Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-12-05, 10:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μάλλον ξεκίνησε με 6η για να είναι δίκαιο...
Απάντηση με παράθεση
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 28-12-05, 10:45
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

χαχα ρε γιαννη δεν παιζεσαι ρε..... χε χε
φανταζεσαι να εβγαινε και........ gold κινητηρας 20 v? τοτε να δεις γλεντια και απιστιες. δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι ο φιλος μου ο γερολαδας ο δημητρης ειναι λιγο ψιλοκουλος μιας και τα αμφισβητει. η λυπαται τα σιδερα που οδηγαει. γιαννη νικο παμε καλαματα να του πιουμε το αιμα? θα παρω και 1000 για το καλο του χρονου. πεμπτη βραδυ παω καζινο λουτρακι. λογικα θα χασω οποτε με το δημητρη θα κανω αποσβεση........
Παλιά 28-12-05, 17:31
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
o.k ayrton.marmel περιμενω τοπο και ωρα η μηπωσ αλλαξεσ γνωμη.μονεσ προιποθεσησ που θετω οχι νυκτα και βρεγμενο δρομο .

Υ.Γ.βαλε 100ρα για να μην εχεισ καμια δικαιολογια!!!
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 19:13
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Νικο συγνωμη αλλα WRX ουτε ζωγραφιστο δεν περναμε και για να μην τα ξαναλεω την αποψη μου την ξερετε.Απλως τοποθετηθηκα ξανα για το φιλο Γιαννη για να μην νομιζει οτι μονο για αυτον λεω.Δεν ξερω πειτε με απιστο Θωμα,συγνωμη αλλα αποψη επ'αυτου δεν αλλαζω.Τωρα δεν ξερω Γιαννη αν δικαιωθηκες επειδη βρεθηκε ο Νικος και που ξερεις και καποιος αλλος να υποστηριξει τα ιδια,αλλα τοπικ δεν ανοιγω με θεμαποιο απο τα 2 ειναι πιο γρηγορο).Σεβομαι τον εαυτο μου και τους αλλους που μας διαβαζουν.Αν θελει ας ανοιξει καποιος αλλος για να τοποθετηθουν και αλλα παιδια πανω στο συγκεκριμενο θεμα.Παντως θα σου ελεγα οτι αν περναμε WRX τοτε τα TS τα εχουμε για πλακα και τα type r για χαβαλε.Ειναι οντως ετσι;Εγω την απαντηση την εχω ας ψαχτουν αλλοι αν θελουν!
Και αφου εχετε βαλει τοσες κοντρες ρε παιδια με TS γιατι δεν βαζετε που και ευκολα συναντιεστε και ολο και καποιος θα θελει;Εγω με TS δεν εχω παει αλλα με type r ειχαμε διαφορα.Ή εχετε βαλει και δεν μας λετε!
Υ.Γ1Πανο περιμενω νεα απο την κοντρα με Νικο,που δηλωνει ετοιμος.
Υ.ΓΝικο ποιο WRX ηταν το 2.0 ή το καινουργιο το 2.5;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 19:22
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Και συγνωμη και κατι αλλο που ξεχασα να πω,οσον αφορα τις οδηγικες μου ικανοτητες.Αν αξιολογουνται με το κριτηριο αν περασα WRX οντως ειμαι κουλος μην το ψαχνουμε,δεν εγινε ουτε θα γινει ποτε αυτο.Και Πανο οντως τα 'σιδερα' τα προσεχω για να με προσεχουν και αυτα.Σπαστης ποτε δεν ημουν ουτε και θελω να γινω.Μαλακιες στο δρομο δεν κανω και κοντρες μονο σε μεγαλες ευθειες και παντα μερα.Νυχτα,στροφιλικια,καψιμο ελαστικων και χειροφρενιες ειναι αγνωστα σε μενα.Το αυτοκινητο με εξατμιση διακριτικη και οχι τελειως ελευθερας και παντα με καταλυτη πανω.Κοινως σεβομαι το περιβαλλον,αν λεει κατι αυτο.Μουσικη στο αυτοκινητο αν θελω δυνατα κλεινω τα παραθυρα για να μην ακουγομαι.Χαζοσπινιαρισματα δεν κανω,ουτε και περιεργους ελιγμους στο δρομο.
Συγνωμη αν σας ξενερωσα αλλα πολυ απλα......ετσι οδηγω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 20:50
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="31639
Και συγνωμη και κατι αλλο που ξεχασα να πω,οσον αφορα τις οδηγικες μου ικανοτητες.Αν αξιολογουνται με το κριτηριο αν περασα WRX οντως ειμαι κουλος μην το ψαχνουμε,δεν εγινε ουτε θα γινει ποτε αυτο.Και Πανο οντως τα 'σιδερα' τα προσεχω για να με προσεχουν και αυτα.Σπαστης ποτε δεν ημουν ουτε και θελω να γινω.Μαλακιες στο δρομο δεν κανω και κοντρες μονο σε μεγαλες ευθειες και παντα μερα.Νυχτα,στροφιλικια,καψιμο ελαστικων και χειροφρενιες ειναι αγνωστα σε μενα.Το αυτοκινητο με εξατμιση διακριτικη και οχι τελειως ελευθερας και παντα με καταλυτη πανω.Κοινως σεβομαι το περιβαλλον,αν λεει κατι αυτο.Μουσικη στο αυτοκινητο αν θελω δυνατα κλεινω τα παραθυρα για να μην ακουγομαι.Χαζοσπινιαρισματα δεν κανω,ουτε και περιεργους ελιγμους στο δρομο.
ωπ σορυ. δεν ηξερα οτι εισαι παιδι του κατηχιτικου!!!!
Παλιά 28-12-05, 22:08
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="31639
Εχω την εντύπωση ότι ο Δημήτρης μας λέει ότι μάλλον το παρατραβήξαμε! Ισως να έχεις και δίκιο! Ας το κόψουμε!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 22:47
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μα ολα ρε Πανο τα βρισκεις;Τι εισαι εσυ ρε παιδι μου;Κοιτα μην σε ψ...σει ο Νικος γιατι ποιος με ακουει μετα.
Γιαννη μου φαινεται αρχιζεις και με πιανεις.Βλεπεις λιγο πιο περα και αυτο με ευχαριστει.(τι σοι σουπερ μοντερατορ θα ησουν,χα,χα,χα)Παντως,σοβαρα ειπα δεν με πειραζει η υπερβολη ειδικα απο τον Πανο που τον εμαθα,αλλα εσενα Γιαννη σε εχω για πιο σοβαρο ανθρωπο!!!(Ουπς,παλι στον Πανο την ειπα!Χο,χο,χο)
Κανενας με TS θα απαντησει ρε παιδια.Ή αποδεχεστε την ανωτεροτητα των 20V;Εχει κανεις εμπειρια με 20V;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 23:00
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

mechanicaf το wrx ηταν 2,0 οσο για type r εχω παει με 3 το πρωτο ηταν πισω μου στο φαναρι και περιπου μεχρει τα 90 ηταν διπλα μου μετα κοψαμε γιατι περναγε ενα ηλικιομενο ζευγαρι κατεβασα το παραθυρο και τα ειπαμε με σχολειο του (πολυ δυνατο το εργαλειο), το δικο του 220hp ηταν το 2ρο ρολαριστα απο 30περιπου σε ανηφορα πρεπει να πιασαμε τα 140-150 ηταν πισω!!! το 3 ηταν πολυ δυνατο 1η και 2ρα δεν πιανοταν σε μια στιγμη εμπλεξε και τον εφτασα 120χλμ περιπου ημασταν και ανοιξε και σου λεω δεν μπορουσε να ανοιξη την αποσταση τουλαχιστον με ρυθμο αξιοπροσεκτο σε επησα? να σου πω κιαλα με αλφα GTA φιλου απο σταση και μεχρη 120 τον ηπιε και ασ εχει τα διπλα κιβικα και αλλα με audi tt αν θυμαμε καλα ηταν 60τα χιλ. που ανοιξαμε 170 ηταν πισω με μαμα σταρλετ τουρμπο ρολαριστα απο 25-30 εφαγε 3-4 κενεσ με ασημοκαπακο με 6ρι απο σταση αλλεσ τοσεσ ....με wrx στην εθνικη απο 140-190 ωχ αυτο ειπεσ οτι δεν το πιστευησ sorry παρασηρθικα τουλαχιστον πιστευω να πιστευησ τα υπολυπα και θα καταλαβησ οτι και το wrx δεν ειναι μακρια παντα φιλικα(οσο για σφηνεσ και τετοια πρεπει να ημαστε πολυ προσεκτικη και καλυτερα να μην γινονται)
marmel που εισαι τωρα που πηρα φορα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 23:32
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ρε Νικο κατσε γιατι μπορει να εχω κανει λαθος και ισως να πρεπει να σας ζητησω συγνωμη.Τι μοτερ φορατε ρε παιδια και ειστε μπροστα απο GTA με 250!!!αλογα;Τι να κλ...σει το subaru τοτε;Εκτος και αν εχετε συννενοηθει ολοι να με τρελανετε.Μιλαμε για αυτοκινητα που εχουν 0-100 σε 6,3''.Και δεν μιλαμε απο ρολαριστοι που παιζει η ροπη ρολο.Και ξερεις φιλε Νικο τα αυτοκινητα που γραφεις ροπη που εχουν;20 κιλα και 30!!Μπορει να κανω λαθος και να με κοροιδεψαν ρε παιδια.Εγω το 1.6 το 20V εχω!Με 165 αλογα και 16,5 κιλα ροπη.Μηπως εχει βγει και 2.0 20V;Μιλαμε για νιτρο;Μιλαμε για τουρμπατα 20V;Για τι μιλαμε γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω!!
Γιαννη εσυ τι λες;Ρε Νικο μηπως υπερεκτιμησες καποιες καταστασεις με ολο τον σεβασμο,γιατι τα νουμερα δεν μου βγαινουν φιλαρακι!Παντως τα αυτοκινητα που γραφεις μονο με EVO τα εχω δει να συγκρινονται.Και ειδικα η ALFA με το STI και οχι το WRX.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16741395 seconds (81,31% PHP - 18,69% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com