Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p="
Παιδια δεν ξερω τι λετε το punto μαμα ειναι πολυ γρηγορο το εχω δει σε κοντρα με 1,3Τ corolla δεν πιανεται εγω που εχω ε12 1,6 τρωω πολλες κολονες το ξερω δεν ειναι ιδια κατηγορια τα αυτοκινητα αλλα πραγματικα δεν νομιζω οτι το 20V μπορει να κατσει διπλα του
|
τι κανει λεει? καλυτερα να ειμαστε σιγουροι για αυτα που λεμε και να ειναι κατι τεκμηριωμενο. μην αναβουμε φωτιες παλι. αλλα οχι και τοσο ξεφτιλα τα 20v. θα μας παρουν με τις πετρες αν μας παρουν χαμπαρι οτι χανουμε απο πουντο και ΕΙΔΙΚΑ μαμα.
το προβλημα με το συγκεκριμενο ανοιγμα ειναι οτι δεν θα γινει ποτε επειδη οσα ανοιγματα εχουν γινει ολα τα πουντο(3τον αριθμο) σπασανε και δεν καταφεραν να τερματισουν , τουλαχιστον μαζι μου. ενα αντεξε στην καταβαση σχιστου προς σκαραμαγκα αλλα εχασε. δεν κοιτουσα πισω να δω ποσο εχασε γιατι απλα και τιμια εχασε.
αλλο ενα εσπασε αλλα τσουλαγε ακομα το ατιμο μπροστα σε πολλα ατομα εκανε ενα τεραστιο κρακκρακ τακ τουκ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ στον αγ στεφανο περσι. μερικοι που ηταν εκει αποκλειεται να ξεχασουν τετοιο μπαμ που εκανε. δε λεω ισως ηταν θηριο μεσα του.
νομιζω οτι ειναι ωρα να σταματησει η κουβεντα με τα πουντο εδω μεσα γιατι θα ανοιγουμε παλι τοπικ ειδικα για τα πουντο και νομιζω δεν αρμωζει κατι τετοιο στο club μας. αρκετες μαχες εχουμε με τα ts. ελπιζω να συμφωνειτε με τα λεγομενα μου. αν οχι πολυ απλα δε θα ασχοθηθω
φιλικα πανος(το ειχαμε ξεχασει αυτο)
ας μη πεσει και αλλο το corolla-επιπεδο