Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

08-07-08, 15:52
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σωστος σε αυτο που λες φιλτατε Ayrton, κι επειδη πιστευω οτι πρεπει να βλεπυμε και τις δυο πλευρες του νομισματος, θελω να πω οτι το ψεγαδι που βρισκω στην Forthnet ειναι η τηλεφωνικη υποστηριξη. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να εισαι καπως τυχερος για να τους βρεις.
|

08-07-08, 16:15
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το ιδιο θεμα ειχα ολοκληρη η περιοχη μου και τουλαχιστον αλλοι 3 φιλοι με κονεξ.
Βρασε ρυζι με τον ΟΤΕ.
Απο 26/6 ειχα δωσει την βλαβη, στις 3/7 ειδοποιηθηκαν λενε.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

08-07-08, 16:17
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μολις κατεβασα ενα βιντεο κλιπ απο το rapishare με 160mb/sec. 2play εχω.
λιγα δεν ειναι?  φταιει το free ενω ως premium user εχεις αλλη ταχυτητα?

08-07-08, 16:50
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
μολις κατεβασα ενα βιντεο κλιπ απο το rapishare με 160mb/sec. 2play εχω.
λιγα δεν ειναι?  φταιει το free ενω ως premium user εχεις αλλη ταχυτητα?
|
Ναι Πανο.Εγω σαν premioum κατεβαζω πιο γρηγορα!

08-07-08, 17:21
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
με ποσο δλδ?

09-07-08, 16:57
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
με ποσο δλδ?
|
Κι εγώ με premioum user κατεβάζω με 500-700kb/sec...
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|

13-07-08, 02:53
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Για 20βαλβιδο καλη ειναι.....
Αν θες να ανεβεις βαλε ενα redtop.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
 |
|
 |

24-07-08, 11:21
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Επιτελους ηρθε το ιδιοκτητο δικτυο στη Κορινθο.
Με 39,90 ευρω το μηνα η ΗΟL προσφερει:
- Δωρεαν αστικες κλησεις
- Δωρεαν υπεραστικες κλησεις
- Δωρεαν διεθνεις κλησεις σε 26 χωρες (μερικες φορες χρειαζεται)
- 1ωρα δωρεαν το μηνα κλησεις σε κινητη τηλεφωνια (αυτο που δε ρωτησα ειναι πως χρεωνεται η κληση, κληση/λεπτο?)
- 24ΜΒ (υποστηριζεται απο το δικτυο, μιας και ειμαι κοντα στον ΟΤΕ (100μετρα) οπου ειναι και το "κουτι" της εταιρειας)
- Δωρεαν τελη ενεργοποιησης
- Δωρο 50 ευρω με την ενεργοποιηση (ισχυει για τις πρωτες συνδεσεις (και καλα) τα 50 ευρω θα αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο (δηλ. 1ος μηνας δωρεαν και ο 2ος 29,90 ευρω)
- Δωρο WIFi router
- Καλη υποστηριξη λογω ανταγωνισμου (αυτο παιζεται)
Τωρα εχω ΟΤΕ (σταθερο) και cosmote (conn-x). Αν και ερχεται ο λογαριασμος ανα διμηνο θα το μετατρεψω ανα μηνα για να γινει συγκριση.
Πληρωνω 15 ευρω παγιο για το σταθερο και 20 ευρω για dsl (2048MB). Οι κλησεις που κανω ανα μηνα ειναι περιπου 10-15 ευρω. Δηλ συνολο 50 ευρω. ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Ημουν 5 μηνες με 1024 dsl ενω πληρωνα για 2048 χωρις να μπορουν να βρουν το λογο. Τελικα μετα απο επιμονα τηλεφωνηματα βρηκαν οτι ενω ειχαν στειλει απο την Κορινθο στην Αθηνα την αιτηση για dsl 2048, στην ΑΘηνα δεν την περασαν στο συστημα !!!! Ειναι για κλαματα. Τηλεφωνω στη cosmote της Κορινθου, αυτοι μου λενε να τηλεφωνησω στους τεχνικους της Κορινθου, οι τεχνικοι μου λενε να τηλεφωνησω στη Πατρα, η Πατρα μου εδωσε ενα νουμερο της Κορινθου που ηταν υπαλληλος της cosmote της Κορινθου, η υπαλληλος μου λεει να τηλεφωνησω ΠΑΛΙ στους τεχνικους της Κορινθου, ο τεχνικος μου λεει (πω πω gαμησετα, μ#ουρδελο εχουν κανει τον ΟΤΕ) και αυτος μου δινει ενα νουμερο του προισταμενου της cosmote της Κορινθου και αυτος βλεπει οτι στο συστημα δεν εχει περαστει το 2048.
|
 |
|
 |

24-07-08, 11:40
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Τηλεφωνω στη cosmote της Κορινθου, αυτοι μου λενε να τηλεφωνησω στους τεχνικους της Κορινθου, οι τεχνικοι μου λενε να τηλεφωνησω στη Πατρα, η Πατρα μου εδωσε ενα νουμερο της Κορινθου που ηταν υπαλληλος της cosmote της Κορινθου, η υπαλληλος μου λεει να τηλεφωνησω ΠΑΛΙ στους τεχνικους της Κορινθου, ο τεχνικος μου λεει (πω πω gαμησετα, μ#ουρδελο εχουν κανει τον ΟΤΕ) και αυτος μου δινει ενα νουμερο του προισταμενου της cosmote της Κορινθου και αυτος βλεπει οτι στο συστημα δεν εχει περαστει το 2048.
|
Και γρηγορα ξεμπέρδεψες!
Πάντως μη νομιζεις ότι θα ειναι και πολύ πιο ευκολα τα πράγματα με την HOL. Τουλάχιστον απο τηλεφωνική υποστιριξη, όλες αυτες οι εταιρίες έχουν τρελή αναμονη.
Τωρα για το δίκτυο, την ταχυτητα και τις διακοπες του ιντερνετ και την καθαρότητα στα τηλεφωνήματα δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Αν αποφασισεις να αλλαξεις ευχομαι να σου πανε ολα καλα!
|

24-07-08, 13:43
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αναγνωριζω τον εκνευρισμο σου Τολη με αυτην την ταλαιπωρια, αλλα πρεπει να σε προιδεασω για κατι αλλο που θα ερθει. Οταν καναμε εμεις το forthnet 2play, επι ενα μηνα δεν ειχαμε σταθερο τηλεφωνο!! Δυο πραγματα φταιγανε, στο ενα ο Π-ΟΤΕ στο αλλο δεν ξερω σιγουρα: ο Π-ΟΤΕ δεν αποδεσμευε το κυκλωμα με αποτελεσμα η γραμμη του τηλεφωνου να ειναι (ουσιαστικα) στον αερα. Μαλλον ειχαν φυγει πολλοι πελατες εκεινο το διαστημα, και πιστευαν οτι ετσι μπορει και να μας κραταγανε. Στο λεω απλα να εισαι προετοιμασμενος. Τωρα το αλλο που εφταιγε (αλλα δεν ξερω ποιος) ηταν οτι δεν ειχε συνδεθει ενα καλωδιο, πιθανον σε καποιο κομβικο σημειο που ενωνει Κορυδαλλο (αφου εκει ηταν το καφαο) και Νικαια. Αληθεια, εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος τετοιο προβλημα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 24-07-08 στις 13:54.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,38998795 seconds (85,13% PHP - 14,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|