Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 15-05-06, 17:18
jimster Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Γλυφάδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimster είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
με τελικο και φιλτρο στο φιλτροκουτι ο madnivegar τον ξερει ειναι o suboy το αμαξι ειναι 132 και ειναι πραγματικα αρκετα δυνατο
ωραιο τελικο φοραει... με μαμα διατομη!!!
εβγαλε και 22kgm... και αν ο καταλυτης ζούσε και δεν ειχε στουμπώσει θα πήγαινε καλύτερα...
Παλιά 15-05-06, 17:31
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μια φορά που άνοιγα με 2 punto gt ρολλαριστές πηγαίναμε και οι 3 ΜΑΖΙ, με το που κούμπωσα τετάρτη άρχισα να ανοίγω!!
Από στάση έφυγα και μετά η διαφορά ήταν σταθερή μέχρι να κουμπώσω πάλι τετάρτη, που άρχιζα να φεύγω!!!

Πολλή δύναμη πάντως!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 15-05-06, 19:22
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PuntoAkis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποσο δλδ?εμενα παει η πρωτη 45 και η δευτερα 100(στις 7500)και θελω να πηγαινει μεχρι τα 60 και λογω σπινιαρισματος και λογω οτι στην δευτερα πεφτουν οι στροφες αποτομα...
45 στις 7500??? απο τι ειναι??

εμεις εχουμε 100 με 2α στις 7200
Απο ατμοσφαιρικο κορολα με 75 αλογα...!!

Παλιά 15-05-06, 19:30
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δυο φορες ανοιξα η μια απο σταση και ηταν σταθερα πισω μου μεχρι τα 150 και την δευτερη ηταν αυτη τελευταια. με μαμα πουντο δεν εχω ανοιξει δεν ξερω αν υπαρχη... εχω μπει μεσα καμια ελπιδα διπλα σε 20ν μαυροκαπακο αλλα για μερικα που διαβαζω σε περιοδικα δεν π ι α ν ω ν τ ε .
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 15-05-06, 19:48
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η λυση ειναι μια εχει 2 διαχωριστικες λωριδες 2 στυλους που μοιαζουν με christmas tree και ενα τουτου απο καθε club (φιλε Madvinegar2003 και παλι συγχαρητηρια)
Παλιά 15-05-06, 20:02
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Πολλά συγχαρητήρια μου δίνεις φιλε glanzaboy και δεν ξέρω γιατί τα εισπράτω. Έχεις έρθει σε καμία συνάντηση να σε γνωρίσουμε? (Παρεπιπτόντως Μιχάλης ονομάζομαι).
Παλιά 15-05-06, 20:36
Το avatar του χρήστη suboy
suboy Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 231
suboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
madvinegar2003. μιλαει σωστα και ενα μπραβο απο μενα...
ο λογος οτι μπορείς και λες αντικειμενικά κάποια πράγματα. δύσκολο για κάποιους σήμερα να το κάνουν αυτό, ειδικά να τα πουν με σωστό τρόπο.
Παλιά 15-05-06, 21:59
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
]madvinegar2003. μιλαει σωστα και ενα μπραβο απο μενα...
ο λογος οτι μπορείς και λες αντικειμενικά κάποια πράγματα. δύσκολο για κάποιους σήμερα να το κάνουν αυτό, ειδικά να τα πουν με σωστό τρόπο.[/quote] ,αυτο ακριβως εννοω φιλε Μιχαλη μερικοι εχουν τοσο στενο μυαλο που δεν χωραει τιποτα αλλο παρα μονο την δικια τους αποψη,γνωμη,κολλημα.....Την παρασκευη που μας περασε ημουν στην συναντηση μαζι με την Turborolla μου,ρωτησα αλλα μαλλον ελειπες.Επειδη δουλευω βραδυ δεν μου ειναι ευκολο να ερχομαι συνεχεια αλλα ειναι προσωρινο (μολις πιασω το τζοκερ θα σταματησω)!!!Αντωνης ονομαζομαι
Παλιά 15-05-06, 22:20
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια δεν ξερω τι λετε το punto μαμα ειναι πολυ γρηγορο το εχω δει σε κοντρα με 1,3Τ corolla δεν πιανεται εγω που εχω ε12 1,6 τρωω πολλες κολονες το ξερω δεν ειναι ιδια κατηγορια τα αυτοκινητα αλλα πραγματικα δεν νομιζω οτι το 20V μπορει να κατσει διπλα του
τι κανει λεει? καλυτερα να ειμαστε σιγουροι για αυτα που λεμε και να ειναι κατι τεκμηριωμενο. μην αναβουμε φωτιες παλι. αλλα οχι και τοσο ξεφτιλα τα 20v. θα μας παρουν με τις πετρες αν μας παρουν χαμπαρι οτι χανουμε απο πουντο και ΕΙΔΙΚΑ μαμα.
το προβλημα με το συγκεκριμενο ανοιγμα ειναι οτι δεν θα γινει ποτε επειδη οσα ανοιγματα εχουν γινει ολα τα πουντο(3τον αριθμο) σπασανε και δεν καταφεραν να τερματισουν , τουλαχιστον μαζι μου. ενα αντεξε στην καταβαση σχιστου προς σκαραμαγκα αλλα εχασε. δεν κοιτουσα πισω να δω ποσο εχασε γιατι απλα και τιμια εχασε.
αλλο ενα εσπασε αλλα τσουλαγε ακομα το ατιμο μπροστα σε πολλα ατομα εκανε ενα τεραστιο κρακκρακ τακ τουκ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ στον αγ στεφανο περσι. μερικοι που ηταν εκει αποκλειεται να ξεχασουν τετοιο μπαμ που εκανε. δε λεω ισως ηταν θηριο μεσα του.
νομιζω οτι ειναι ωρα να σταματησει η κουβεντα με τα πουντο εδω μεσα γιατι θα ανοιγουμε παλι τοπικ ειδικα για τα πουντο και νομιζω δεν αρμωζει κατι τετοιο στο club μας. αρκετες μαχες εχουμε με τα ts. ελπιζω να συμφωνειτε με τα λεγομενα μου. αν οχι πολυ απλα δε θα ασχοθηθω
φιλικα πανος(το ειχαμε ξεχασει αυτο)

ας μη πεσει και αλλο το corolla-επιπεδο
Παλιά 16-05-06, 11:01
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Tην παρασκευη που μας περασε ημουν στην συναντηση μαζι με την Turborolla μου,ρωτησα αλλα μαλλον ελειπες.Επειδη δουλευω βραδυ δεν μου ειναι ευκολο να ερχομαι συνεχεια αλλα ειναι προσωρινο (μολις πιασω το τζοκερ θα σταματησω)!!!Αντωνης ονομαζομαι
Χαίρω πολύ Αντώνη. Αυτή την Παρασκευή 99% θα έρθω οπότε αν μπορείς έλα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
οχι και τοσο ξεφτιλα τα 20v. θα μας παρουν με τις πετρες αν μας παρουν χαμπαρι οτι χανουμε απο πουντο και ΕΙΔΙΚΑ μαμα.
Πάνο κανείς δεν είπε ότι είναι ξεφτίλα τα 20βάλβιδα. Ίσα ίσα αυτό που λέχθηκε ήταν πως "τα GT δεν πάνε βήμα". Αυτό που είπαμε ήταν ότι θα είχε ενδιαφέρον μια τετοια κόντρα.

Παράθεση:
το προβλημα με το συγκεκριμενο ανοιγμα ειναι οτι δεν θα γινει ποτε επειδη οσα ανοιγματα εχουν γινει ολα τα πουντο(3τον αριθμο) σπασανε και δεν καταφεραν να τερματισουν , τουλαχιστον μαζι μου. ενα αντεξε στην καταβαση σχιστου προς σκαραμαγκα αλλα εχασε. δεν κοιτουσα πισω να δω ποσο εχασε γιατι απλα και τιμια εχασε.
αλλο ενα εσπασε αλλα τσουλαγε ακομα το ατιμο μπροστα σε πολλα ατομα εκανε ενα τεραστιο κρακκρακ τακ τουκ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ στον αγ στεφανο περσι. μερικοι που ηταν εκει αποκλειεται να ξεχασουν τετοιο μπαμ που εκανε. δε λεω ισως ηταν θηριο μεσα του.
Ρε απατεώνα, πήγαινες και σαμποτάριζες όλα τα Gt πριν την κόντρα για να κερδίζεις?

Παράθεση:
νομιζω οτι ειναι ωρα να σταματησει η κουβεντα με τα πουντο εδω μεσα γιατι θα ανοιγουμε παλι τοπικ ειδικα για τα πουντο και νομιζω δεν αρμωζει κατι τετοιο στο club μας. αρκετες μαχες εχουμε με τα ts. ελπιζω να συμφωνειτε με τα λεγομενα μου. αν οχι πολυ απλα δε θα ασχοθηθω
φιλικα πανος(το ειχαμε ξεχασει αυτο)
ας μη πεσει και αλλο το corolla-επιπεδο
Κοίτα Πάνο... Εγώ νομίζω δεν κάνει κακό να ακούμε και μια γνώμη απ'εξω που και που για να μην φτάνουμε (να σου θυμήσω) σε σημεία να λεμε πως ο 20βάλβιδος πατάει GTA κτλπ. Από την άλλη, είναι καλύτερο να έχουμε μια φιλική αντιπαράθεση με κάποια άλλη μάρκα αυτοκινήτου, αντί να διαιωνίζεται αυτός ο εμφύλιος μεταξύ TS και 20βάλβιδου που, ομολογουμένα, μας έχει κουράσει όλους.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19186306 seconds (77,08% PHP - 22,92% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com