Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-01-08, 01:38
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια , μηπως τους λενε στην αντιπορωπεια : " Λοιπον θα σου πουμε ενα τροπο , για να ανδειξεις το αμαξι σου. Κωδικη λεξη: ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ...." και τρεχουν ολοι τους και βαζουν??????
|
10-01-08, 05:43
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Και μια και η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τους όρους ξαπλώστρα, απλώστρα, σιδερώστρα, ας ρίξουμε μια ματιά και σε κάτι Toyota-δικο, το οποίο συναγωνίζεται σε κακογουστιά όσα παρατέθηκαν στις πρόσφατες φωτογραφίες, και το οποίο αποτελεί αντικείμενο πώλησης και στις αγγελίες του forum.
Δείτε εδώ:
http://www.corollaclub.com/forums/at...d= 1199468415
Πάνος.
|
10-01-08, 10:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ρε φιλαρακι σορυ που θα στην πω αλα ειναι εξυπναδα αυτο που εκανες? κανεισ δεν προσβαλε το αμαξι του παιδιου ουτε το σχολιασε δεν τον ξερο προσωπικα αλα το αμαξι μαρεσε . τοτι ενας σηκωνει μια φοτο για να εξυπηρετησει δεν σιμενει οτι εμεις πρεπει να την περνουμε να την οικονα να την ποσταρουμε αλου και να την σχολιαζουμε με αυτον τον τροπο αμα γουστρεις βγεσ στο δρομο και ψαχνε να βρεις καγουριστικα οχηματα. (το αμαξι του παιδιου ειναι σε αγγελια) δεν πιστευω οτι βοϊθας με αυτον τον τροπο...} '' ζητατε φοτο στης αγγελιες.. πολυ καλα κανενετε '' |(σεβαστητε την περιουσια αυτου νου που σας την παραθετει για την εξηπηρετηση και την δικη σας πρωτημηση και εκτιμηση)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 10-01-08 στις 13:12.
|
10-01-08, 21:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Φιλε το celica αυτο το ειδα απο κοντα στην εκδρομη της Λουτσας.Καθε αλλο παρα κακογουστια ειναι.Το εχεις δει απο κοντα και μιλας?Και σορρυ κι ολας τι το κακογουστο η το αντιαισθητικο βλεπεις εσυ???Και οπως λεει και ο alex σεβασου την αγγελια...
10-01-08, 22:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά, έλεος αν δεν είναι αυτό καγκουριά ποιό είναι? Μου χε έρθει να το πω κ τότε που έβαλε τη αγγελία, αλλά σεβάστηκα το σκοπό για τον οποίο έβαλε τη φωτό....Μην κάνετε έτσι...Επειδή είναι ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι καγκούρικο?
Είναι θεόψηλο και με απλώστρα που σε άλλα κοροιδεύετε κ εδώ τη βρίσκετε ωραία...
Γιατί με δύο μέτρα κ δύο σταθμά? Να έχουν μια συνέπεια κ συνέχεια οι λόγοι μας από θέμα σε θέμα...
Εξάλλου δε νομίζω ο Πάνος να ήθελε να καταστρέψει την αγγελία, απλά είδε κάτι κ το είπε...μαζί του κ εγώ!!!
Φιλικά, Θανάσης!
|
10-01-08, 22:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Θαναση εχεις δει τι κραξιμο εχω ριξει σε ολους αυτους με τις απλωστρες.Δε μου λεει κατι το οτι ειναι ΤΟΥΟΤΑ.Εγω σου λεω πως το εχω δει απο κοντα στα 2 μετρα το αμαξι.Για τσεκαρε εδω. http://www.youtube.com/watch?v=kU4Bw7qKABY
|
trd |
|
10-01-08, 22:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
trd
Παιδια το θεμα με το αν ενα αμαξι ειναι ωραιο η οχι ειναι καθαρα προσωπικο.Η δικη μου γνωμη οχι μονο για τα toyota αλλα για ολες τις μαρκες ειναι οτι το exteme δν σημαινει οτι ειναι και ωραιο.Συγκεκριμενα για το celica πιστευω οτι ενα look gt4 ειναι οτι πιο ωραιο και ακομα και σημερα γυριζουν κεφαλια στο περασμα του.βεβαια ο καθενας στο αμαξι του κανει οτι του αρεσει
|
10-01-08, 23:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
εσεις στελνετε φωτο.εγω λογια.σε ενα κλαμπ BMW ελεγε ενας εχω ενα 318is και πατησα ενα φεραρι το ελεγε και το πιστευε ο τυπος το εχω φτιαγμενο ελεγε 1800 το αμαξι ε οχι αλλο μοτερ.αρα αυτος με το φεραρι το ηξερε οτι κανουν κοντρα η πηγαινε βολτα και ο αλλος εκανε κοντρα με το BMW
|
|
|
|
10-01-08, 23:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παιδια να ξεκαθαρισουμε κατι...Εδω ειναι μια ενοτητα που ειναι προορισμενη για χαβαλε και μονο για χαβαλε.Να δουλευουμε τυπαδες που νομιζουν οτι εχουν φερραρι ενω εχουν ματιζ.Αυτο με το bmw ειναι λιγο ακραιο παραδειγμα.Εννοειται πως το extreme δεν ειναι απαραιτητα ομορφο για αυτο το λογο ακριβως εχουμε και τετοια αποτελεσματα.Το συγκεκριμενο αμαξι(αποψη μου παντα ετσι)δεν ειναι καγκουρια και ουτε και πανυψηλο.Για αλλους μπορει να ειναι κακασχημο αλλα για μενα οχι.Παραδεχομαι πως η συγκεκριμενη αεροτομη δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν ειναι εντελως ξενο σωμα πανω στο αμαξι...Θαναση το ειδες στο βιντεο???
11-01-08, 00:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Συμφωνώ μαζί σου Corollaxli.Πάντως πιστεύω πως μια αεροτομή από μόνη της δεν κάνει πάντα όμορφο ένα αυτοκίνητο. Όμως όταν συνδυαστεί και με το κατάλληλο bodykit τότε πραγματικά σκοτώνει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Παραδεχομαι πως η συγκεκριμενη αεροτομη δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν ειναι εντελως ξενο σωμα πανω στο αμαξι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Καγκουριες Καρακιτσαρια |
MARMEL |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1295 |
27-09-07 02:16 |
Page generated in 0,17576289 seconds (79,25% PHP - 20,75% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|