Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
07-07-08, 13:28
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδία ολες τις εταιρίες τις είπατε μόνο δεν είπατε για την Lannet. Τι πάιζει έχει κανείς να μου πέι ???ΑΚουσα οτι καλαμάτα είχαν δικτυο μέχρι πρίν 3 μήνες τ'ωρα αν επεκταθηκαν πουθενα δεν ξέρω. να ακούσω τις απόψεις σας
Ευχαριστώ
|
08-07-08, 02:19
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
δουλεύω στην lannet. η καλαμάτα ειναι κάτω
|
08-07-08, 03:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Φίλε μου στο λέω να το ξέρεις. Oι μόνες συνδέσεις οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να σε "αφήσουν" είναι Conn-x & Fothnet. Να 'ξερες πόσοι έχουν πάθει νίλα από άλλες εταιρίες και γυρνάνε πίσω στον ΟΤΕ...
08-07-08, 11:13
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS
δουλεύω στην lannet. η καλαμάτα ειναι κάτω
|
Τι εννοείς ειναι κάτω??? Τι λέει απο οργάνωση πώς πάει μόνο ???
Μονο καλαμάτα έχει???
Ακαι κατι προς όλους αυτά τα καλώδια παιδία που σκαβουν όλους τους δρόμους εταιρίες εκτός οτε δεν είναι οπτικές ίνες.
|
|
|
|
08-07-08, 11:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πάντως παίδες, η Τέλλας, πέρα απο ένα τρίμηνο στην αρχή του έτους, πού όσοι γνωρίζουνε, οφειλότανε στον BRAS, ή πιο συγκεκριμένα στην έλλειψη BRAS, δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα, σε όσους ξέρω γενικός, και όχι μόνο σε μένα!
Δεν πρόκειται να έχω τα 24άρια που λένε όλοι (και κάποιο απο τους καταναλωτές τα απαιτούνε!!!), αλλα δεν τα έχω και ανάγκη (είναι μεγάλο πρόβλημα ένα αρχείο αντί για 30 δεύτερα να το έχω σε 60 δεύτερα!!!)
Εν κατακλείδι, στης μεγάλες εταιρείες, δεν υπαρχει το τρελλό πρόβλημα! (και για κάποιον που ανέφερε την 4νετ για μεγάλη και όχι την Τελλάς, απλά να του υπενθυμίσω ότι η Τελλάς έχει περισσότερες συνδέσεις!)
Επίσης, είναι τρελλό αυτήν την στιγμή στον Π-ΟΤΕ να πληρώνεις (γράφω χοντρικά τα νούμερα!) 15Ε πάγιο + 16Ε για απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά + 15Ε για ConnX + 15Ε για τα 60 λεπτά στα κινητά (που δίνει η Τελλάς και πλέον η HOL). Φτάσαμε λοιπόν σε ένα σύνολο της τάξης των 60Ε!!!! Μιλάμε για 20Ε τον μήνα παραπάνω...... 240Ε τον χρόνο!!!!
Ε όχι ρε παιδιά....... δεν τα δίνω..... γιατί είναι κοροιδία! Για την ακρίβεια, είναι στυγνή εκμετάλλευση! Μόνο και μόνο για αυτό δεν τα δίνω! Εάν ήτανε 5Ε η διαφορά ας πούμε το συζήταγα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
08-07-08, 13:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Γιάννη τα παιδιά μάλλον θέλουν να πούνε πως καλως ή κακως μέσω του ΟΤΕ έχεις καλύτερη "ποιότητα".
Δλδ δεν έχεις διακοπές στην γραμμη, δεν πέφτει η ταχύτητα, έχεις την πιο άμεση σύνδεση απο τη στιγμή που θα κάνεις αίτηση και κυρίως έχεις πιο άμεσο after sales σε περίπτωση που σου βγει πρόβλημα.
Πιστευω (επειδη το έχω περάσει) πως αν σου βγει προβλημα με κάποια άλλη εταιρία και πρέπει να αναμιχθεί και ο ΟΤΕ για να φτιαχτει... μιλάμε για 2-3 εβδομάδες μίνιμουμ καθυστέρηση... Με το που ακουν στον ΟΤΕ πως εισαι με αλλη εταιρία μπαίνεις τελευταίος στη λίστα...
Άσε που οταν κανεις αιτηση σε αλλη εταιρία περιμενεις 40 μερες ενω με τον ΟΤΕ σε 2 μερες εχεις συνδεση...
Ξέρεις ποσους γνωριζω που προσπαθησαν να μπουν με αλλη εταιρία και το ακυρωσαν πριν καν ενεργοποιηθει η συνδεση τους και πηγαν στον ΟΤΕ τρέχοντας...?
Για να μην παρεξηγηθω και εγω με άλλη μεγαλη εταιρία ειμαι αλλα τα προβληματακια που αναφερω πιο πανω τα έχω περάσει.
|
|
|
|
08-07-08, 15:48
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Mad εγω ισα ισα με τον Π-ΟΤΕ ειχα πολυ μεγαλο θεμα. Συγκεκριμενα, ο αδελφος μου πηρε το 2006 το On DSL kit, με ταχυτητα τοτε 384 Kbps. Για να μπουμε μεσα (πρωτα ο αδελφος και μετα εγω μεσω τοπικου δικτυου) το παιζαμε στο Λοττο!!! Μεχρι που στο τελος διακοψαμε την συνδεση και καναμε αιτηση στην Forthnet για το Double Play. Το μονο που αντιμετωπισα ηταν οτι δεν αποδεσμευε το κυκλωμα ο ΟΤΕ, και οτι το τεχνικο τους τμημα δεν ειχε συνδεσει ενα καλωδιο στο καφαο της Αταλλειας (οσοι ειναι απο Κορυδαλλο ξερουν που λεω). Απο κει και περα ο ΜΟΝΟΣ λογος που δεν θα μπορω να εχω Ιντερνετ θα ειναι επειδη θα χει παθει καμια φλασια το ρουτερ, οποτε δεν θα ειναι καν σε ισχυ το ασυρματο δικτυο που στησαμε στο σπιτι. Τελος χωρις να θελω να κανω διαφημηση της εταιριας, εχω να πω οτι σε δυο φιλους μου που τους προτεινα την Forthnet δεν εχουν αντιμετωπισει κανενα προβλημα, κι εχουν και μεγαλες ταχυτητες.
|
08-07-08, 16:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Η αλήθεια είναι ότι ο Π-ΟΤΕ σαφώς και έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση (πλέον, αφού φύγανε ένα σωρό πελάτες για άλλες πολιτείες, είναι λογικό να εξυπηρετεί πολύ πιο γρήγορα!!), και σαφώς και έχει την καλύτερη ποιότητα (τόση αιμοδοσία απο του Ελληνες πολίτες.... αυτό του έλειπε!). Για αυτό δεν μπορεί κανείς να πεί το αντίθετο!
Ομως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ΥΠΕΡ-αυξημένη τιμή!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
08-07-08, 16:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Η αλήθεια είναι ότι ο Π-ΟΤΕ σαφώς και έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση (πλέον, αφού φύγανε ένα σωρό πελάτες για άλλες πολιτείες, είναι λογικό να εξυπηρετεί πολύ πιο γρήγορα!!), και σαφώς και έχει την καλύτερη ποιότητα (τόση αιμοδοσία απο του Ελληνες πολίτες.... αυτό του έλειπε!). Για αυτό δεν μπορεί κανείς να πεί το αντίθετο!
Ομως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ΥΠΕΡ-αυξημένη τιμή!!!
|
XAXAXAXA
Ας γελασω καπως ετσι γιατι η εξυπηρετηση του ΟΤΕ ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ
13 ημερες ηταν κατω η συνδεση μου
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
08-07-08, 16:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Και γω με 2 χρόνια Forthnet δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Ολα μια χαρά! Σκέφτομαι τώρα να βάλω και σταθερή τηλεφωνία και να τα έχω και τα 2 ίδια...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17956209 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|