Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-05-06, 18:44
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
madvinegar2003 δεν την παταει ο 20ν, απλος την περασα μια φορα που ανοιξα να μην το γραψω αφου την περασα οτι μπορει να ειναι πιο γρηγορη μπορει αλλα σε εκηνει την κοντρα την περασα στην επομενη θα σας ενημερωσω.
οσο για τις TS σιγα τον εμφυλιο επηδη εχουμε διαφωρετικες αποψης για τα αυτ/τα μας, αυτο ειναι υγιες κατα την γνωμη μου οποιος δεν θελει να βλεπει την αντιπαραθεση απλα δεν την παρακολουθει
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 16-05-06, 19:19
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αμέσως κατάλαβες ότι λέω για εσένα...
Νίκο το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά έτσι όπως το είχες αναφέρει τότε άφηνες υπονοούμενα ότι ο 20βλαβιδος σου πατάει και GTA (αν θυμάμαι την είχες συμπεριλάβει στη λίστα σου με τα αυτοκίνητα που πατάς). Αν κάποιος με GTA (και όχι μόνο) το έβλεπε αυτό θα είχε παλαβώσει. Τεσπά, toyotaκιας είμαι και εγώ και πολύ θα το χαιρόμουνα να την πάταγες!!! Άντε, κάνε καμιά βελτίωση σε εκκεντροφόρους, βάλε πρόγραμμα και ό,τι άλλο θέλεις (ξέρεις καλύτερα από εμένα τα περί βελτιώσεως) να πατάς τις GTA σε κάθε κόντρα και όχι μόνο αν τύχει.
Όσο για τον εμφύλιο, δεν το λέω μόνο εγώ. Ακόμα και τα παιδιά με τις TS έχουν κουραστεί να απαντάνε και να υπολογίζουν τα χιλιοστά του χιλιοστού εμπλεκόμενοι σε αυτόν τον κυκεώνα της αντιπαράθεσης. Επίσης δεν μπορείς να λες πως "όποιος δεν θέλει να βλέπει απλά δεν παρακολουθεί" γιατί το σάιτ, τα τόπικ και όλα τα φόρουμ δεν προορίζονται για αποκλειστική χρήση των 20βαλβιδάτων και των TSάτων (που ακόμα και αυτοί έχουν αρχίζει και κουράζονται με το θέμα). Εννοείται πως πρέπει να γίνονται φιλικές κοντρούλες ακολουθούμενες από τα απαραίτητα σχόλια αλλά πιστεύω πως πρέπει να σταματάει κάπου το θέμα και όχι να διυλίζουμε τον κώνωπα αλλά να καταπίνουμε την κάμηλο... (βλ "έχασα από την TS αλλά έπειδη δεν είναι μαμα - έχει φιλτροχωάνη...."). Αν θέλεις κάνε μια αναδρομη στα προηγούμενα ποστ. Όλοι έχουμε στηθεί σε κόντρες ακόμα και μεταξύ μας. Κάνουμε μια αναφορά και περιγραφή της κόντρας, παραδεχόμαστε την ήττα ή την νίκη μας, ψιλοπειραζόμαστε αλλά μέχρι εκεί. Εσείς είχατε 250 ποστ πριν γίνει καν η κόντρα και άλλα 550 ποστ αφού έγινε...
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 16-05-06, 21:25
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

οτι το καταλαβα ενοητε εχει περαση και κανενας αλλος?(εστω και τυχαια) οσο για βελτιωση τα χρηματα λυπουν.
οπως σε καθε πειραμα ετσι και στη κοντρα πριν εχεις καποια πιθανα ενδεχωμενα και μετα και βγαζεις καποια συμπερασματα αλλα οπως ολα τα πραγματα που συμβενουν ο καθενας βγαζει τα δικα του και αυτα εκθετουμε που ειναι το κακο ?οτι το παρακανουμε ?εγω λεω οτι αναλιωντας το ολοι μαθενουμε
αλλα ειμαστε εκτος τοπικ αν θες ανοιξε ενα και τα συζηταμε blabla
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 16-05-06, 22:30
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σήμερα το απόγευμα μου κόλλησε ένα Suzuki baleno 1.3 ( μιλάμε άκουγα το θόρυβο της εξάτμισης τους από χιλιόμετρο ) παρόλο που έκανα άκρη να με πέραση αυτός δεν με πέρασε αλλά μάρσαρε πίσω μου έτσι λοιπόν του έκανα τι χάρη και τον κέρασα ένα τσαγακι ανατολίτικο για να του περάσει πάντως μπορώ να πω ότι πήγαινε καλά αν και ήταν μόνος και εγώ με συνεπιβάτη
Παλιά 16-05-06, 22:39
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακόμα και τα παιδιά με τις TS έχουν κουραστεί να απαντάνε
χεχε γιατι ομως? αραγε?
Παλιά 17-05-06, 10:44
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
χεχε γιατι ομως? αραγε?
Γιατί δεν έχουν/δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα.
Έχεις δει σκηνικό που είναι ένα μικρό σκυλάκι (π.χ. πεκινουά) μπροστά σε ένα μεγάλο σκυλί (π.χ. Γερμανικό λυκόσκυλο) και το πεκινουά αρχίζει να του γαυγίζει, να φωνάζει, να τρελένεται, να τραβάει τα λουριά του κτλπ ενώ το λυκόσκυλο κάθεται και το κοιτάει περίεργα, χασμουριέται, ξύνεται κτλπ ???
Νομίζω πως έδωσα την πιο καλή παρομοίωση που μπορούσα....
Παλιά 17-05-06, 18:14
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χαχαχααχαχχαχα μα τι λέει αυτο το παιδί όταν έχει κέφια???? χααχαχαχαχχαχαχ
Παλιά 17-05-06, 22:38
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
χεχε γιατι ομως? αραγε?
Γιατί δεν έχουν/δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα.
Έχεις δει σκηνικό που είναι ένα μικρό σκυλάκι (π.χ. πεκινουά) μπροστά σε ένα μεγάλο σκυλί (π.χ. Γερμανικό λυκόσκυλο) και το πεκινουά αρχίζει να του γαυγίζει, να φωνάζει, να τρελένεται, να τραβάει τα λουριά του κτλπ ενώ το λυκόσκυλο κάθεται και το κοιτάει περίεργα, χασμουριέται, ξύνεται κτλπ ???
Νομίζω πως έδωσα την πιο καλή παρομοίωση που μπορούσα....
μπα!!!!! θα στο πω αλλιως. oytsider
Παλιά 17-05-06, 23:30
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χαχαχα αργω πολυ γιατι δεν μπορω να μπαινω τοσο συχνα...πολεμος...κατω απο 8 δευτ.το μαμα?οσο αφορα τα αυτοκινητα που ειχα αναφερει δεν ενοουσα οτι στριβει καποιο απο αυτα αλλωστε για ευθια μιλατε..gt δεν εχω οδηγηση αλλα 85αρη και 95αρη....ενα 18αρι clio will.εχει τοσο 0-100 θες να ανοιξεις να δεις ποσες κενες τρως?για να ραψεις πρεπει να το πας και τεζα<δυσκολο βεβεα να το πας τεζα σε στροφες συνεχεια οκ δεν ηταν κ καθημερινο φαινομενο σπανιο ηταν> το εχουν γραψη πολλα περιοδικα σε πολλα αρθρα..τραβα να τους καντιλωσεις...πρως θεου δεν θελω να σου υποβιβασω το αυτοκινητο....και αν προσεξεις δεν εκανα καμια συγκριση με 20v γενικα για το πως παει το μαμα gt ειπα.
Παλιά 17-05-06, 23:33
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ακομα δεν θεωρω οποιον δεν εχει κορολλα εχθρο μου αντιθετος μια φορα στην ζωη μου που διασκεδασα τεζα λιμανακια ηταν με ενα 85αρη πουντο καθως εγω εχω μαμα 1.3 και ηταν τοσο ωραια η τεζα μου στα καπακια ξαναπηγαμε μια πισω....
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17971992 seconds (76,30% PHP - 23,70% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com