Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
26-05-13, 09:12
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jk1973
τώρα κατα κάποιο τρόπω συνυφαίνομαι, αυτήν την σκέψη έχω και εγώ δύσκολες εποχές , η τιμή του στο car.gr είναι μέσο όρο 11054eur,για αυτο/τα 3dor.και κάποια που λέει 06 μοντέλο,τέλος πάντων δεν έχω διάθεση για παρεξηγήσεις και διαξιφισμούς .
|
Kανενας δεν εχει ορεξη για παρεξηγησεις φιλε μου.Και εγω εχω δει την αγγελια σου απο τοτε που το εδινες 20.000 ευρω και δεν ηξερα καν οτι ησουνα μελος στο club.
Η τιμη του στο car ειναι μεν 11.000 ευρω μεσος ορος αλλα τα F/L μοντελα ειναι αν δεν κανω λαθος το δικο σου και αλλο ενα-δυο ακομα.
Εσυ εχεις καθε δικαιωμα να το πουλας οσο θελεις,το αν θα το πουλησεις ποτε ειναι αλλο θεμα.
|
26-05-13, 11:11
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
|
|
όντως έτσι είναι φίλε μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη σχέση έχει, και το αναφέρεται συνέχεια πόσα το πουλούσα, τότε ολα είχαν μια τιμή,τώρα είναι άστα να παν ,πχ δεν μπορεί τώρα να πουλάν καλά 1,6 corolla 05-06, 7- 8000 χιλιάρικα, και τς με 7-8,η και πιο χαμηλά, εμείς χαλάμε μόνη μας την αγορά, τώρα αν μπουν 2-3 παιδιά και πουλάν τα δικά τους με τιμές πάνω από τον ,μέσο όρο, λογικά θα ανέβουν, όλα έχουν μια τιμή, τώρα για ευνόητους λόγους αν σπάν της τιμές κάποιοι είναι άλλο θέμα.,πάντως αν κάποιος δεν έχει μεγάλη ανάγκη να το πουλήσει, δεν το σκοτώνει,εκτός και αν θέλει να βάλει διαφορά και να πάρει κάτι πιο καλύτερο και πιο καινούργιο.
|
|
26-05-13, 15:15
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Νεοκλή μου, από τη στιγμή που η οικονομία της χώρας είναι σκ@τ@ και η αγορά ζει μέσα σε ένα κλίμα στρέβλωσης, δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις για λογική στις τιμές μεταπώλησης.
Καλά τα παραδείγματα που φέρνεις, αλλά μπορούν να σου φέρουν κάποιοι άλλοι 1002 παραδείγματα για το αντίθετο, όπου Cayenne πουλήθηκαν και πουλιούνται προς 5 και 6000€.Σήμερα, ακόμα και στο car, υπάρχουν και με 12000€, αλλά και με 50000€. Όπως συνέβη και με WRX και EVO.
Υπάρχουν και τα άφθονα παραδείγματα με Lexus IS200, τα οποία πουλήθηκαν προς 4 ή 5000€, λόγω της γελοιότητας του τεκμηρίου (το οποίο από το 2014 καταργείται, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι μ@λ@κί@ και δεν προσθέτει στα ταμεία του κwλ0κράτους μας), των τελών κυκλοφορίας, των ασφαλίστρων και της αύξησης της τιμής της βενζίνης κατά σχεδόν 100%, ενώ ένα Getz είχε 5500€.
-
Οπότε, το να λέμε πόσο το πουλούσα πριν, πόσο πρέπει να το πουλήσω τώρα και πως πρέπει να κρατήσουμε τις τιμές, είναι -κατά τη γνώμη μου- άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
-
Σκέψου μόνο, ότι σε λίγο καιρό που οι @λήτες που μας κυβερνούν θα αρχίσουν να κατάσχουν τα σπίτια του κόσμου για οφειλές προς την εφορία ακόμα και κάτω από 1000€, τι θα προτιμήσει ο καθένας να δώσει πρώτο και σε τι τιμή για να σώσει το σπίτι του: μάλλον το αυτοκίνητό του.
Οπότε, είναι πολλές οι παράμετροι που διαμορφώνουν τις τιμές...
-
Άποψή μου είναι ότι με τις παρούσες συνθήκες, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο και μάλιστα με κυβισμό μεγαλύτερο από 1,8 λίτρα. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει -σε μικρότερο βαθμό, όμως- και για τα μεταχειρισμένα στα ίδια επίπεδα χωρητικότητας κινητήρα...
ΥΓ: Παράκληση-> Καλοπροαίρετα το λέω, θα μπορούσε να καταβληθεί μια παραπάνω προσπάθεια με την ορθογραφία;
|
|
|
|
26-05-13, 19:29
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Νεοκλή μου, από τη στιγμή που η οικονομία της χώρας είναι σκ@τ@ και η αγορά ζει μέσα σε ένα κλίμα στρέβλωσης, δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις για λογική στις τιμές μεταπώλησης.
Καλά τα παραδείγματα που φέρνεις, αλλά μπορούν να σου φέρουν κάποιοι άλλοι 1002 παραδείγματα για το αντίθετο, όπου Cayenne πουλήθηκαν και πουλιούνται προς 5 και 6000.Σήμερα, ακόμα και στο car, υπάρχουν και με 12000, αλλά και με 50000. Όπως συνέβη και με WRX και EVO.
Υπάρχουν και τα άφθονα παραδείγματα με Lexus IS200, τα οποία πουλήθηκαν προς 4 ή 5000, λόγω της γελοιότητας του τεκμηρίου (το οποίο από το 2014 καταργείται, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι μ@λ@κί@ και δεν προσθέτει στα ταμεία του κwλ0κράτους μας), των τελών κυκλοφορίας, των ασφαλίστρων και της αύξησης της τιμής της βενζίνης κατά σχεδόν 100%, ενώ ένα Getz είχε 5500.
-
Οπότε, το να λέμε πόσο το πουλούσα πριν, πόσο πρέπει να το πουλήσω τώρα και πως πρέπει να κρατήσουμε τις τιμές, είναι -κατά τη γνώμη μου- άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
-
Σκέψου μόνο, ότι σε λίγο καιρό που οι @λήτες που μας κυβερνούν θα αρχίσουν να κατάσχουν τα σπίτια του κόσμου για οφειλές προς την εφορία ακόμα και κάτω από 1000, τι θα προτιμήσει ο καθένας να δώσει πρώτο και σε τι τιμή για να σώσει το σπίτι του: μάλλον το αυτοκίνητό του.
Οπότε, είναι πολλές οι παράμετροι που διαμορφώνουν τις τιμές...
-
Άποψή μου είναι ότι με τις παρούσες συνθήκες, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο και μάλιστα με κυβισμό μεγαλύτερο από 1,8 λίτρα. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει -σε μικρότερο βαθμό, όμως- και για τα μεταχειρισμένα στα ίδια επίπεδα χωρητικότητας κινητήρα...
ΥΓ: Παράκληση-> Καλοπροαίρετα το λέω, θα μπορούσε να καταβληθεί μια παραπάνω προσπάθεια με την ορθογραφία;
|
φίλε Πάνο για εμένα όλα ξεκινούν από τα μεγάλου cc που θέλουν να τα για τα τέλη Κ. και μόνο!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί: όταν άφησαν ελεύθερα τα τεκμήρια (λάθος του κράτους) πήγαν όλοι και αγόραζαν οχήματα μεγάλου cc
και τώρα δές τα αποτελέσματα............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neoklis : 26-05-13 στις 19:35.
|
26-05-13, 20:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μου κάνει εντύπωση που παραξενεύεστε από το γεγονός ότι τα υψηλού κυβισμού αυτ/τα δίδονται σε τιμές ξεφτίλας... Είναι προφανές γιατί συμβαίνει αυτό. Τεκμήρια, ασφάλιστρα, τέλη, βενζίνες... Σε μία περίοδο οικ/κής κρίσης όλοι μας αναζητούμε τις οικονομικότερες λύσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στις μετακινήσεις μας. Όλοι λοιπόν αναζητούν μικρού κυβισμού αυτ/τα που κατ' επέκταση έχουν χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις. Για αυτό τα Smart πουλιόνται πιο ακριβά από TS και Type R. Είναι τέτοια η οικονομική συγκυρία. Όσοι βρέθηκαν με υψηλού κυβισμού αυτ/τα στα χέρια τους και θέλουν να τα δώσουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν τους νόμους της αγοράς. Διαφορετικά είτε τα κρατάνε και επωμίζονται τα έξοδα είτε παραδίδουν πινακίδες... Όλα τα άλλα είναι, όπως είπε και ο Πάνος, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
27-05-13, 00:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ προτείνω να μας αναλύσεις γιατί έκανες 3 διαφορετικά προφίλ εδώ μέσα, και με τα 2 από αυτά, έπιασες διάλογο μεταξύ τους, κάνοντας τον αγοραστή και τον πωλητή ταυτόχρονα...
|
|
|
|
27-05-13, 01:06
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μου κάνει εντύπωση που παραξενεύεστε από το γεγονός ότι τα υψηλού κυβισμού αυτ/τα δίδονται σε τιμές ξεφτίλας... Είναι προφανές γιατί συμβαίνει αυτό. Τεκμήρια, ασφάλιστρα, τέλη, βενζίνες... Σε μία περίοδο οικ/κής κρίσης όλοι μας αναζητούμε τις οικονομικότερες λύσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στις μετακινήσεις μας. Όλοι λοιπόν αναζητούν μικρού κυβισμού αυτ/τα που κατ' επέκταση έχουν χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις. Για αυτό τα Smart πουλιόνται πιο ακριβά από TS και Type R. Είναι τέτοια η οικονομική συγκυρία. Όσοι βρέθηκαν με υψηλού κυβισμού αυτ/τα στα χέρια τους και θέλουν να τα δώσουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν τους νόμους της αγοράς. Διαφορετικά είτε τα κρατάνε και επωμίζονται τα έξοδα είτε παραδίδουν πινακίδες... Όλα τα άλλα είναι, όπως είπε και ο Πάνος, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
|
+100000000 και απο εμενα.ολα ειναι προσφορα και ζητηση.οταν υπαρχει προσφορα και καθολου ζητηση η τιμες πανε πατο αν θες να ξεφορτωθεις τα βαρη των τελων κυκλοφοριας,τεκμηρια,ασφαλειες βενζινες κτλ.
Τα ts(facelift παντα)αξιζουν πανω απο 10.000 ευρω κανονικα αλλα λογο της καταστασης που επικρατει εξω αν θες να το ξεφορτωθεις για τους λογους που προανεφερα και τα 6000 ευρω ειναι παρα πολλα.
Εκτος αυτου υπαρχουν και επιτηδειοι οι οποιοι κερδιζουν απο τετοιες καταστασεις αγοραζοντας σε ξεφτιλα τιμες και τα μοσχοπουλανε ακομα και στο εξωτερικο.
|
27-05-13, 01:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Εγώ προτείνω να μας αναλύσεις γιατί έκανες 3 διαφορετικά προφίλ εδώ μέσα, και με τα 2 από αυτά, έπιασες διάλογο μεταξύ τους, κάνοντας τον αγοραστή και τον πωλητή ταυτόχρονα...
|
Και εγώ έχω την ίδια απορία...
|
27-05-13, 20:30
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
|
|
Αν ανατρέξετε στο παρελθών τους έχω εξήγηση τους λόγους, αφού υπάρχουν στοιχεία, αλλά δέστε λίγο πόση ακόμα έχουν διπλά προφίλ, για τη δεν κατέβηκα από τον αρη οκ ,για να σταματήσει το αστείο δεν είμαστε και παιδάκια οκ πολύ πήγε το αστείο, αν γ@@@@@ρη κάποιος το τς μου θα πληρώσει να το πάρει τσάμπα δεν παίζει,και δεν μου καίγεται καρφί αν θα πουληθεί,ξέρω το τη έχω στα χέρια μου, που λίγη το έχουν.....
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,21569610 seconds (79,42% PHP - 20,58% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|