Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
27-05-13, 23:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
|
|
|
27-05-13, 23:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jk1973
Αν ανατρέξετε στο παρελθών τους έχω εξήγηση τους λόγους, αφού υπάρχουν στοιχεία, αλλά δέστε λίγο πόση ακόμα έχουν διπλά προφίλ, για τη δεν κατέβηκα από τον αρη οκ ,για να σταματήσει το αστείο δεν είμαστε και παιδάκια οκ πολύ πήγε το αστείο, αν γ@@@@@ρη κάποιος το τς μου θα πληρώσει να το πάρει τσάμπα δεν παίζει,και δεν μου καίγεται καρφί αν θα πουληθεί,ξέρω το τη έχω στα χέρια μου, που λίγη το έχουν.....
|
Σε προκαλώ δημόσια να αναφέρεις ποιοί έχουν διπλά προφίλ εδώ μέσα, και αν βρεις έστω και ένα και να έχεις δίκιο, εγώ θα κάνω ban τον ευατό μου...'Οταν λέμε κάτι να το λέμε με αποδείξεις, και όχι έτσι απλά να πετάμε κάτι αόριστα...Παιδιά δεν είμαστε...Να μη κάνουμε τσάμπα μάγκες και νταήδες από το πληκτρολόγιο..."Θέλω αποδείξεις και ονόματα" που λέει και ο Δάντης σε παλιό του τραγούδι...Αν όμως δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου, θα σου γυρίσει μπούμεραγκ μετά...
|
28-05-13, 16:34
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
|
|
τα μηχανήματα τα έχετε εσείς όχι εγώ, εγώ ανέφερα τα λεγόμενα φίλον που γνώρισα όπου έχουν αποχωρίσει από το φαρμ, η δεν ασχολούνται άλλο πια, για άτομα που υπάρχουν μέσα, λες και είναι παντογνώστες σε ολα τα θέματα,δεν θα ασχοληθώ να γράψω άλλο, διότι δεν βγάζει κάπου η κουβέντα .
|
|
28-05-13, 17:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιλιον
|
|
ρε σείς γιατι λογομαχειτε? εδω μεσα είμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον αλλον οταν το εχει ανάγκη ή να σχολιάζουμε διαφορα θέματα που μας αφορούν!
τι χολή ειναι αυτή?
θα παρακαλουσα τους admins να φτιαξουν ενα νεο θεμα που να αποκαλείται "βγαλτε το φτυαρι για να θαψετε το συμφορουμιτη σας" ή καπως έτσι!
ελεος πια.
το θεμα ειναι αγγελίες αυτοκινητων να σχολιασουμε, μπαινω κι εγω εδω και μια βδομαδα στο θεμα που το βλεπω φρεσκο και βλεπω τα ιδια και τα ιδια!
συμμορφωθείτε ....
corolla
|
28-05-13, 17:04
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
|
28-05-13, 18:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Αν ειχε αμαξι ο ghost rider τοτε το σαλονι του θα ηταν σαν κι αυτο.
Χρονια το λεω πως ολες οι μαρκες εχουν τους καγκουρες τους αλλα η hyundai κραταει τα σκηπτρα!
|
28-05-13, 18:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από djgas1
ρε σείς γιατι λογομαχειτε? εδω μεσα είμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον αλλον οταν το εχει ανάγκη ή να σχολιάζουμε διαφορα θέματα που μας αφορούν!
τι χολή ειναι αυτή?
θα παρακαλουσα τους admins να φτιαξουν ενα νεο θεμα που να αποκαλείται "βγαλτε το φτυαρι για να θαψετε το συμφορουμιτη σας" ή καπως έτσι!
ελεος πια.
το θεμα ειναι αγγελίες αυτοκινητων να σχολιασουμε, μπαινω κι εγω εδω και μια βδομαδα στο θεμα που το βλεπω φρεσκο και βλεπω τα ιδια και τα ιδια!
συμμορφωθείτε ....
|
Φίλε μου είσαι νέος εδώ δεν ξέρεις τι κοροϊδία φάγαμε από τον ''φίλο''...
|
28-05-13, 19:33
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
|
|
τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκι μου, ρε παιδιά αν θέλει κάποιος να τα λέμε έχει και το face book, η το τηλ. δεν υπάρχει λόγος να ζαλίζουμε τα άλλα παιδιά
29-05-13, 00:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε ούτε από εδώ, ούτε από το fb, ούτε από το τηλέφωνο...Όπως είπες και εσύ πιο πάνω, δεν οδηγεί πουθενά...
Υπόψιν θα πέσει ένα σβήσιμο σε άσχετα posts για να διατηρηθεί καθαρό το θέμα.
|
13-06-13, 17:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18215895 seconds (76,02% PHP - 23,98% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|