Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO";p="
Σημερα που πήρα τηλέφωνο στο Γιαννιτσα για να μάθω αν και το δικό μου ειναι μεσα σε αυτα μου ζήτησε απο το συνεργειο τον αριθμο πλαισίου και μολις είπα "SB..." δεν με αφησε να ολοκληρώσω και μου ειπε οτι δεν ειναι μέσα! Αρα τα αγγλικά μάλλον δεν ειναι μέσα! Παντω παρόλλα αυτα διατηρω μια επιφύλαξη!
Καλά κάνεις και διατηρείς έστω και μια επιφύλαξη,ρώτησε και αλλού ή πέρασε από εκεί καλύτερα,γιατί και το δικό μου Αγγλίας είναι και είναι μέσα.Πήρα 2 αντιπροσωπείες για να το διασταυρώσω.
Δύναμη Σεβασμού: 265
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO";p="
Σημερα που πήρα τηλέφωνο στο Γιαννιτσα για να μάθω αν και το δικό μου ειναι μεσα σε αυτα μου ζήτησε απο το συνεργειο τον αριθμο πλαισίου και μολις είπα "SB..." δεν με αφησε να ολοκληρώσω και μου ειπε οτι δεν ειναι μέσα! Αρα τα αγγλικά μάλλον δεν ειναι μέσα! Παντω παρόλλα αυτα διατηρω μια επιφύλαξη!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ .......
pc
Δύναμη Σεβασμού: 463
Καλά με τα ραβασάκια μην είστε και τόσο σίγουροι, γιατί και μένα θα έπρεπε να είχαν στείλει για άλλο πρόβλημα που είχε εμφανιστεί στα πρώτα corolla με τις βίδες στήριξης του πίσω μουαγιέ και κόντεψα να σκοτωθώ όταν πήγε να μου φύγει η ρόδα στα καλά καθούμενα.
Περάστε από την αντιπροσωπεία σας για σιγουριά...
Δύναμη Σεβασμού: 265
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Καλά με τα ραβασάκια μην είστε και τόσο σίγουροι, γιατί και μένα θα έπρεπε να είχαν στείλει για άλλο πρόβλημα που είχε εμφανιστεί στα πρώτα corolla με τις βίδες στήριξης του πίσω μουαγιέ και κόντεψα να σκοτωθώ όταν πήγε να μου φύγει η ρόδα στα καλά καθούμενα.
Περάστε από την αντιπροσωπεία σας για σιγουριά...
\
....Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ 2102808000 ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΑΣ. ΘΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
το ίδιο μου είπαν και εμένα, δεν αφορά τα Αγγλικά αλλά μόνο τα japan
λένε τώρα τα Αγγλικά είναι που είναι έτσι όπως είναι εάν αρχίζουμε να τους αλλάζουμε πράγματα θα πρέπει να το πάρουμε πίσω και να τους δώσουμε japan, γι' αυτο δεν ασχολούνται
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
αγγλικο ξε αγγλικο παντως δεν το ανακαλουν.....!!!!!ας ειναι το δικο μου japan σε εργοστασιο στην Αγγλια και να μην βγαζει και προβλημα.....μηπως τα Αγγλικα ειναι ποιο Ιαπωνικα?????