Αμέσως κατάλαβες ότι λέω για εσένα...
Νίκο το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά έτσι όπως το είχες αναφέρει τότε άφηνες υπονοούμενα ότι ο 20βλαβιδος σου πατάει και GTA (αν θυμάμαι την είχες συμπεριλάβει στη λίστα σου με τα αυτοκίνητα που πατάς). Αν κάποιος με GTA (και όχι μόνο) το έβλεπε αυτό θα είχε παλαβώσει. Τεσπά, toyotaκιας είμαι και εγώ και πολύ θα το χαιρόμουνα να την πάταγες!!! Άντε, κάνε καμιά βελτίωση σε εκκεντροφόρους, βάλε πρόγραμμα και ό,τι άλλο θέλεις (ξέρεις καλύτερα από εμένα τα περί βελτιώσεως) να πατάς τις GTA σε κάθε κόντρα και όχι μόνο αν τύχει.
Όσο για τον εμφύλιο, δεν το λέω μόνο εγώ. Ακόμα και τα παιδιά με τις TS έχουν κουραστεί να απαντάνε και να υπολογίζουν τα χιλιοστά του χιλιοστού εμπλεκόμενοι σε αυτόν τον κυκεώνα της αντιπαράθεσης. Επίσης δεν μπορείς να λες πως "όποιος δεν θέλει να βλέπει απλά δεν παρακολουθεί" γιατί το σάιτ, τα τόπικ και όλα τα φόρουμ δεν προορίζονται για αποκλειστική χρήση των 20βαλβιδάτων και των TSάτων (που ακόμα και αυτοί έχουν αρχίζει και κουράζονται με το θέμα). Εννοείται πως πρέπει να γίνονται φιλικές κοντρούλες ακολουθούμενες από τα απαραίτητα σχόλια αλλά πιστεύω πως πρέπει να σταματάει κάπου το θέμα και όχι να διυλίζουμε τον κώνωπα αλλά να καταπίνουμε την κάμηλο... (βλ "έχασα από την TS αλλά έπειδη δεν είναι μαμα - έχει φιλτροχωάνη...."). Αν θέλεις κάνε μια αναδρομη στα προηγούμενα ποστ. Όλοι έχουμε στηθεί σε κόντρες ακόμα και μεταξύ μας. Κάνουμε μια αναφορά και περιγραφή της κόντρας, παραδεχόμαστε την ήττα ή την νίκη μας, ψιλοπειραζόμαστε αλλά μέχρι εκεί. Εσείς είχατε 250 ποστ πριν γίνει καν η κόντρα και άλλα 550 ποστ αφού έγινε...