Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Σύντομα πρέπει να πάω για το πρώτο service 30.000km. Από την εμπειρία σας, είναι σίγουρο ότι θα έχουν ότι εξάρτημα χρειάζεται για TS που είναι διαφορετικό από 1.4lt, όπως τα μπουζί ιριδίου?
|
Αν δεις το βιβλιαρακι λεει αλαγη καθε 100.000χλμ. (ελεγχος ποτε) Δεν υπαρχει λογος να τα αλαξουν.
[/quote]
Λογικά θα μου αλλάξουν και φίλτρο αέρα. Ξέρετε αν υπάρχει διαφορά με τις άλλες Corolla?
Είναι δυνατόν στην Toyota να διαθέτουν φίλτρο της TRD? (Υποτίθεται ότι την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα).[/quote]
Εγω σε ερωτηση για καποιο εξαρτημα της TRD πηρα την απαντηση... "Τι ειναι η TRD?" :P Το φιλτρο αερος ειναι το ιδιο με τα υπολοιπα.
συνιστω ενα KN στο κουτι . Δεν το πετας και ποτε. μονο το καθαριζεις.
[/quote]
Μετά από 2-3.000km το καλοκαίρι σε επαρχιακούς δρόμους αντιλήφθηκα ότι χτυπάνε πολύ εύκολα πυράκια στο ξεκίνημα χωρίς πολύ γκάζι. Φαινεται επίσης ότι "χτυπάει" η εξάτμιση μερικές φορές. Ας πούμε, πηγαίνεις με 2η, κόβεις ταχύτητα αφήνοντας το γκάζι (π.χ. βρίσκεις άλλους ανάμεσα σε στροφές) και μόλις το ξαναγκίζεις μερικές φορές ακούς κάποιο απότομο ήχο από εξάτμιση (όχι αρκετά δυνατό - πρέπει να έχεις ανοικτά παράθυρα).
Επίσης, επιταχύνοντας με 5η σε ~6000rpm μύρισε βενζίνη που μάλλον ήταν από το αυτοκίνητο.
Έχει κανείς παρόμοιες παρατηρήσεις?[/quote]
Πυρακια οχι. ποτε. Την αξατμηση την ακουω που και που στο ξεκινημα με λιγες στροφες (στην 1η και 2α) Δεν ειναι τιποτα. Το εκανε και το παλιο μου αμαξι (nissan almera) σχεδον 5 χρονια. Απλα συντονιζεται η εξατμιση με τον κηνητηρα και περνανε εκει η κραδασμοι. αν σε ενοχλει μπορεις να στιριξεις καλυτερα την εξατμηση.(παιζει να εχει λασκαρει και καμια βιδα)
Εγω οταν παω για servica θα τους πω να το κοιταξουν. Θα σου ελεγα να κανεις το ιδιο.