Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > Ασφαλειες και Ασφαλιστικες

Ασφαλειες και Ασφαλιστικες Εδω μπορουμε να μιλαμε να ρωταμε και να λεμε τις εμπειριες μας σχετικα με Ασφαλειες και Ασφαλιστικες .

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-11-14, 09:22
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Όσο χρονοβόρο και σπαστικό και αν μας φαίνεται, είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να έρχονται επί τόπου στο συμβάν, τροχαία και ασφαλιστικοί αντιπρόσωποι. Ο "φταίχτης", ενώ αρχικά παραδέχεται ότι προκάλεσε το ατύχημα, όταν αποχωρήσει από το σημείο, ηρεμεί και πολλές φορές "δασκαλεύεται" από ασφαλιστές και δικηγόρους και ΔΕΝ προβαίνει σε δήλωση αλλά πλέον αρνείται το "φταίξιμο". Σου φέρνει και έναν ψευδομάρτυρα στο δικαστήριο - που αναγκαστικά θα καταφύγεις - και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.
Προσοχή λοιπόν, γιατί αυτά έχουν γίνει...
Παλιά 13-11-14, 22:18
soto Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101 1.6 GLi Auto
Δύναμη Σεβασμού: 156
soto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αμα είναι μεθυσμένος ο οδηγός τι κάνουμε ? Καλούμε τροχαία ή όχι ?
Αν του κάνουν αλκοτεστ και βγει θετικό έχω ακούσει ότι δε καλύπτει η ασφαλιστική του .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-14, 09:19
Το avatar του χρήστη XRTC
XRTC Offline:

Μοντέλο: Corolla E120 TTE
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 231
XRTC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μετα απο τα Σαββατοβραδυνα ψιλοεπεισοδια που εγιναν το αποτελεσμα ηταν το εξης. Ενα κομματι τουβλο στο παρμπριζ ,το διπλα xsara το κατεβασαν ολο, to corollaki ηταν τυχερο γιατι πρεπει να χτυπηθηκε απο γκελα που εκανε στο τζαμι του citroen και εσκασε στο μπρατσο του υαλοκαθαριστηρα και εκανε ενα χτυπημα κατεπεκταση στο τζαμι και το βρηκα στο πλαστικο που ειναι στους καθαριστηρες.
Ερωτηση τωρα η ασφαλεια καλυπτει το γνησιο????(Να γραφει toyota και οχι secureme και να αλλαχτει στην αντιπρωσοπεια)
Λογικα γινεται και επισκευη με την ρυτινη της carglass το εχει δοκιμασει κανενας ειναι καλο????
Και μπαινω με τις πορτες.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-15, 19:54
soto Offline:
Μέλος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλές ασφαλιστικές δεν είναι συνεπής και δεν στέλνουν εγκαιρα το
ασφαλιστήριο συμβόλαιο ενώ έχουν πάρει το μετρητό. Οταν τους λες τι θα δείξω στον τροχονόμο που θα με σταματήσει , σου λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθότι φαίνεται στον τερματικό τους. Ελα όμως που δεν έχουν όλα
τα περιπολικά κομπιούτερ ή και καμιά φορά είναι εκτός λειτουργίας, πιάσε το αυγό
και κούρευτο δηλαδή. Τσακώνεις τη κλήση λοιπόν ,σου αφαιρούν και τις πινακίδες,άδεια και μετά τρέχεις.......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-15, 20:16
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αυτό είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!! εμένα δεν μου έχει τύχει, αλλά είχε τύχει στον αδερφό μου να μην του την στείλουν και άλλαξε ασφάλεια την επόμενη φορά. Φίλος είχε τύχει να τρακάρει και βρήκε μεγάλο μπελά καθώς κάλεσε ο άλλος την αστυνομία και τον θεώρησε ότι είναι ανασφάλιστος για 1 μέρα!!!! έτρεχε και δεν έφτανε μετά. Αυτό που λένε δήθεν ότι είσαι καλυμμένος 1 μήνα μετά και βλακείες ΔΕΝ ισχύει! είναι κόλπο των ασφαλιστών!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-15, 22:04
soto Offline:
Μέλος

Δε ξερω ρε παιδιά αλλά μάλλον μας περνάνε για μακακες. Οταν εγώ είμαι συνεπής
και δίνω τα ωραία μου λεφτά έχω την απαίτηση να είναι και ο άλλος συνεπής ιδίως
σε τέτοια θέματα που είναι πολύ σοβαρά .Αν δεν είναι συνεπής υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.....μέχρι να βρεθεί η σωστή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-16, 15:41
Το avatar του χρήστη alexapo
alexapo Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 161
alexapo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λίγο καθυστερημένα να καταθέσω τα εξής (δουλεύω σε ασφαλιστική):
Πλέον το σύστημα επίσημα είναι τυπώνω-πληρώνω. Ο ασφαλισμένος έχει περιθώριο μέχρι την τελευταία μέρα να πληρώσει και να είναι καλυμμένος. Προς απόδειξη αυτού και σε περίπτωση ελέγχου ή τρακαρίσματος κρατάει στο αυτοκίνητο την απόδειξη πληρωμής που αναγράφει την ασφαλιστική εταιρεία, τον αριθμό ασφαλιστηρίου και τον αριθμό κυκλοφορίας. Έχει όμως το περιθώριο 5 ημερών να παραλάβει το συμβόλαιο και μαζί με την απόδειξη να το διατηρεί στο αυτοκίνητο. Τυπικά αν δεν πληρώσει μέχρι την τελευταία μέρα τότε είναι ανασφάλιστος (με ότι αυτό συνεπάγεται....)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-16, 17:20
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσα στο αυτοκίνητο; Μου το έχει στείλει ο ασφαλιστής μου, αλλά δεν το έχω εκτυπώσει ακόμα. Μπορεί να βρω τον μπελά μου σε έλεγχο; Να με γράψουν για ανασφάλιστο όχημα αποκλείεται, αφού ασφαλισμένο είναι, όμως υπάρχει νόμος που να λέει ότι το αποδεικτικό πρέπει να βρίσκεται εντός του οχήματος;
Παλιά 20-01-16, 18:36
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παλαιότερα με είχαν σταματήσει με αμάξι της δουλειάς, το ασφαλιστήριο δεν ήταν μέσα, έκοψαν κλήση (σε εμένα ως οδηγός) 500€ ως ανασφάλιστο αλλά μου είπαν να πάω την ασφάλεια στη τροχαία. Με την εμφάνιση του συμβολαίου που αποδεικνύει ότι το αμάξι ήταν ασφαλισμένο την ώρα που κόπηκε η κλήση, άμεσα ακυρώθηκε η παράβαση. Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.
Παλιά 21-01-16, 09:23
donstefano Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Βυρωνας-Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 119
donstefano είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Παλαιότερα με είχαν σταματήσει με αμάξι της δουλειάς, το ασφαλιστήριο δεν ήταν μέσα, έκοψαν κλήση (σε εμένα ως οδηγός) 500€ ως ανασφάλιστο αλλά μου είπαν να πάω την ασφάλεια στη τροχαία. Με την εμφάνιση του συμβολαίου που αποδεικνύει ότι το αμάξι ήταν ασφαλισμένο την ώρα που κόπηκε η κλήση, άμεσα ακυρώθηκε η παράβαση. Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.
Ισχυει.Ετυχε σε φιλο μου.Ακριβως ετσι εκανε και ολα οκ!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > Ασφαλειες και Ασφαλιστικες

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ασφαλειες και Ασφαλιστικες . Fanis Ασφαλειες και Ασφαλιστικες 20 01-11-09 10:57
Ασφαλιστικη Καλυψη, Ασφαλειες, καλυψεις GEORGIOS_XYNOS Ασφαλειες και Ασφαλιστικες 62 20-02-07 12:35

Page generated in 0,17379093 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:25.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com