Δεν είναι δικιά μου φίλε Θωμά είναι από corollάκια από την Αυστραλία η συγκεκριμένη...
Εκεί κανόνισαν group buy για whiteline και TRD πράγματα και δε θέλετε να ακούσετε σε τι τιμή τα πήρανε
τσάμπα... (160$ Αυστραλίας!!!!!= λιγότερα από 100Ε +μεταφορικά)
Εδώ για να φέρεις ή αγοράζεις μόνος σου από κάποιο online shop... από το gtn.ch αγόρασαν κανά 2 corollάκηδες (το οποίο για την ώρα δε παίζει), ή ρωτάς μαλλιώρα-autoergonomics-τζούρδα κτλ για trd και whiteline....200E+ υπολογίζε μόνο αγορά. Αν κάποιος ξέρει πιο συγκεκριμένα ας γράψει...
Γνώμη μου είναι πως με μαμά αμορτισερ-ελατήρια δεν αξίζει....
Τώρα για το τι αμορτισέρ ελατήρια να βάλεις δεν έχω ιδέα, καθώς στα μόνα Ε12 που έχω μπει είναι το δικό μου (μαμα-ΤΤΕ ελατήρια-Tein) και του DjBac(PSS9).
Μια καλή λύση ίσως είναι αυτή του madvinegar. Αν θέλεις αρκετή άνεση θα έλεγα να αποφύγεις Koni-eibach (για το Ε12 δεν ξέρω συγκεκριμένα, αλλά γνωστοί μου με άλλα αυτοκίνητα που έχω μπει κοπανάνε αρκετά περισσότερο από το δικό μου)
Επίσης να σου πουν αυτοί που έχουν KYB τι λένε γιατί δε πρέπει ένα αμορτισέρ που δεν είναι πολύ γρήγορο να το δουλέψεις με σκληρό ελατήριο(eibach)
Μπέρδεμα έ??
Έλα σε καμιά συνάντηση και άρχισε τα test-drive
Εγώ πάντως σε κάποια φάση θα βάλω αντιστρεπτική πίσω σίγουρα(βλέπουμε και για μπροστά) για να περιορίσω τις κλίσεις χωρίς να χάσω σε άνεση... Τώρα είμαι στο όριο δεν θέλω πιο σκληρά ελατήρια (άμα φύγω από την Αθήνα βλέπουμε...)