Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
μπα!!!!! θα στο πω αλλιως. oytsider
|
Πες το και έτσι. Και είπαμε.... "η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή".
Για να γυρίσουμε και λίγο στο θέμα μας γιατί πολύ το "σκίσαμε" το τόπικ, να αναφέρω μια κοντρούλα που είχα χτες βραδυ.
Γυρνούσα χτες από Παλαιό Φάληρο (όχι από παραλία). Ήμουν στην Πλατεία Ντάβαρη (για όσους ξέρουν) και εκεί που περίμενα στο φανάρι έρχεται δίπλα ένα γαλάζιο Seat Ibiza, το καινούριο, με χαμηλώματα, ζάντες, μπουρί, φιμέ κτλπ (look top gun). Ανοίγει το φανάρι, εγώ ξεκινάω χαλαρά και εκείνος πετιέται στα γρήγορα μπροστά μου για να με κλείσει (γίνεται μονόδρομος μετά μέχρι να μπεις παραλιακή) και αρχίζει να κινείται σε γρήγορο ρυθμό. Ανοίγω λίγο την 2α μου να ακούσει την εξάτμιση και να δω αν θα τσιμπίσει και αμέσως τον βλέπω να κοιτάει από τον καθρέφτη. Ο τύπος μαλλον ψηνόταν. "Ωραία" λέω και αρχίζω να ακολουθώ μέχρι να βγούμε παραλιακή όπου ανοίγει ο δρόμος. Βγαίνουμε λοιπόν παραλιακή (με κουμπωμένες 2ες και οι δύο) λίγο πριν την στροφή τοι Ιπποδρόμου (γνωστή και ως "στροφή του θανάτου"...). Είμαι πίσω του μισή καρότσα. (σημείωση: στο πίσω κάθισμα κουβαλούσα μια τσάντα με γυαλικά που μου είχε δώσει η Μαρίνα και μου είχε πει να την προσέχω με νύχια και με δόντια... Δε με κράταγε τίποτα. Είπα ας τα γυρίσω λαμπόγυαλα και ας έτρωγα γκρίνια μέχρι την Δευτέρα Παρουσία... Μετά από αυτό τον αστραπιαίο συλλογισμό/απόφαση μπήκα στη στροφή μαλιοκούβαρα...). Σπάω την δευτέρα, την σπάει και εκέινος φτάνω κόφτη και η διαφορά παραμένει σχεδόν η ίδια. Δυστυχώς για εκείνον όμως μετά κούμπωσα 3η... Αυτος στην μεσαία, εγώ πιάνω την αριστερή. Στο γέμισμα της μισής 3ης είχα περάσει και λίγο μπροστά. Μέχρι το σπάσιμο 3ης ήμουν μπροστά 2+ καρότσες... Βγαίνουμε στην ευθεία και πίστευα ότι τα είχε παρατησει και ψιλοκόβω. Αμ δε... Τον βλέπω από τον καθρέφτη μου να αρχίζει να ανοίγει και να με πλησιάζει. Σανιδώνω και εγώ την 4η ξανακάνω διαφορά και σταματάω. Πάει να ξανα-ανοίξει αυτός, ξανασανιδώνω και εγώ και ξανακάνω την διαφορά. Μετά εγώ συνέχισα για Πειραιά ενώ εκείνος έστριψε για εθνική βάζοντας να παίξει στο τέρμα το ηχοσύστημα του την Ισπανική υποχώρηση...
-Tea sir?
-Yes please, I'd love that![/spoiler]