 23,99% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|