Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
απαντηση |
|
20-12-10, 20:06
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απαντηση
Α συγνωμη...Επισης με απλη αμολυβδη το CHECK ENGINE ειναι μονιμως αναμμενο( το εχω πειραματιστει)...Με 100αρα ολα καλα...Αυτα συνεβαιναν και αυτη ειναι ολη η ιστορια για τα ''μπριζομενα'' VVT-i με τους περιεργους εγκεφαλους...
|
|
|
|
20-12-10, 20:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Τα 111 facelift ειχαν τετοιο προβλημα...Οι πρωτες γενιες κινητηρων VVT-i που τοποθετηθηκαν στις 111 ειχαν υψηλοτερη συμπιεση και αβανσατους εγκεφαλους...Γι αυτο χτυπαγαν πειρακια...Το λεω εκ πειρας επειδη ειμαι κατοχος τετοιου 111 για το οποιο με ειχαν ενημερωσει απ την αντιπροσωπεια οταν το αγορασα του κουτιου...Οι λυσεις ηταν ή να αλλαζαμε εγκεφαλο(βελτιωμενη εκδοση) ή να καναμε χρηση 100αρας...Οσοι εβαλαν τον ανανεωμενο εγκεφαλο το μετανιωσαν ομως γιατι εκοψε πολυ το αμαξι...Εγω δεν εχω αλλαξει εγκεφαλο γι αυτο αναγκαστικα πρεπει να του βαζω 100αρα...
Δε μπορουν να καψουν απλη αμολυβδη...Αμα βαλεις 95αρα του κοβονται τα ποδια και δε παει βημα και βαραει πειρακια σχεδον και με χωρις καθολου φορτιο κινητηρα...Επισης το δικο μου βιβλιο κατασκευαστη ΔΕΝ αναφερει απλη αμολυβδη...Λεει SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ...
Συνεπως οι 111 VVT-i καινε μονο 100αρα...Τουλαχιστον οσοι θελουν να διατηρησουν τη μακροζωια του VVT-i βαζουν 100αρα...
|
Δεν το ξέρω αυτο που λες, επειδή δεν ξέρω από αυτά τα μοτερ (είμαι των 4A,4E εγώ) αλλά μου φαίνονται εντελώς λογικά οπότε συμφωνώ απόλυτα.
|
21-12-10, 01:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
αυτα τα γνωριζω και εγω.. ειναι αυτο που προανεφερα με το avans.. το κουλο ομως ειναι οτι υπαρχουν και πολλες 4e με τετοιο προβλημα..
|
21-12-10, 01:57
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Ζαχάρω
|
|
σχεδον παντα με 95αρα μου βαραει κι εμενα πυρακια!!!με 100αρα ολα καλα!!
|
21-12-10, 02:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Α συγνωμη...Επισης με απλη αμολυβδη το CHECK ENGINE ειναι μονιμως αναμμενο( το εχω πειραματιστει)...Με 100αρα ολα καλα...Αυτα συνεβαιναν και αυτη ειναι ολη η ιστορια για τα ''μπριζομενα'' VVT-i με τους περιεργους εγκεφαλους...
|
Εισαι μαμά vvti και σου ανάβει check?
|
|
Aπαντηση |
|
21-12-10, 17:49
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Ναι 1.6 VVT-i εντελως εργοστασιακο...Αμα βαζω απλη αμολυβδη αναβει CHECK ENGINE με κωδικο βλαβης P0170...Αμα βαζω 100αρα ολα καλα
|
|
Aπαντηση |
|
21-12-10, 18:04
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Επειδη το χω απο καινουργιο αυτο το αμαξι (απο βυζενιαρικο χαχαχαχα) ξερω πολλα πραγματα γι αυτα τα μοντελα...Ακου την ιστορια:
Το αγοραζουμε τον Αυγουστο του 2000...Μου λεει η πωλητρια της TOYOTA να του βαζω μονο super αμολυβδη 98οκτανιων(δε ξερω αν τη θυμασαι εχει καταργηθει τωρα,γι αυτο αναγκαστικα πλεον 100αρα)...Μου λεει να μη βαζω απλη...Της λεω οκ και αυτην εβαζα...
Το 2002 δε θυμαμαι τι ειχε γινει, νομιζω δεν εβρισκα super αμολυβδη και λεω δε μαμιεται θα βαλω απλη...Το αλλο πρωι μου χτυπαει check engine και πυρακια καργα...Φρικαρισμενος και τρελαμενος παω αντιπροσωπεια το βαζουν στο tester και βγαζει σφαλμα PO170...Μου το σβηνουν, μου λενε ειναι απο καυσιμα και αμα στο ξανακανει ξαναφερτο...Ορκιστηκα οτι δε θα ξαναβαλω απλη...Και ολα καλα...Δεν ξανααναψε...Το καλοκαιρι που περασε φετος παλι δεν εβρισκα 100αρα και του κοπαναω απλη...Δε προλαβα να κανω 10 χλμ τσουπ παλι το check engine...Μολις εκαψε το ντεποζιτο του βαζω μετα 100αρα και μετα απο λιγο ως δια μαγειας το CHECK εσβησε μονο του...
|
21-12-10, 18:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ακριβώς όπως τα λες ειναι! οριακό avans! δεν διορθωνεται αυτό το πράγμα? η Toyota τι είπε? δλδ τώρα πρέπει πάντα να βάζετε 100αρα? ευτυχως δεν έχω πρόβλημα με το 4E-FTE! :Ppp
|
21-12-10, 18:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εμενα μου ειχαν πει να βαζω 100αρα και οντως εβαλα τις πρωτες φορες. Μετα ομως (και λογω αυξημενων τιμων) εβαζα μονο απλη. Δεν ειχα ποτε προβλημα (φτου φτου). Ουτε ως υπερκυβισμενος...
|
21-12-10, 18:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ίσως να μην το κάνουν όλα τα μοτερ! και εμενα το 4E-FE για όσο καιρό το ειχα δεν ειχε κανενα πρόβλημα! αλλά και στα VVti ξέρω πολλους που έχουν και δεν έχουν πρόβλημα και αυτοι. Ισως ειναι σε μερικές παρτίδες? τι να πω....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16187406 seconds (80,97% PHP - 19,03% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|