Οχι ρε συ μη πετας τα λεφτα σου...Μη βαλεις δοχειο...Τυχαινει και ''φτυνουν'' λιγακι λαδακι απο κει καμια φορα...Και τι εγινε, σιγα...Αυτο που σου λεω το βλεπω με τα ματια μου και στην ΕΕ90 και στην ΕΕ101 οταν ανοιγω τα φιλτροκουτια για αλλαγη φιλτρου......Απολυτως νορμαλ ειναι...
Γιατι το εχεις χυμα ομως το σωληνακι? Βαλτο στην εισαγωγη να τα πεταει εκει τα λαδακια και να μην πεφτουν εξω και σου βρωμιζουν το μηχανοστασιο
Ρε Νικιφορε οσο ασχολησαι, ολο και κατι θα βρισκεις για να σε ταλαιπωρει και να σε παιδευει και να σου χαλαει τη ψυχολογια και να σου τρωει το χρονο σου...Αυτο φιλε σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια, τα εχω περασει αυτα...Οσο ασχολουμουν τοσο μου τα πρηζε...Αλλα τη βρηκα τη λυση...Ανοιγω το καπω πλεον μονο μια φορα το χρονο για να του κανω το Service και δουλευουν ολα ρολοι με αυτη τη μεθοδο...Ε, μπορει να το ανοιξω και μια φορα το διμηνο να του μετρησω λιγο το λαδι να δω αν εχει...Ουτε που το πλενω πλεον...Η μηχανη μεσα τουφες εχει πιασει και σκασιλα μου μεγαλη χαχαχαχαχα...Και μ αυτη τη μεθοδο φιλε, ουτε check δεν αναβει, ουτε λαδι δε καιει, ουτε λαδι δε χανει, ουτε πειρακια δε βαραει ουτε απολυτως τιποτα...Φυσαει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 21-09-12 στις 08:38.
|