Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
25-05-06, 01:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Κοίτα... εγώ το αμάξι δεν το μετράω σε μια ευθεία με το γκάζι στο πάτωμα και τα χέρια μου να κρατάνε γερά το τιμόνι. Εγώ το μετράω σε απόκριση του κινητήρα, σε κράτημα, σε αλλαγές ταχυτήτων, σε μπαμ, σε καλό οπτικό πεδίο, σε απόλαυση στην οδήγηση κτλπ. Από αυτά που ανέφερα το οπτικό πεδίο είναι χάλια (εισαι βυθισμένος και δεν βλέπεις ούτε μούρη, ούτε κώλο, ούτε πλαινά...και μόνο με σωστές εκτιμήσεις παρκάρεις - και πάλι στο περίπου), το μπαμ είναι χάλια, η 1η για να κουμπώσει πρέπει να την βάλεις ευλαβικά και για να δώσει δύναμη πρέπει να είσαι στις 5.000 στροφές, ο συμπλέκτης είναι χάλια (αν τύχεις σε κίνηση σταμάτα-ξεκίνα καλύτερα να καλέσεις και ορθοπεδικό μετά για να μπορέσεις να ξαναπερπατήσεις) και με το κράτημα της δεν ξετρελάθηκα.
Τα καλά είναι ότι έχει ωραίο τιμόνι (λίγες στροφές και καλή απόκριση), καλή ροπή και φυσικά είναι πανέμορφη. Αλλά αν τα βάλεις στην ζυγαριά, τα κακά υπερτερούν. Μέχρι και ο πατέρας μου μετάνιωσε που την αγόρασε και τώρα θέλει να την πουλήσει. Μου είπε πως μόνο ΤΟΥΟΤΑ θα ξαναπάρει...
Επίτρεψε μου να έχω μια παραπάνω άποψη από εσένα γιατί έχουμε την 156 εδώ και 6 χρόνια και την οδηγώ 2-3 φορές την εβδομάδα. Δεν την είδα απλά να με προσπερνάει.
|
Σε ολα αφτα που λες παω πασω λογο ιδιοκτισιας απλα παραπανω αναφερεις για ιποδυναμη fire και σασμαν ,οκ το σασμαν το αφηνουμε στην ακρη αλλα μην μου πεις οτι τα corolla(Ε12-1600) πανε καλυτερα απο τα αλφα 156 -147 120ιπων question γιατι τοτε μαλλον φτιαγμενο θα το ειχε ο τυπος τουλαχιστον α-σταδιο
25-05-06, 11:04
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Τα Ε12 πάνε καλύτερα φίλε μου απο αυτά που αναφέρεις. Ειδικά απ την 156. Το θέμα μας είναι αν πηγαίνει και η ΑΕ92 1,6. Γι αυτό γίνεται όλη η συζήτηση.
25-05-06, 11:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gazodog";p="
μην μου πεις οτι τα corolla(Ε12-1600) πανε καλυτερα απο τα αλφα 156 -147 120ιπων question γιατι τοτε μαλλον φτιαγμενο θα το ειχε ο τυπος τουλαχιστον α-σταδιο
|
Τι να πω... Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί κορολλα 1.6 δεν έχω οδηγήσει. Ούτως ή άλλως εγώ δεν έκανα σύγκριση της 156 με καποιο αλλο αμάξι. Απλά ανέφερα πως δεν μένεις και τόσο ικανοποιημένος από τα 120 twinspark άλογα της.
|
25-05-06, 11:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Η απλά θα ήταν το 1,8...
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
25-05-06, 13:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Μιχαλη θες να πεις οτι με το δικο σου περνας 156 1,6????
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
25-05-06, 13:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Κοίταξα όλα μου τα ποστ και πουθενά δεν είδα ότι είπα τέτοιο πράγμα ή υπονόησα τέτοιο πράγμα. Πιστευω από στάση έχω ελπίδες αλλά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα θα μένω πίσω.
|
25-05-06, 14:56
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Λοιπόν για να λυθεί όσο γίνεται η απορία. ένα φιλαράκι μου έχει Ε12 1,4 και ο αδελφός του 147 1,6. Τα βάζουν και συνεχώς γίνεται το ίδιο σκηνικό. Μέχρι τα 100 χλμ στέκεται αξιοπρεπώς η Ε12 1,4 αλλά σε 3ες η 147 του ρίχνει πολύ. Είμαι βέβαιος λοιπόν πως η Ε12 1,6 πρέπει να την έχει για λίγο την 147. Διευκρινίζω οτι το 147 είναι με τα 120 άτια.
|
25-05-06, 15:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Κοίταξα όλα μου τα ποστ και πουθενά δεν είδα ότι είπα τέτοιο πράγμα ή υπονόησα τέτοιο πράγμα. Πιστευω από στάση έχω ελπίδες αλλά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα θα μένω πίσω.
|
Μιχάλη το είπα επειδή διάβασα αυτο:
Παράθεση:
Επίτρεψε μου να έχω μια παραπάνω άποψη από εσένα γιατί έχουμε την 156 εδώ και 6 χρόνια και την οδηγώ 2-3 φορές την εβδομάδα. Δεν την είδα απλά να με προσπερνάει.
|
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
25-05-06, 16:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αυτό εγώ το έγραψα για να τονίσω ότι έχω εμπειρία από το αυτοκίνητο (την 156) επειδή γράφτηκε αυτό:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gazodog";p="
Το μονο 1600(156) που πετυχα στο εθνικο δικτυο Θεσσαλονικης Αθηνων και ενω ειχα στο κοντερ 220(εε90gti) ηταν μπροστα μου και μου ανοιγε σιγα σιγα αλλα σταθερα την διαφορα
|
|
|
|
25-05-06, 20:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπόν, να σας διηγηθω μια πρόσφατη εμπειρία με το δικό μου. Να σας πω ότι είναι Ε12 1.4 pre F/L καλά στρωμένο και ανοιγμένο ( 46.000 χιλιόμετρα). Σε σχετικά ανηφορικό δρόμο, είναι πίσω μου μια Alfa παλιά 164. Ξεκινήσαμε από στάση μαζί, αλλάζοντας πρώτη στις 4,5 με 5 χιλ. στροφές, αλλά μόλις είδα ότι τσίμπησε τις υπόλοιπες τις πήγα μέχρι κόφτη. Το αποτέλεσμα ήταν να με περάσει μετά τα 140-150 σχετικά εύκολα, αν και "ιδρωσε" για να με φτάσει. Αργότερα κοίταξα παλιό περιοδικό, και είδα ότι η μικρότερη 164 που έβγαινε ήταν 2λιτρη με 144 άλογα και 0-100 9,9, άρα πιστεύω ότι το Corolla τα πήγε αρκετά καλά.... Το άλλο που έχει πλάκα είναι μια κόντρα που δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά παρακαλάω πως και πως, αλλά δε βλέπω φως.... Έχω ένα γνωστό με ένα Accent, φανατικό της φίρμας, που θάβει τα toyota και οτιδήποτε άλλο δεν είναι Hyundai. Πάνω στο χρέπι του έχει φορέσει χταπόδια,ξύδια, εξάτμιση, πρόγραμμα και φίλτρο. Μου λέει ότι είναι πιο γρήγορος από εμένα, πράγμα που αμφισβητώ και του λέω να τα στήσουμε. Εδώ είναι το πρόβλημα όμως καθώς είναι στόκος, και μου λέει να μην τα στήσουμε, αλλά να δώσουμε 70 ευρώ έκαστος και να κάνουμε δυναμομέτρηση όπου θα μας πει πιο είναι πιο δυνατό, και καλύτερο στο 0-100, και έτσι λέει ότι είναι καλύτερα από το δρόμο........ Τι να κάνω; Καμιά συμβουλή;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18678308 seconds (75,53% PHP - 24,47% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|