Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Δηλαδή η φιλτροχοάνη σε άλλα δίνει και σε άλλα κόβει, ανάλογα πώς μας συμφέρει?
Φαντάσου τώρα, ότι η δικιά μου καραμαμά TS έδινε 4 δευτερόλεπτο στον γύρο στην TS του Δημήτρη στην πίστα των Σερρών (για να καταλάβεις πόσο κουλός οδηγός είναι και πάλι σε πέρασε!!!!) (Γεια σου Δημητράκη, πολύ σε αγαπάω, φιλάκια μωρό μου) ).
Για τους μαυροκάπακους φίλους μας: Το παξιμαδάκι της παρηγοριάς θα δοθεί στο φουαγιέ του νεκροταφείου. Ευχαριστώ.
|
Γεια σου ρε Dr...Μας έλειψες...Την είπες πάλι την σοφάδα(κατα το αποφράδα) σου!!!
Ετσι,έτσι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
Εχασα 1φτερο στα 120 και 2 καροτσες στα 180 απο το αυτ/το του jims192.
αυτα για να ξερουμε τι μας γινετε το TS με το jims οδηγο και με φιλτρο ελευθερας ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου οπως ειναι τωρα(τα λαστιχα εννοω).
|
Ωραία..Ημαστε σε καλό δρόμο...Απ'την αρχή έδωσες το στίγμα!!!
Παράθεση:
το δικο μου με μονο 4 λαστιχα 195/50/15 καινουρια και οχι του καρφουρ 205/60/15 σχεδον 3 ετων θα ειναι πισω το τς μεχρι τα 120 (του δημητρη) αν τωρα βαλεις εξαρι στο καρινα ειναι σαν να κλεβω εκκλησια και με του δημητρη το τς
|
Πώς το λένε εκείνο ρε συ,με την Γιαγιά μου και τα καρούλια...?
Και τώρα έχουν ρόλο τα λάστιχα για την εκκίνηση?Οταν έφαγα την καρότσα στον βόλο απο την εκκίνηση επειδή δεν ξεκίνησα καλά με παλήα λάστιχα,τότε ήταν δικαιολογίες αυτά που έλεγα?Και τι ρόλο έχει η πρώτη?Αφού με τα δικά σου λαστιχα (τα χαλια όπως λές) και τα δικά τα καινούργια με τις πρώτες είμασταν μαζί?Αρά τι?
Παράθεση:
μπηκα στην τσ του δημητρη και μου αρεσε πολυ απιστευτο το πως παει και πως ακουγετε οταν μπη το νντλι φυσικα δεν το αλλαζω με το μαυροκαπακο...γιατι ειναι πιο γρηγορο μεχρι τα 180 οπως απεδιξε η πιο αντιπροσωπευτηκη κοντρα που εχει γινει που για μενα- το κορολα 20ν με το 6ρι με οδηγο το χρηστο μαμα και το τς του δημητρη μαμα.
|
Μήπως δεν είναι η ποιό αντιπροσωπευτική αλλά αυτή που μας αρέσει?Σαν την amstel
ενα πράγμα...και αν είναι ετσι συνεχίζω στο δικό σας στυλ..."Αν είχα ξεκινήσει καλύτερα και αν,θα ήμουνα ποιο γρηγορος στα 120 και στα 180"...
Και αμα λέτε και κολλάτε στο
άμα πήρα 10 άλογα απο την φιλτροχοάνη,να αρχίσω αυτά που αρέσουν στο marmel και μας πεταει εκεινα τα κορυφαία με το οτι σχέση έχει το βάρος ...Εγω είχα τίγκα ρεζερβουάρ και ο 2579 1/4 αρα μια 40άρα κιλά διαφορά...Και άλλα καμιά 40αριά διαφορά σωματικού βάρους...να τα 75-80+ κιλα διαφορά ΑΡΑ εγώ ημουν και δικάβαλος ή αμα το θελετε κι'αλλιώς απλά,χειρότερα και απο ΜΑΜΑ ts με ιδια κιλά και ιδια βενζίνη με τον 2579...
-Που σαι γκαρσόν?...Πιάσε μια σόδα στο 4...
-Εφτασεεεέ...
-Κερνάω απόψε εγώ...