Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
25-01-06, 22:17
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
ναι γνωρίζω το πρόβλημα με τα φρένα. Με 160 όχι δεν έχω πλακωθεί στο δρόμο. Έχω πλακωθεί όμως στα Μέγαρα από 150 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το VSC On, γιατί με το VSC off άστα να πάνε... Δε θέλεις να ξέρεις.
Πάντως μετά την Tein, το μπροστινό είναι που προβληματίζει και όχι το πίσω (το δικό μου είχε θολόμπαρα πίσω)
Και όταν λέω προβληματίζει, εννοώ σε συνθήκες πίστας. Γιατί στο δρόμο είναι οκ ακόμα και σε αρκετά γρήγορη οδήγηση (βέβαια πάντα κάτω του ορίου)
|
Δηλαδή έρχεσαι στα λόγια μου... Το αμάξι πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά χωρίς τα ηλεκτρονικά... πράγμα που κάνει μόνο με ανάρτηση και ακόμα καλύτερα με θωλόμπαρα πίσω... Με KW πάντως το VSC δεν επεμβαίνει ποτέ σε φρενάρισμα από πολλά...
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
25-01-06, 22:19
|
Μέλος
|
|
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
κάπου το έχω ξαναγράψει....
Σε φρενάρισμα δυνατό απο 180+ και τρελό ψάρωμα στιγμιαία ενεργοποιήθηκε το VSC!!!
Εχω δει το VSC να μπαίνει πολλές φορες απο υποστρτοφή ισχύος (με το TRC OFF) . Κοινώς εχω πειστει οτι με το TRC OFF μονο καλυτερες εκηνησεις κανεις. τιποτα αλλο. Οποτε το εχω μονιμα στο ΟΝ.
Τι να πω μετα? Οτι πατάει το αμαξι? ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ! το εχω δεχτει ομως και δεν κανω αναλογες μαλκς.
Τι φταει και δεν παταει...... δεν το πολυψαχνω γιατι δυσκολα να κανω κατι για αυτο. (αντε να βαλω μια KW στην καλυτερη)
|
Δεν πατάει γιατί το κέντρο βάρους του είναι εκεί που είναι και του Rav... Βάλε μια KW να δεις πως πατάει... σκέψου ότι είναι 1260 κιλά, άρα αρκετά βαρύ... και θα έπρεπε να πατάει...
Και με το TRC στο ON κάνεις εκκινήσεις.. το έχουμε πει πολλές φορές... η 1η πρέπει να χτυπήσει 2-3 φορές κόφτη, μετά αλλαγή σε 2α (χωρίς να τη λυπηθείς) και είσαι αρχηγός...
|
|
|
|
26-01-06, 00:50
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
ναι γνωρίζω το πρόβλημα με τα φρένα. Με 160 όχι δεν έχω πλακωθεί στο δρόμο. Έχω πλακωθεί όμως στα Μέγαρα από 150 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το VSC On, γιατί με το VSC off άστα να πάνε... Δε θέλεις να ξέρεις.
Πάντως μετά την Tein, το μπροστινό είναι που προβληματίζει και όχι το πίσω (το δικό μου είχε θολόμπαρα πίσω)
Και όταν λέω προβληματίζει, εννοώ σε συνθήκες πίστας. Γιατί στο δρόμο είναι οκ ακόμα και σε αρκετά γρήγορη οδήγηση (βέβαια πάντα κάτω του ορίου)
|
Δηλαδή έρχεσαι στα λόγια μου... Το αμάξι πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά χωρίς τα ηλεκτρονικά... πράγμα που κάνει μόνο με ανάρτηση και ακόμα καλύτερα με θωλόμπαρα πίσω... Με KW πάντως το VSC δεν επεμβαίνει ποτέ σε φρενάρισμα από πολλά...
|
Μάλλον δεν με κατάλαβες. Όταν λέω με το VSC on εννοώ σε normal κατάσταση. Αν βγάλω το VSC, τότε και για κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο ακόμα δεν έχω εντοπίσει ακριβώς, βγαίνει εκτός το ABS και κυρίως το EBD. Γι αυτό και υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε εμένα. Όταν το ξαναδοκιμάσω στην πίστα θα αναφέρω σχετικά.
Πάντως, ακόμα και αν βγάλεις τα ηλεκτρονικά, το αυτοκίνητο έχει μόνο τα προβλήματα που ανέφερα με το εμπρός μέρος. Τι να σου πω; Αυτες είναι οι εμπειρίες μου. Και σου αναφέρω γεγονότα από πίστα και σε πολύ οριακές καταστάσεις
|
|
|
26-01-06, 09:24
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Γιωργο (hatzidi2) καλοριζικες οι αναρτησεις και καλοπατητες.Περιμενουμε εντυπωσεις
|
26-01-06, 13:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Nαι ρε γιώργο περιμένουμε εντυπώσεις από την νέα ανάρτηση.
|
26-01-06, 14:11
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Nαι ρε γιώργο περιμένουμε εντυπώσεις από την νέα ανάρτηση.
|
Ι second that!
Είμαστε σε αναμονή
|
26-01-06, 22:08
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
τελικά μπήκε η ανάρτηση, επίτελους στρίβεις το τιμόνι και ακολουθεί η καρότσα.
δεν πρόλαβα και κάνω και πολλά πράγματα. Την έχω ρυθμίσει εντελώς στο μαλακό γιατί δεν πρέπει
να πάρει χαμπάρι το αφεντικό του σπιτιού ότι χάλασα πάλι λεφτά για το τουτού.
Σε μια βόλτα πού πήγαμε με το αφεντικό δεν καταλάβε τίποτε, οπότε μόνο από αυτό είμαι ικανοποιημένος.
Αυρίο μέρα είναι, μόνος μου θα ειμαι, πρέπει να βρώ και καμμία στροφή και θα σας πω περισσότερα.
|
|
|
29-01-06, 22:23
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
να και μία του μετά.
Γενικά το αυτοκίνητο δείχνει ποιό όμορφο, και δείχνει και το λάστιχο να γεμίζει τον θόλο, ενω πρίν νόμιζες ότι φοράει λαστιχάκια.
Από οδηγική συμπεριφορά άλλο αυτοκίνητο, την έχω ρυθμίσει στις 2 στροφές μπροστά και 360 + 90 πίσω και είμαι πολύ ικανοποιημένος.(ούτε με αυτή την ρύθμιση το αφεντικό δεν καταλάβε βέβαια πάω σαν την κότα)
Το μόνο που θέλω να τσεκάρω τώρα εάν χωράνε να μπούν αλυσίδες, αλλίως θα το ψιλώσω λίγο
|
|
|
30-01-06, 20:48
|
Νεότατος
|
|
|
|
καλορίζικη η νέα ανάρτηση !!
|
|
|
03-02-06, 17:07
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Επιτελουσ εγηνα και γω μελος του tein club, με 1040 ευρω , για την super street.
το μονο που με προβληματισε ειναι οτι μου ειπε ο τυπος οτι ο πισω αξονας ειναι στραβος σαν να εχει σηκωσει καποιοσ το αμαξι απο τον αξονα , τοχει δει κανεις στο δικο του αμαξι πως ειναι ?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16845608 seconds (81,05% PHP - 18,95% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|