Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
29-06-09, 22:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δεν ξέρω τι έκανε αυτό που λες, εμένα το starlet κοπάναγε πολύ και ήταν καραφραπεδιέρα, και μιλάω με 3,5cm χαμήλωμα, μπροστά +360 μοίρες σκλήρημα και πίσω +180 (μισό κύκλο), εκεί είχαν ρύθμιση 2 πλήρης στροφές. Πραγματικά σε χωματόδρομο ήπιας μορφής δεν μπορούσε να πάει πάνω από 20χλμ και πολλά ήταν. Βάραγε ΤΡΟΜΕΡΑ. Τώρα αν σε corolla έχει άλλη συμπεριφορά δεν ξέρω. Εγώ μίλησα για το δικό μου και μόνο. Και μου έβγαλαν πολλές ζημιές, αυτός ήταν και νούμερο 1 λόγος που δεν έβαλα τώρα στην corolla koni κίτρινα, αλλά AGX. Btw τα κόνι τα κιτρινα δεν γίνεται να μην κοπανάνε είναι πολύ σκληρά αμορτισερ, ακόμα και τέρμα μαλακά να τα έχεις αν είναι χαμηλωμενα κοπανάνε, μόνο αν έχεις πάνω μαμά ελατήρια είναι καλά. Τα έκανα και έτσι για 2-3 μήνες πριν γίνει τροπέτο το starlet. Kαι είχα δοκιμάσει και 2 ζευγάρια ελατήρια χαμηλώματος και μαμίσια, άρα δεν μιλάω θεωρητικά. Και κάτι άλλο αν δεν δοκιμάσετε coilovers δεν ξέρετε, απλά με τέτοιες ξεχνάτε οτιδήποτε άλλο! στρίβουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!! και η πλάκα είναι οτι το αμάξι δεν χτυπάει, δεν βαραει και στρίβει τρελά!!! απλά έχουν μια περίεργη αίσθηση επειδή διαβάζουν τον δρόμο απόλυτα που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε και με ενοχλούσε, τουλάχιστον στις hotbits που δοκίμασα. Σε TEIN super street όμως σε starlet glanza ήταν απίστευτη ανάρτηση, δεν εχω δει τίποτα καλύτερο, αλλά πολλά τα λεφτα και δεν θα τα έδινα με τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-06-09 στις 22:48.
|
14-07-09, 16:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Επιτέλους έβαλα σήμερα την coilover(XYZ) επάνω.Και το αποτέλεσμα είναι άλλο αμάξι πρεγματικά,δεν περίμενα ότι θα έστριβε τόσο καλά.Εκανα μια ψιλοχαλαρή βόλτα αφού θέλω λίγο να στρώσει και να κάνω τις τελικές ρυθμίσεις και εντυπωσιάστηκα,είναι τρένο και έχουν μαζευτεί τα μούτρα,να φανταστείτε στρίβει και με 1η τερμα γκάζι.Φυσικά είναι και τα καλύτερα λεφτά που δίνω για το αμάξι.Και θέλω να πω σε όσους θέλουν να αλλάξουν ανάρτηση,να μην ψάχνονται με ελατήρια και αμορτισέρ και τέτοια,δίνεις λίγα παραπάνω και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ1!!!!.Όταν ρυθμιστεί και την δοκιμάσω καλά θα ξαναγράψω.
|
14-07-09, 17:17
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Ωραίος..Αντε μεγιέςς και εύχομαι άπειρες τρενίσιες στροφές ... Πόσο σου πήγε;; Α και εννοείται πως περιμένω τελικές εντυπώσεις
14-07-09, 17:31
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Επιτέλους έβαλα σήμερα την coilover(XYZ) επάνω.Και το αποτέλεσμα είναι άλλο αμάξι πρεγματικά,δεν περίμενα ότι θα έστριβε τόσο καλά.Εκανα μια ψιλοχαλαρή βόλτα αφού θέλω λίγο να στρώσει και να κάνω τις τελικές ρυθμίσεις και εντυπωσιάστηκα,είναι τρένο και έχουν μαζευτεί τα μούτρα,να φανταστείτε στρίβει και με 1η τερμα γκάζι.Φυσικά είναι και τα καλύτερα λεφτά που δίνω για το αμάξι.Και θέλω να πω σε όσους θέλουν να αλλάξουν ανάρτηση,να μην ψάχνονται με ελατήρια και αμορτισέρ και τέτοια,δίνεις λίγα παραπάνω και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ1!!!!.Όταν ρυθμιστεί και την δοκιμάσω καλά θα ξαναγράψω.
|
Πες μας τιμή, αν μπορείς, και από πού τα πήρες. Και τί φόραγες πριν?
Με γεια btw
|
|
|
|
14-07-09, 19:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Με γεια!!! δεν την ξέρω την μάρκα αυτή αλλά επειδή έχω οδηγήσει και ξέρω πως είναι οι coilovers, ένα είναι σίγουρο! αν δεν έχει κάποιος οδηγήσει αμάξι με coilovers απλά δεν ξέρει τι θα πει ανάρτηση!!! και τι θα πει να στρίβεις! αν δεν οδηγήσεις απλά δεν το πιστεύεις!!! απλά εγώ επειδή το αμάξι το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ακόμα και σε ταξίδια σε νησιά κτλ δεν θέλω να είναι χαμηλωμένο, και η coilover έχει την γνωστή αίσθηση σε όσους ξέρουν που "διαβάζει τον δρόμο" και δεν μου αρέσει. Οπότε προτίμησα AGX με μαμά ελατήρια καθαρά για λόγους άνεσης. Πάντως όποιος θέλει να το χαμηλώσει και θέλει και κρατήματα, αντί να βάζει ελατήρια χαμηλώματος και αμορτισερ η λύση ακούει στο όνομα coilover!!! απλά είναι άλλη φάση στο στρίψιμο. Εχω φιλαράκια με starlet gt-glanza και στις στροφές τα saxoralla τα είχαν για κολατσό! και στις ευθείες βεβαίως! αυτά για να μη λένε μερικοί Γαλλόφιλοι ότι τα japan δεν στρίβουν ε? :PPpppp
|
15-07-09, 14:51
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Τις αναρτήσεις αυτές,τις δίνει ο αντιπρόσωπος της xyz 1120, ε και άλλα 100 τοποθέτηση και ευθυγράμμιση.Εγώ τις πήρα λίγο πιο φθηνά από τον μηχανικό μου.Πρίν φόραγα την τελείως μαμά ανάρτηση.Οι xyz είναι σχετικά καινούριες ατην Ελλάδα,κανα χρόνο έχουν και είναι στο στύλ d2 k-sport.Στο δρόμο είναι μια χαρά απο λακούβες και τέτοια είναι λίγο σκληρή αλλά είναι οκ,βέβαια την έχω και στο τέρμα μαλακό.
|
|
|
|
15-07-09, 17:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Με γεια!!! δεν την ξέρω την μάρκα αυτή αλλά επειδή έχω οδηγήσει και ξέρω πως είναι οι coilovers, ένα είναι σίγουρο! αν δεν έχει κάποιος οδηγήσει αμάξι με coilovers απλά δεν ξέρει τι θα πει ανάρτηση!!! και τι θα πει να στρίβεις! αν δεν οδηγήσεις απλά δεν το πιστεύεις!!! απλά εγώ επειδή το αμάξι το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ακόμα και σε ταξίδια σε νησιά κτλ δεν θέλω να είναι χαμηλωμένο, και η coilover έχει την γνωστή αίσθηση σε όσους ξέρουν που "διαβάζει τον δρόμο" και δεν μου αρέσει. Οπότε προτίμησα AGX με μαμά ελατήρια καθαρά για λόγους άνεσης. Πάντως όποιος θέλει να το χαμηλώσει και θέλει και κρατήματα, αντί να βάζει ελατήρια χαμηλώματος και αμορτισερ η λύση ακούει στο όνομα coilover!!! απλά είναι άλλη φάση στο στρίψιμο. Εχω φιλαράκια με starlet gt-glanza και στις στροφές τα saxoralla τα είχαν για κολατσό! και στις ευθείες βεβαίως! αυτά για να μη λένε μερικοί Γαλλόφιλοι ότι τα japan δεν στρίβουν ε? :PPpppp
|
δεν ειναι απαραιτητο να χαμηλωσεις με coilover,εγω μπορω να το κανω και αγροτικο +2 απο μαμα...χαχαχα
|
15-07-09, 18:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
jason το γνωρίζω αυτό! αλλά σιγά που θα είχα coilovers και θα το είχα κατσίκι! όπως είπα μου δώθηκε και η ευκαιρία 2 φορές να έχω coilovers σε καλή τιμή αλλά δεν μου άρεσε η αίσθηση που "διαβάζει" τον δρόμο, προσωπικά με ενοχλεί τρομερά. Γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ δεν μπορώ.
|
|
|
|
17-07-09, 19:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
|
Εγω φιλε μου φοραω k-sport(ασχετα η μαρκα),και πιστευω οτι ειναι απο τα λιγα πραγματα που εδωσα τοσα λεφτα και δεν μετανοιωσα,διοτι εστησα το αμαξι οπως ακριβως ηθελα,και για οικογενειακη χρηση,και με ενα βιδωματακι και για πιστα!
Καλο φορετες και καλοπερπατητες και πιστευω οτι δεν θα το μετανοιωσεις για την επιλογη σου!
|
18-07-09, 18:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλά εσάς αυτό το κοινό χαρακτηριστικό των coilovers αναρτήσεων που "διαβάζουν" πολύ τον δρόμο δεν σας ενοχλεί? μόνο εμένα και τον Kyro ενοχλεί τόσο πολύ? και άλλο ένα παιδί που πρόσφατα πούλησε K-Sport και το ανάφερε και ο ίδιος σαν λόγο αυτό.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17585111 seconds (80,29% PHP - 19,71% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|