Ρε Γιάννη είσαι μεγάλη κουφ@λίτσα.... (Εχεις το σκορπίσιο κεντρί...)
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο οι απαντήσεις σου. Σαν τους χρησμούς της Πυθίας...
"
Εγω δεν είπα ότι το TS δεν ειναι μπροστά αλλά... είναι 3 γενιές νεότερο, με 50 άλογα περισσότερα κτλπ κτλπ"...
Πρέπει να λάβεις όμως και υπόψην σου ότι λόγω του ότι είναι 3 γενιές μπροστά, έχει και 45 μπλιμπλίκια παραπάνω (αερόσακους, TRC, VRC, ABS, Clima, ηλεκτρουδραυλικά τιμόνια, brake assist, περιορισμούς στους ρύπους, μυδια, ξύδια κτλπ) που του αυξάνουν το βάρος και του μειώνουν τις αποκρίσεις και τις επιδόσεις.
Όταν κοντράρονται 2 αμάξια απλά κοιτάς το αποτέλεσμα. Υπάρχουν παλαιότερα αμάξια που τα ρίχνουν σε πολύ νεότερα κι ας έχουν λιγότερα άλογα (βλέπε rallye) και υπάρχουν και αμάξια νεότερα που είναι 10 κλάσεις καλύτερα και γρηγορότερα από παλαιότερα.
Οπότε το μόνο που πρέπει να ακούγεται ως συμπέρασμα εδώ είναι πως η TS ειναι πιο γρήγορη απο τα 20βάλβιδα.
Τωρα πιο ειναι πιο βαρυ, πιο εχει καλυτερα λάστιχα, πιο έχει παραπάνω άλογα κτλπ δεν νομίζω ότι πρέπει να μας κάνει να στύβουμε τα μυαλά μας και να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση. Γνώμη μου πάντα...