Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
11-12-08, 01:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε μου ALIEN-3-εγώ θα σε ρωτήσω κάτι όμως.αν η αστυνομία θέλει να καθαρίσει τον τόπο πραγματικά θα το κάνει αγνοώντας εντολές.στο κάτω κάτω να μαζευτούν όλοι μπροστά σε μία κάμερα (που έχει τεράστια δύναμη) και να παραδώσουν τα σήματά τους,εξηγόντας ότι δεν τους αφήνουν κάποιοι να κάνουν τη δουλειά τους.πρέπει να το κάνουν όλοι όμως αλλά ποτέ δεν θα γίνει.ξέρουμε όλοι το γιατί.γιατί κάπου και αυτοί βολεύονται.σου λεει αφού η πάνω λένε όχι τι θέλω εγώ να μπλέξω.ορκίστηκες όμως ρε φίλε.τι φοβούνται μην τους απολύσουν όλους μαζί?όπως είναι η σημερινή κονωνία δεν μπορούν να κάνουν κατι τέτοιο.τουλάχιστον έτσι πιστεύω
μη το ψάχνουμε και πολύ γιατί εμείς θα χαλιώμαστε περισσότερο.γενικά η Ελλάδα όπως την έχουμε καταντήσει πρέπει να αλλάξει ολόκληρη ριζικά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 11-12-08 στις 01:24.
|
|
|
|
11-12-08, 01:25
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
φίλε μου ALIEN-3-εγώ θα σε ρωτήσω κάτι όμως.αν η αστυνομία θέλει να καθαρίσει τον τόπο πραγματικά θα το κάνει αγνοώντας εντολές.στο κάτω κάτω να μαζευτούν όλοι μπροστά σε μία κάμερα (που έχει τεράστια δύναμη) και να παραδώσουν τα σήματά τους,εξηγόντας ότι δεν τους αφήνουν κάποιοι να κάνουν τη δουλειά τους.πρέπει να το κάνουν όλοι όμως αλλά ποτέ δεν θα γίνει.ξέρουμε όλοι το γιατί.γιατί κάπου και αυτοί βολεύονται.σου λεει αφού η πάνω λένε όχι τι θέλω εγώ να μπλέξω.ορκίστηκες όμως ρε φίλε.
μη το ψάχνουμε και πολύ γιατί εμείς θα χαλιώμαστε περισσότερο.γενικά η Ελλάδα όπως την έχουμε καταντήσει πρέπει να αλλάξει ολόκληρη ριζικά.
|
Θέλεις να μου πεις εσύ ότι ο απλός ειδικός φρουρός ή αστυφύλακας έχει την δύναμη να αγνοήσει πρώτα τους άμεσα ανώτερους (απλούς αξιωματικούς),έπειτα του έμεσα (ανώτατους αξιωματικούς) και τέλος τους πολιτικούς και θα καθαρίσουν απο μόνοι τους αυτο που δεν θέλουν όλοι οι άλλοι .Η θα πάνε να παρατήσουν την μόνιμη δουλειά τους και θα αφήσουν τις οικογένειες τους (όσοι έχουν) χωρίς ψωμί σε μια χώρα που για να βρεις δουλειά χρειάζεσαι ή να έχεις μέσον ή να δίνεις κ............. ? Σε πια κανάλια να πάνε οι δημοσιογράφοι όλοι μέρα τους βρίζουν για να πουλάνε και το βράδυ τους έχουν στα σπίτια τους για να τους φυλάνε .Αντί να είναι έξω και να φυλάνε εσενα και μένα
Ο αρχηγός της αστυνομίας καθόταν δίπλα στον Παυλόπουλο όταν έλεγε οτι ο ρόλος της αστυνομίας είναι η αμυντική στάση ευνουχίζοντας όλο το σώμα τι έκανε για αυτό?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 11-12-08 στις 01:46.
|
|
|
|
11-12-08, 01:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθεί όχι μόνο τώρα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.αλλά απο την αρχή όπως και οι προκάτοχοι του έχει χαμηλά το κεφάλι και μόνο ακούει.
όσον αφορά το αν μπορεί να αγνωήσει εντολές ένας αστυνομικός ή ειδικός φρουρός ναι μπορεί όπως και εγώ μπορώ πάνω στη δουλειά μου και φυσικά τόσο αυτός όσο και εγώ θα έχουμε τις αντίστοιχες κυρώσεις.
ποιος ο λόγος που ορκίστηκε τότε?όλοι ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα έστω στο περίπου.αφού ξέρει γιατί μπαίνει στη σχολή?απλά για να πέρνει το μισθό?θέλεις να μου πεις ότι αν εσύ μου πεις φτιάξε μου αυτό στο κήπο με αυτά και αυτά τα ηλεκτρολογικά υλικά,εγώ αν δω ότι τα υλικά αυτά δεν πληρούν τις προδιαγραφές εξωτερικού,υγρου κλπ κλπ χώρου θα κάνω την εγκατάσταση μόνο και μόνο για να πάρω τα λεφτά?εγώ προσωπικά όπως και πολλοί συνάδελφοί μου δεν θα το κάνω.
με το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν διατύπωσα την προσοπική μου άποψη.στο κάτω κάτω δεν είμαι εγώ αυτός που θα αλλάξει το κόσμο αλλά πιστεύω είμαι ένας από αυτούς που προσπαθεί για κάτι καλήτερο.γιαυτό το λόγο λοιπόν μην τσαντίζεσαι και πρόσεχε πως εκφράζεσαι μέσα στο forum
|
|
|
|
11-12-08, 01:55
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθεί όχι μόνο τώρα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.αλλά απο την αρχή όπως και οι προκάτοχοι του έχει χαμηλά το κεφάλι και μόνο ακούει.
όσον αφορά το αν μπορεί να αγνωήσει εντολές ένας αστυνομικός ή ειδικός φρουρός ναι μπορεί όπως και εγώ μπορώ πάνω στη δουλειά μου και φυσικά τόσο αυτός όσο και εγώ θα έχουμε τις αντίστοιχες κυρώσεις.
ποιος ο λόγος που ορκίστηκε τότε?όλοι ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα έστω στο περίπου.αφού ξέρει γιατί μπαίνει στη σχολή?απλά για να πέρνει το μισθό?θέλεις να μου πεις ότι αν εσύ μου πεις φτιάξε μου αυτό στο κήπο με αυτά και αυτά τα ηλεκτρολογικά υλικά,εγώ αν δω ότι τα υλικά αυτά δεν πληρούν τις προδιαγραφές εξωτερικού,υγρου κλπ κλπ χώρου θα κάνω την εγκατάσταση μόνο και μόνο για να πάρω τα λεφτά?εγώ προσωπικά όπως και πολλοί συνάδελφοί μου δεν θα το κάνω.
με το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν διατύπωσα την προσοπική μου άποψη.στο κάτω κάτω δεν είμαι εγώ αυτός που θα αλλάξει το κόσμο αλλά πιστεύω είμαι ένας από αυτούς που προσπαθεί για κάτι καλήτερο.γιαυτό το λόγο λοιπόν μην τσαντίζεσαι και πρόσεχε πως εκφράζεσαι μέσα στο forum
|
Φίλε δεν τσατίστηκα και δεν θυμάμαι να εκφράστηκα άσχημα ,αν το έκανα ζητώ συγνώμη απο όλους .Την γνώμη μου είπα και εγώ χωρίς πρόθεση για φασαρίες , πέφτω για ύπνο ,καληνύχτα
Παραιτήθηκε 9 φορες στις 3 τελευταίες μέρες χωρίς να γίνει δεχτή η παραίτηση του...........
|
11-12-08, 02:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ALIEN-3-
Παραιτήθηκε 9 φορες στις 3 τελευταίες μέρες χωρίς να γίνει δεχτή η παραίτηση του...........
|
υπάρχουν και πιο δραστηκές λύσεις (μη γελάσετε)τα βροντάω όλα κάτω και φεύγω.απλά όλοι παίζουν το παιχνίδι τους και εμείς απλά τους βλέπουμε.
γιαυτό έγραψα και παραπάνω
Παράθεση:
|
αλλάζοντας μόνο την αστυνομία δεν θα πετύχουμε τίποτα.πρέπει να αλλάξουν και άλλα πολλά και πανω από όλα εμείς
|
|
|
|
11-12-08, 10:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
.Το βλήμα στο σώμα του Αλέξη έχει φορά απο πάνω προς τα κάτω και πριν μπει στο σώμα του είχε παραμορφοθεί που σημαίνει ότι είχε βρει αλλού (εξοστρακιθεί)?
|
Παράθεση:
Θέλεις να μου πεις εσύ ότι ο απλός ειδικός φρουρός ή αστυφύλακας έχει την δύναμη να αγνοήσει πρώτα τους άμεσα ανώτερους (απλούς αξιωματικούς),έπειτα του έμεσα (ανώτατους αξιωματικούς) και τέλος τους πολιτικούς και θα καθαρίσουν απο μόνοι τους αυτο που δεν θέλουν όλοι οι άλλοι .Η θα πάνε να παρατήσουν την μόνιμη δουλειά τους και θα αφήσουν τις οικογένειες τους (όσοι έχουν) χωρίς ψωμί σε μια χώρα που για να βρεις δουλειά χρειάζεσαι ή να έχεις μέσον ή να δίνεις κ............. ? Σε πια κανάλια να πάνε οι δημοσιογράφοι όλοι μέρα τους βρίζουν για να πουλάνε και το βράδυ τους έχουν στα σπίτια τους για να τους φυλάνε .Αντί να είναι έξω και να φυλάνε εσενα και μένα
Ο αρχηγός της αστυνομίας καθόταν δίπλα στον Παυλόπουλο όταν έλεγε οτι ο ρόλος της αστυνομίας είναι η αμυντική στάση ευνουχίζοντας όλο το σώμα τι έκανε για αυτό?
|
Πολυ καλο.
Δε πιστευω να τα πιστευεις αυτα που λες.
Αν ειναι ετσι το αβαταρ σου σου ταιριαζει γαντι.
Κωστα οι ειδικοι φρουροι δεν ειχαν οπλα οταν πρωτοξεκινησε ο θεσμος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 11-12-08 στις 10:32.
|
|
|
|
11-12-08, 13:40
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Πολυ καλο.
Δε πιστευω να τα πιστευεις αυτα που λες.
Αν ειναι ετσι το αβαταρ σου σου ταιριαζει γαντι.
Κωστα οι ειδικοι φρουροι δεν ειχαν οπλα οταν πρωτοξεκινησε ο θεσμος.
|
Δεν χρειάζεται να πιστέψει κανείς αυτά που λέω ,το αποτέλεσμα του δικαστηρίου θα δείξει εάν λέω αλήθεια .Το μόνο που θα σου πω είναι ,ότι είπα το ξέρω προσωπικά και δεν το άκουσα απο κανάλια η δεξιά και αριστερά.
Παράθεση:
υπάρχουν και πιο δραστηκές λύσεις (μη γελάσετε)τα βροντάω όλα κάτω και φεύγω.απλά όλοι παίζουν το παιχνίδι τους και εμείς απλά τους βλέπουμε.
γιαυτό έγραψα και παραπάνω
αλλάζοντας μόνο την αστυνομία δεν θα πετύχουμε τίποτα.πρέπει να αλλάξουν και άλλα πολλά και πανω από όλα εμείς
|
Συμφωνώ μαζί σου, για μένα θα έπρεπε να φύγουν πολλοί απο τις θέσεις τους ,και θεωρώ όλες τις παραιτήσεις που γίνανε πλασματικές .
|
11-12-08, 16:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
11-12-08, 16:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Μπιλυ τι ειναι αυτο?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
11-12-08, 16:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μαζι πανε τα παιδια στην πορεια ρε Κυρ..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19596410 seconds (84,46% PHP - 15,54% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|