Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
Τυπου δεν γνωριζω,καινουριο,με οργανακι,η μπουκαλα νομιζω η κλασικη πρεπει να ειναι 11κιλη............απο 25-40 οχι παραπανω γιατι ειμαι μαμα glanza..........
|
Πολυ καλη τιμη και κατα 99.9% για να μην πω 100% , αφου εισαι turbo θα σου βαλει του υγρου τυπου!!!
Θελει προσοχη ομως μην βγειτε εκτος χαρτη της τουρμπινας ,αφου μαλλον αν καταλαβα σωστα εχετε την εργοστασιακη Ct9 η οποια εκει καπου στα 160-170 τελειωνει!!!Αν δηλαδη τωρα εισαι 150 αλογα(δεν ξερω το εχεις μετρησει?) δεν μπορεις να ριξεις πανω απο +30 για να πας 180 και πολλα οριακα ειναι!!!
Γιατι θα ζητας απο το Turbo αερα πανω απο την παροχη που μπορει να σου δωσει και θα το χαλασεις γρηγορα!!!
Μπορει να τραβηξει αερα για 180 αλογα αν εσυ του ζητησεις μεσω ΝΙΤΡΟΥ 200 θα τα τραβηξει μεν αλλα η Ct9 θα γινει σε λιγο καιρο κομπολοι........
Ασχετα με την πιεση υπερπληρωσης αυτο!!!!
Αλλα κατι ασχετο,γιατι θες να βαλεις σε ενα εργοστασιακο turbo μοτερ με μικρη τουρμπινα ενα συστημα NOS???
Συνηθως στα Turbo βαζουν NOS οταν εχουν μεγαλες τουρμπινες και θελουν να την φουσκωσουν πιο νωρις ,να μειωθει το Lag δηλαδη!!!Αντε και να ψυξουν και λιγο την εισαγωγη για να εκμεταλλευτουν στο 100% το intercooler!!!
Αν θες την γνωμη μου παντως ΔΕΝ θα εβαζα NOS σε αυτο το set up που εχεις τωρα!!!Με 700 βρισκεις μια 25αρα μεταχειρα και με ενα APEXI μεταχειρα για προγραμμα θα φτασεις τα ιδια αλογα καθε μερα ,ολη μερα και δεν θα εχεις κινδυνο αξιοπιστιας γιατι αλλο 180 αλογα μονο Turbo και αλλο 150Turbo+30NOS αλλη καταπονηση πολυ μεγαλυτερη και σε διαβεβαιω για αυτο!!!Μπιελες αλλα και εμβολα την ακουν πιο πολυ με το NOS απο οτι με αντιστοιχο Turbo!!!
Αυτα φιλικα και απο αυτα που εγω εχω δοκιμασει!!