Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
29-12-05, 00:02
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
για μισο λεπτο ρε παιδια 8α τρελαθουμε τελειως εδω μεσα?ενταξει καλο χρυσο το τετραπεταλουδο τι μαυροκαπακο τι ασημι.. τα αλογα τους δεν φαινονται και δεν σκοτωνουν εχω ανοιξει με τετραπεταλουδα και εχω δει πολλα να ανοιγουν και για τα αλογα τους δεν πανε κακα τα ψεματα.. τι σχεση εχει ενα τετραπεταλουδο 1.6 με το impreza που ειναι 2λιτρο τουρμπο 220αλογα και καμποσα κιλα ροπη με το τετραπεταλουδο που βγαζει 140 αλογα και 16κιλα ροπη μην τρελαθουμε κιολας.. Και με alfa romeo gta που ειναι 2.5cc και παρα πολλα κιλα ροπη και πολλα αλογα και παλι το τετραπεταλουδο μπροστα.. εχω ανοιξει με παιδια απο το κλαπμπ με τετραπεταλουδα μαυροκαπακα κιολας ο ενας ειναι ο [acronym:f3a1c34614="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:f3a1c34614] ΦΛΑΤΖΑΣ και το αλλο ενα παιδι με μια μαυρη κορολλα g6 8α το θυμαται στη βουτα ανοιγαμε μεχρι τη διασταυρωση που παει για λαιμο ημουν χωρις προφυλακτηρα τοτε με τον ιντεροκουλερ μπροσττα 8α με θυματιαι και δεν τρελαθηκα με το πρωτο τετραπεταλουδο απο 2ρες ρολλαριστες μεχρι 4ες ημασταν μαζι και με το αλλο το ιδιο δηλαδη να ανοιγω χαλαρα με impreza gta κτλ. ειπαμε παει καλα μην το ξεφτυλισουμε το θεμα. και ειδικα το παληκαρι που εγρταψε για αυτα το μοτερ το εχει αυτο σε carina η κανω λα8ος?πολυ βαρυ το αμαξωμα και περασες τετοια αυτοκινητα δηλαδη το μοτερ σου σε καμια κορολλα 8α κανει παπαδες.. τι να πω η ειναι πειραγμενο το μοτερ σου η τα αυτοκινητα που ανοιγες ηταν 16αρια η οι οδηγοι τους ηταν κουλοι οσο δεν παει κατι αλλο δεν παιζει..
|
|
|
29-12-05, 00:41
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
νικο χαιρομαι που πηρες φορα αλλα κοψε λιγο γιατι θα μας βαραει ο δημητρης στο τελος με το θυμιατο του.ετσι οπως τα λες ρε νικο θα με περασεις απο πανω αλλα σεβαστηκες τον κινητηρα μου. τι γινεται εδω?τι λεει ο δημητρης. μας βλεπω και τα 4-5 20v στημενους ολους μαζι σε κανα αεροδρομιο για να δουμε εκει τις διαφορες.
γιαννη παντα την γλυτωνεις ρε κ@ριολ@. δημητρη φυσικα και ειναι ευνοητο οτι αυτα τα αυτοκινητα τα οποια αναφερθηκαν ειναι μεγαθηρια για μας αλλα δεν ειναι απιαστα. και δεν εννοω με τον 20V. καπου εχουν και τις τρυπες τους ομως.O φανης με τον κινητηρα του γιαννη ελεγε οτι περασε type r. το ts φυσικα ειναι γρηγορο αλλα αν του πεσει του οδηγου κατω απο το lift αρχιζουν τα δυσκολα του. ομως αν ειναι καλος οδηγος δε το πιανουμε.το celica με τα 142 δε το συτηταμε. η το συζηταμε και αυτο? cussing
..οσο για το WRX με τα 220 στο δρομο παει σαν ενα καλο αμαξι 150-170 ιππων. ειναι ΤΡΟΜΕΡΕΣ οι απωλιες απο τα διαφορικα.εχω μιλησει με ιδιοκτητη και γνωστη γενικα τετοιου αυτοκινητου και φυσικα ετυχα και στο δρομο και ξερω τι λεω.με πηγε βολτα με pro drive 265 αλογα ξεφυσουσε σαν τρελο αλλα στο ιδιο σημειο που περασαμε τερμα ειχα περασει απο κει(καθε μερα περνουσα) με +5.(εξηγηστε το μου ρε παιδια) και γιατι στην τελικη σχεδον ολα τα σουμπαρου καθοντε και ασχολουντε με μια corolla και μια carina? μηπως νοιωθουν οτι μεχρι εκει ειναι? και οχι παραπανω? τους αρεσει η κατηγορια? η τους αρεσει να ταπεινωνουν ενα 1.6?. και ρωτο το εξης. το 1.6 turbo με τα 150 γιατι κοντραρουν και τα ψιλοβελτιωμενα (motor-cote )4ΑFE?
φιλε turbakia μην παιρνεις φορα γιατι δεν ξερεις τι και πως παει το καθε 20v.ολα μα ολα ειναι διαφορετικα και απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι το αμαξι καθε μερα παει και διαφορετικα . δεν ξερω γιατι αλλα το εχει παρατηρησει πολυς κοσμος που εχει ασχοληθει με αυτον τον κινητηρα. ξερεις τι ειναι να εχεις κανονισει κοντρα και το μοτερ σου να μη γουσταρει μια? σου εχει τυχει?
ξερεις τι ειναι να θες να πας για εναν ηρεμο καφε και τ αμαξι να σπιναρει τρελα και να μη θελει να σταματαει? για αυτο λοιπον να μη λεμε λογια και παιρνει και η μπαλα ολους τους κινητηρες στην τελικη. ξερεις τι διαφορα εχει ο κινητηρας του φιλου σου που ανοιξατε με τον δικο μου του νικου η του γιαννη?(τον δημητρη δε τον συζηταμε ). προς θεου φιλε δεν σε παρεξηγω αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να λεμε βιαστικα λογια. εμενα εβγαλε 142αλογα στο power. ολοι ετσι ξερουν και δεν μπορει να με πιασει ενα 1.3 της ταξης των 145-155 αλογων. μου το εξηγεις σε παρακαλω? πως γινεται να ειναι σε εκκινησεις πρωτη-δευτερη πισω μου 1.6t vvti? (και οι 2 χαζοσπιναραμε τρελα) (με δεκα μαρτυρες)ελα ομως που ειχε βαλει τριτη και γω εσπαγα δευτερα και ημουν μπροστα εστω και λιγο. 6 φορες το δοκιμασαμε τις 5 ημουν μπροστα. και μη μου πεις οτι σπιναρει σε καινουργια ασφαλτο με τριτη το 1.6 με 190+αλογα γιατι θα τρελαθω. και ξερει να το ξεκιναει
απλα σε ερωτω φιλε μου
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΥΓ δημητρη γεννηθηκα σπαστης τι να κανω? ολα οσα εχω αλαξει στο συνολο τους αν δεν πηγαινε κοφτης δε αλαζα ταχυτητα.3 αμαξια και 14μηχανες. γιατι δεν εκαναν ποτε κιχ? γιατι δεν πηγαν ποτε συνεργειο? ΜΙΑ φορα ενα μηχανακι το πηγα σιγα σαν σαλιγκαρι ενω πηγαινα για καφε και επειδη εβρεχε, και απο την πολυ σιγαμαρα εσπασε ελατηριο εμβολου(αχ.... TZR125 ) απο την επομενη που το αλαξα σε 5 λεπτα ηταν κοφτες . δεν ξαναχαλασε ενα χρονο ακομα που το ειχα κρατησει. δε σε παρεξηγω ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. εγω ειμαι του οριου φιλε μου. σε ολα ερεθιζομαι με το λιωσιμο.μ αρεσει να δω ποσο θα αντεξει για να ξερω τι σκ@τ@ εχω κανει. σου παραθετω μια φωτο φιλε δημητρη αφιερωμενη ετσι επειδη ειπαμε για ορια
εβαλα την φωτο για ριξουμε και κανα χαμογελο εδω μεσα. θα μας φανε τα αλογα στο τελος. δημητρη παρατηρησε χαμογελο ευχαριστησης αδρεναλινης ομως πεφτοντας........
γιατι χωρις αδρεναλινη και ειδικα σε τρεχαλα με μηχανη δε κανουμε τιποτα τουλαχιστον εγω!!!
φιλικα πανος
|
29-12-05, 09:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αμαν!!! τι ειναι αυτο ?
Μην ειναι πουλι μην ειναι αεροπλανο ?!
ΟΧΙ ειναι ο Super Moderator ο Marmel o 20βαλβιδος,ο ιπποτης της ασφαλτου!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟ
Πανο χωρις πλακα τωρα αν αποφασισω να βαλω το Ασημι θα μου κανεις τα τρελα σου να ανοιγω και εγω τοσο καλα ?
Γιατι σε βλεπω πολυ αγριεμενο....
|
29-12-05, 09:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Κοίτα Δημήτρη, εγώ μπορώ να πώ ότι λέω εδώ και τόσο καιρό..... στα ψηλά χτυπάμε πολλά αυτοκίνητα, και ακολουθούμε ακόμα περισσότερα! Για να μιλάμε και λίγο σοβαρά..... Ναι έχουμε 1600, 20V. με 137, 142, κτλ άλογα! Εγώ βέβαια θα πώ ότι αυτά τα λέει το power! Με γειά και με χαρά του. Εγώ το αυτοκίνητό μου δεν το νιώθω για 137! Το αν χτυπάμε τάπερ, WRX, TS, TT κτλ, το βλέπει ο καθένας στο δρόμο. Οπως έχουμε χιλιοπεί εδώ μέσα, πολλοί παράγοντες παίζουνε ρόλο σε μια κόντρα, και ο νίκος απο όσο βλέπω τα περισσότερα που λέει είναι ρολλαριστά, και ψηλά! (Τονίζω το ψηλά). Επίσης Δημήτρη, ΤΤ έχω μαζέψει κι εγώ, γιατί στα ψηλά πραγματικά σκίζουμε κόσμο, και μην ξεχνάς ότι το ΤΤ (θα κοιτάξω και για τα λοιπά...)είναι μόνο.... 1700kg!!!!!!!!! (Εγώ είμαι 1070-1080kg! μιλάμε για 600kg διαφορά!!!!).Θα συπληρώσω όμως ότι για εμένα 20V απο στάση όχι απλά τύχη δεν έχει, αλλά δεν πρέπει καν να τολμήσει να στηθεί!
Οσο για αυτό που είπε ο Πάνος για τα ίδια μοτέρ, δεν θα μπορούσα παρα να συμφωνήσω μαζί του. Και προς απόδειξη τούτου, σας παραπέμπω σε αυτο που έγραψα σχετικά με την "κόντρα" μου με άλλον ομοιδεάτη!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
29-12-05, 10:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="31653
για μισο λεπτο ρε παιδια 8α τρελαθουμε τελειως εδω μεσα?ενταξει καλο χρυσο το τετραπεταλουδο τι μαυροκαπακο τι ασημι.. τα αλογα τους δεν φαινονται και δεν σκοτωνουν εχω ανοιξει με τετραπεταλουδα και εχω δει πολλα να ανοιγουν και για τα αλογα τους δεν πανε κακα τα ψεματα..
|
Τι εννοείς ότι δεν πάνε? Γιατί για την πραγματική τους ιπποδύναμη, πάνε και παραπάνε! Κανείς δεν μιλάει για την ονομαστίκή τους δύναμη! Δλδ μου λές ότι για μοτέρ 140 αλόγων δεν είναι καλά? Εγώ θα πώ ότι για 140 άλογα... παραείναι καλά! Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ατμόσφαιρα!!! Και στο κάτω κάτω όπως λες και εσύ ο ίδιος .....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="31653
τι να πω η ειναι πειραγμενο το μοτερ σου η τα αυτοκινητα που ανοιγες ηταν 16αρια η οι οδηγοι τους ηταν κουλοι οσο δεν παει κατι αλλο δεν παιζει..
|
από μόνο σου λές ότι τα 1600άρια τα έχει για πλάκα! Και σε ρωτάω εγώ τώρα.... ο Levin 1600cc 20V, σε ποιά κατηγόρία ανήκει? Σε αυτήν την κατηγορία, ξέρεις πολλά που να το χτυπάνε στα ίσα? Μαμά πάντα!
Οπως πολύ σωστά έχει πει ο Δημήτρης, τον 1600 δεν θα τον συγκρίνεις με το δίλιτρο!!! Για 1600 λοιπόν μαμάει! Και έχει και την δύναμη και την δυνατότητα να κάνει εμάς εδω μέσα να μιλάμε για το αν χτυπάει-ακολουθεί-πλησιάζει (βάλτε όποια λέξη θέλετε) WRX,TT,TS κτλ. Αλήθεια πόσα 1600άρια μπορούνε να σε οδηγήσουνε σε μια τέτοια κουβέντα? Είπαμε... ΜΑΜΑ!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
30-12-05, 00:38
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Για κατσε ρε Γιαννη λες εκει στα ψηλα χτυπαμε δυνατα αυτοκινητα.Μα στα χαμηλα φιλε μου βγαζεις δεν βγαζεις 120 αλογα.Αρα αυτονοητο οτι θα κοφταρεις.(αυτο ελειπε να πουμε οτι τα παμε και μαλιστα χωρις να στροφαρουμε ψηλα).Για αυτοκινητο με 3.0 κυβικα δεν θυμαμαι ποσα εχει η gta και 250 αλογα δεν λες τιποτα.Που τα εχει τα αλογα και ψηλα και χαμηλα.
Λετε οτι λεω τους αλλους κουλους που τους περνατε με αυτοκινητο με 165 αλογα(εγω αντε να δεχτω οτι δεν ειστε 140 και 150).Τα 10 αλογα μας μαρανανε;Εδω μιλαμε για μια 100αδα αλογα διαφορα με τους συνδιασμους που αναφερεται.Πως θα τους χαρακτηριζατε εσεις;
Και ερωτω φιλε Γιαννη πως ειναι δυνατον αυτοκινητα με πανω απο 200 αλογα και επιδοσεις στα 0-100 απο 6 εως 7 δευτερα το πολυ να ειναι πισω;
Δ Υ Ο τινα παιζουν.1) ή ολες οι συνθηκες σε ευννοουν(λαστιχα,ωφελιμη περιοχη λειτουργιας,δευτερα σχεση στο κιβωτιο εσυ και 6 αυτος,καλυτερος οδηγος,χουφταλο ο οδηγοςκαι τοσα αλλα...οσα λετε)που ομως Δ Ε Ν μας ενδιαφερουν γιατι δεν αποτελουν αντικειμενικη κριση αλλα μια στιγμιαια συγκυρια.Ετσι και ENZO περναμε αλλα γιατι το λεμε;Γιατι αυτο κανουμε!Τι παει να πει αυτο;Οτι ειμαστε πιο γρηγοροι;Οτι εχουμε καλυτερο μοτερ;Οτι ναι τους περασαμε οταν ηταν σταματημενοι;Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Ι ασφαλες κριτηριο δυναμης για το 20V;ΟΧΙ.Το καθε αλλο μαλιστα. ΕΚΤΙΘΕΜΕΣΤΑ κυριοι.Αυτο προσπαθω να πω και συγνωμη για αυτο φωναζω!!
Τωρα οσον αφορα την δευτερη εκδοχη τρεμω μονο και μονο που θα την αναφερω.Λοιπον 2)Το 20V εχει 0-100 τουλαχιστον κατω απο 7 δευτερα!!!ετσι ωστε τουλαχιστον να μπορει να σταθει αξιοπρεπως διπλα σε WRX(που παλι θα τσαγιαστει,δηλαδη).Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι κανεις που ισχυριζεται κατι τετοιο;;;Με τον kimi Raikonen μεσα υποστηριζει κανενας οτι θα πεσει κατω απο τα 7 δευτερα;Δεν υπαρχει κατι τριτο μην το ψαχνουμε.Σας ακουω ποιος υποστηριζει πιο;Κουλαμαρα(και μεσα ολους τους παραγοντες που εσεις θελετε και ειπατε) ή κρυφη δυναμη(τετοια ετσι ωστε να τσαγιαζονταιΤΤ, GTA,WRX,LOTUS,SLK,RS,FOCUS RS);;;;
Και μην κραζουμε ατομα που εκφραζουν την απορια τους πανω σε αυτα(turbakias,kosmas κ.α) γιατι πολυ απλα λενε το αυτονοητο!!!
Σας ζηταω συγνωμη εχω ειλικρινα θυμωσει με το συγκεκριμενο θεμα,δεν προκειται προσωπικα να αναλυσω αλλο το συγκεκριμενο θεμα γιατι θεωρω οτι παζαρευω την σοβαροτητα μου!!
Υ.Γ Πανο θα γουσταρα να σχολιασω την τρεμουλα σου εκει στο σχοινι(και οχι χαμογελο οπως το λες),αλλα εχω χαλαστει λιγο.Οχι με εσενα γενικοτερα με το ολο ζητημα,sorry παιδια.
|
|
|
30-12-05, 01:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Λοιπόν, Φίλε Δημήτρη.....
Καταρχήν εγώ δεν ανέφερα πουθενά την GTA! Αυτό έλειπε!!! Κατά δεύτερον, εγώ δεν είπα πουθενά ότι τα έχουμε!!! Εγώ είπα ότι ότι διαλέγει ο καθένας πια λέξη θέλει να βάλει στην πρόταση (χτυπάει-ακολουθεί-πλησιάζει) σε σχέση με αυτά που είπες!!! Τρίτον, ο φίλος turbakias, σύγκρινε την απόδοση του 20V με τα δίλιτρα ουσιαστικά, και ουχί με τα 1600 (όπως θα έπρεπε, και όπως έχεις πει και εσύ), κάτι το οποίο είναι άστοχο, τουλάχιστον! Τέταρτον, απλά για το τυπικό τις υπόθεσεις, μιλάμε για αυτοκίνητα με 50-60 άλογα διαφορά!!! Πέμπτον, χωρίς να ξέρω, λέω ότι το 20V έχει 0-100 γύρω στα 9 δεύτερα (ίσως να φτάνει και τα 10), άρα και εσύ συμφωνείς μαζί μου ότι απο στάση δεν θα τολμούσα καν να σταθώ δίπλα σε όλα αυτά!!!Εκτον, Εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι ο 20V θα μπορούσε να σταθεί δίπλα τους απο στάση, πάντα απο ρολλαριστές, και πάντα ψηλά, τα υπόλοιπα είναι λεγόμενα άλλων, τα οποία εγώ δεν τα αποδέχομαι, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δω αυτό το μοτέρ με τίποτα να αποδίδει τόσα τρελά στα χαμηλά!! (ακόμα και στα χλμ μόνο.... ψηλά!). Εβδομο, επειδή λοιπόν το όλο θέμα κοντεύουμε να το κάνουμε εμφύλιο..... Finito la musica.......
Υ.Γ. Sorry αλλά κανείς τελικά δεν έδωσε σημασία σε αυτά που έλεγα! Γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, η λεπτομέρεια του λόγου είναι που κάνει την διαφορά. Οχι τίποτα άλλο, αλλά μόνο εγώ δεν μίλησα για κόντρα απο στάση, αντιθέτος είμαι ο μόνος που μίλαγε μόνο για ρολλαριστες, και μάλιστα σε ψηλά χλμ,και τελικά εγώ καλούμαι να αποδείξω ότι το 20V ΚΕΡΔΙΖΕΙ απο στάση! Κάτι το οποίο βεβαίως και δεν στέκει! Και στο φινάλε...... ο 20V είναι μάπα παίδες. Δεν κάνει για κόντρες! Αν θέλετε να πηγαίνετε με 230 κάνει. (που? α πολλά ζητάτε!) Μπορείτε λοιπόν ελεύθερα να αναλύεται τις κόντρες σας, και ο καθένας να κρατάει για την πάρτι του όσα περνάει, και αν περνάει! Game over!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
30-12-05, 03:09
|
|
8α συμφωνησω με πολλα και που αναφρθηκαν και με πολλους. Λοιπον καταλαβαινω κσι το ξερω οτι το αμαξι την μια μερα μπορει να σκιζει και την αλλη να μην σερνει τον κωλο του ξερω οτι υπαρχουν παρα πολλοι παραγοντες σε μια κοντρα. Λεω οτι για τα αλογα που ειναι δλδ 160 ή οσο ειναι δεν πανε οσο πρεπει να πανε αν τωρα τα 160 αλογα τα βγαζουν για 1000στροφες πριν τον κοφτη δεν τους φαινεται.. επειδη ειναι ατμοσφαιρα επρεπε να σκυλιαζει να σκαβει το αμαξι με τοσο αλογα εχεις δει αμαξι 160 αλογα να δεις πως παει? ναι και ειπα οτι τα 16αρια τα εχει για πλακα αυτο ελλειπε και 16αρι και τετραπεταλουδο και 20βαλβιδο να μην περναει τα 16αρια ατμοσφαρικα.. αλλα το WRX ειναι διλιτρογιαυτο και μου φανηκε απιστευτο το να το περασει..οταν εννοεις ψηλα τι εννοεις?και αυτο ειναι καλο σε μια κοντρα φαναρι φαναρι?μεχρι εσυ να πιασεις την ροπη σου στην δευτερα εγω εχω αρχισει να ροπιαζω τριτη και την φορτωνω και εχεις χασει πολυ..για εθνικη αν εννοεις οτι στα ψηλα σκιζει συμφωνω..φιλε πανο δεν ξερω τι γινεται με τα αυτοκινητα σας μπορει να ειναι περιπτωση γιατι εχω δει αρκετα τετραπεταλουδα και πριν το κανω τουρμπο και εγω την τετραπεταλουδη ηθελα να βαλω μα ειδα μερικα τετραπεταλουδα και δεν μου αρεσαν για 160 αλογα τι να πω.. ειμαι πολυ περιεργος.. μια μερα αν κατεβω θελω να δοκιμασω με κανα τετραπεταλουδο απο τα δικα σας να δουμε διαφορες..
2579 το αμαξι τι φοραει πανω?μαμα σταρλετ και τα περνας εισαι σιγουρος? ετυχες σε κανα καλο η ολα ηταν ετοιμα για σπασιμο?τι να σου πω ελπιζω να τα δοκιμασουμε για να δουμε ποσο θα μου ριξεις..
φιλικα δημητρης
|
|
|
30-12-05, 09:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="31715
και αυτο ειναι καλο σε μια κοντρα φαναρι φαναρι?μεχρι εσυ να πιασεις την ροπη σου στην δευτερα εγω εχω αρχισει να ροπιαζω τριτη και την φορτωνω και εχεις χασει πολυ..φιλικα δημητρης
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="31714
Πέμπτον, χωρίς να ξέρω, λέω ότι το 20V έχει 0-100 γύρω στα 9 δεύτερα (ίσως να φτάνει και τα 10), άρα και εσύ συμφωνείς μαζί μου ότι απο στάση δεν θα τολμούσα καν να σταθώ δίπλα σε όλα αυτά!!!Εκτον, Εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι ο 20V θα μπορούσε να σταθεί δίπλα τους απο στάση, πάντα απο ρολλαριστές, και πάντα ψηλά, τα υπόλοιπα είναι λεγόμενα άλλων, τα οποία εγώ δεν τα αποδέχομαι, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δω αυτό το μοτέρ με τίποτα να αποδίδει τόσα τρελά στα χαμηλά!!
|
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
30-12-05, 10:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά.... μας τα έχετε κάνει τούμπανα... Παρακαλώ σταματήστε αυτή την κατάσταση γιατί δεν βρίσκετε άκρη, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και σας βλέπω να το συνεχίζετε μέχρι το έτος 2030....
Το τόπικ ούτως ή άλλως είναι "φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες" και απλά παραθέτουμε κάποια κόντρα μας.
Αν θέλετε ανοίξτε καινούργιο τόπικ με όνομα "ΤΟ 20ΒΑΛΒΙΔΟ ΨΟΦΙΜΙ - ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΜΥΘΟΣ"... και λυσάξτε εκεί μέσα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17295599 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|