Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
22-06-11, 13:42
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μα όταν έχεις πονοκέφαλο, πρώτα παίρνεις μια ασπιρίνη, και αν δεν σου περάσει τότε πας στον γιατρό για την...εγχείρηση κλπ.
Κοινώς, πρώτα κοιτάς τα απλά. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι, τα περισσότερα (ευτυχώς όχι όλα) τα συνεργεία βασίζονται στην άγνοιά μας. Θα σου άλλαζε εγκέφαλο - μπουζί - πολλαπλασιαστές - αισθητήρες (και φυσικά πρώτα από όλα τους "λ") και θα το χρυσοπλήρωνες ευχαριστημένος...
Και το χειρότερο? Θα διαφημίζοταν ως ο "μάγκας" μηχανικός ο οποίος σε έβγαλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το άγχος που είχες εδώ και μέρες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 22-06-11 στις 13:53.
|
|
|
|
22-06-11, 14:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωαννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Μα όταν έχεις πονοκέφαλο, πρώτα παίρνεις μια ασπιρίνη, και αν δεν σου περάσει τότε πας στον γιατρό για την...εγχείρηση κλπ.
Κοινώς, πρώτα κοιτάς τα απλά. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι, τα περισσότερα (ευτυχώς όχι όλα) τα συνεργεία βασίζονται στην άγνοιά μας. Θα σου άλλαζε εγκέφαλο - μπουζί - πολλαπλασιαστές - αισθητήρες (και φυσικά πρώτα από όλα τους "λ") και θα το χρυσοπλήρωνες ευχαριστημένος...
Και το χειρότερο? Θα διαφημίζοταν ως ο "μάγκας" μηχανικός ο οποίος σε έβγαλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το άγχος που είχες εδώ και μέρες
|
ακριβως θα τα αλλαζα ολα κ μετα θα το επαιζε μαγκας κ εγω θα εκλαιγα τα λεφτα μ.. απο οτι καταλαβα αυτος εβγαζε λεφτα απο τα ανταλακτικα γτ οταν του ελεγα πχ κοιτα αυτον τον αισθητηρα μου ελεγε οχι κ μετα αρχιζε κ το ιντερνετ μας εχει καταστρεψει κ ο καθε ασχετος λεει οτι θελει κ εγω ειμαι ο μαστορας κ τετοια...
|
22-06-11, 21:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Μπραβο βρε τομ επιτελους ηρεμησες ετσι...........
αληθεια πως το βρηκε ο ηλεκτρολογος?τον μετρησε καπως?
|
22-06-11, 23:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωαννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Μπραβο βρε τομ επιτελους ηρεμησες ετσι...........
αληθεια πως το βρηκε ο ηλεκτρολογος?τον μετρησε καπως?
|
εχω παθει πλακα με αυτον τον ηλεκτρολογο.. το διαγνωστικο εβγαζε τον δευτερο λ μονο οταν αναβε το τσεκ γτ δεν αναβε παντα.. εχει κατι υπολογιστες κ τους εχει συνδεση με το αμαξι κ μου εδειχνε.. ο 2 ηταν παντα στο -10 ενω ο πρωτος επαιζε στο 4-5.. κ μ λεει ο 2 δειχνει -10 δλδ λες κ ειναι χαλασμενος γιατι ο πρωτος δεν λειτουργει καθολου οποτε ο 2 λ δεν κανει διορθωσεις.. κ να ξερετε παιδια αν ποτε αλλαξετε καποιον λ η θα παρετε μεταχειρισμενο η καινουργιο TOYOTA.. μην παρετε του εμποριου οτι μαρκα κ να ειναι ειτε BOSCH ειναι η ειτε αλλη γνωστη μαρκα, γτ δεν θα συμβαδιζουν ο ενας με τον αλλο λ κ θα εχετε προβλημα..
|
23-06-11, 00:59
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Γιάννενα
|
|
Τομ αν μπορείς στείλε μου το όνομα του ηλεκτρολόγου μήπως μου φανεί χρήσιμος με τα δικά μου προβλήματα!!
|
05-07-11, 19:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωαννινα
|
|
αυτος που εχει τον σταθμο ρωμαιος ειναι ο ηλεκτρολογος.. ειναι γνωστος ως ρωμαιος κ το συνεργειο το εχει στην εφορια απεναντι.. ανεβαινεις σε εναν χαλικοδρομο κ το βλεπεις..
|
24-08-11, 23:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και ενα how to πως τα βγαζουμε και ποια κανουν σε μερικα μοτερ οπως στο 4E-FTE.
http://www.toyotagtturbo.com/forums/...d+Installation
|
25-08-11, 04:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ημαθία
|
|
Corollakiato σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις που έδωσες, στο πρόβλημα του tom ks, πράγμα που δεν έκανε ο ίδιος, ασχετα αν τελικά το προβλημα ήταν απο λ. Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση. (Νομιζω οτι είναι υπερβολή απο μέρους μας να έχουμε την απαίτηση απο τον εκάστοτε μηχανικό να βρει ανα πάσα στιγμή οτι περίεργο μπορει να προκύψει στο αυτοκίνητο μας, όπως για παράδειγμα τα κομπιασματα σε 4zz, που τελικά αν κρινω απο το δικό μου μοτέρ το πρόβλημα δεν είναι στους λάμδα. Τους έχω αλλαξει με καινούργιους TOYOTA και το πρόβλημα συνεχίζει. Ποσο μαλλον μεγαλύτερη ακρότητα είναι να χαρακτηρίζουμε ένα μηχανικό και''άσχετο'' λες και εμεις είμαστε καταρτισμένοι). Ευχαριστώ.
|
|
25-08-11, 10:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωαννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skipi
Corollakiato σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις που έδωσες, στο πρόβλημα του tom ks, πράγμα που δεν έκανε ο ίδιος, ασχετα αν τελικά το προβλημα ήταν απο λ. Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση. (Νομιζω οτι είναι υπερβολή απο μέρους μας να έχουμε την απαίτηση απο τον εκάστοτε μηχανικό να βρει ανα πάσα στιγμή οτι περίεργο μπορει να προκύψει στο αυτοκίνητο μας, όπως για παράδειγμα τα κομπιασματα σε 4zz, που τελικά αν κρινω απο το δικό μου μοτέρ το πρόβλημα δεν είναι στους λάμδα. Τους έχω αλλαξει με καινούργιους TOYOTA και το πρόβλημα συνεχίζει. Ποσο μαλλον μεγαλύτερη ακρότητα είναι να χαρακτηρίζουμε ένα μηχανικό και''άσχετο'' λες και εμεις είμαστε καταρτισμένοι). Ευχαριστώ.
|
φιλε skipi δεν ξερεις αν εγω ευχαριστησα τον corollakiato (Λευτερη). Φυσικα κ εχω την απαιτηση να μου βρει ο μαστορας που θα δει το αμαξι μου απο κοντα, τι φταιει γιατι εγω πληρωνω κ οχι ο μαστορας. εμενα τα λεφτα δεν μ περισευουν . κ να ξερεις υπαρχουν πολλοι ασχεττοι μηχανικοι κ πιστεψε ξερω περισσοτερα απο εναν ασχετο κ ας μην ειμαι μηχανικος.
|
25-08-11, 11:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τελικά τα κομπιάσματα που λέτε βρήκατε από τι ήταν? μου είχε τύχει αυτό στο starlet ep82 με μοτερ 2Ε-Ε και έβαλα ετσι κι αλλιώς το 4E-FTE και δεν εμαθα ποτε τι ήταν, και μετά στην corolla με το μαμα μοτερ 4E-FE παλι μετά που την αγορασα το εκανε και ειχα το 4Ε-FTE απο το σταρλετ να το βαλω πανω και παλι δεν εμαθα τι ήταν! εχω μεινει με την απορία τελικά! πάντως μου ειχαν πει για καθαρισμα μπεκ! οτι ήταν δλδ βουλωμένα και δεν ψέκαζαν καλα και εκαναν διακοπες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16765499 seconds (81,36% PHP - 18,64% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|