Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-12-10, 19:38
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μιχαλη πολυ καλο αποτελεσμα!!!!!!!!! τις ιδιες ειχα και εγω στη γρια αλλα μετα εβαλα xenon, οι διαφορες αμελητεες ομως,ποσο κοστιζουν περιπου φανη σε h4, για μενα θελω επειδη τα εβγαλα τωρα τα xenon και κυκλοφορω με μια κιτρινιλα μπροστα?
Παλιά 13-12-10, 19:44
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Θενξ Χρηστο. Θα ρωτησω και εγω το Φανη για τις Η4 που θελεις γιατι δεν γνωριζω αν θα διαβασει την ερωτηση σου απο αυτο το τοπικ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-12-10, 20:50
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 318
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μιχαλη πολυ καλο αποτελεσμα μπραβο!!!ΦΥΣΙΚΑ κ να βαλεις κ στα προβολακια!ειναι το χειροτερο μου να βλεπω ασπρα πανω κ κιτρινα κατω.εκτος απο το ασπρα πορειας κ κιτρινες ψειρες που ειναι ελεεινο!
Παλιά 13-12-10, 21:36
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 223
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οντως φίλε Mad έδειξε πολύ ωραίο! Αντε, καλές βόλτες τώρα!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-10, 09:57
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ευχαριστω παιδιά. Ειναι στο προγραμμα να αλλαξω και τα προβολακια και τα μεγαλα φωτα (σινιάλου). Δεν θα το αφησω ετσι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-10, 11:41
madvinegar Offline:
Administrator

Το Σαββατο μου ηρθε η φαινή ιδέα να τσεκάρω το φίλτρο της Κ&Ν που εχω στο φιλτροκουτι. Ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που το ειχα καθαρισει/λαδωσει.
Το εβγαλα και επαθα ενα ψιλο-σοκ... Ηταν μέσα στην βρώμα - καταμαυρο - και ειχε μαζεψει καθε λογης σκουπιδακι (ευτυχως απο την κατω πλευρα). Αφού σκεφτόμουν πως αν ειχα παει με καθαρό φιλτρο στην δυναμομετρηση θα ειχα βγαλει 5 αλογα πάνω!

Επειδη, οπως γνωριζετε, η διαδικασια ειναι πλύσιμο με το σαμπουανακι του, μετα στεγνωμα με φυσικο τροπο (οχι πιστολακια μαλλιων κτλπ) και μετα λαδωμα, μιας και χρειαζομουν το αμαξι, ξαναεβαλα επανω το μαμα φιλτρο για να παω στις δουλειες μου.

Σαν γιαπωνεζακι το κορολακι μου ειχε πανω και γιαπωνεζακι φιλτρο, κατι το οποιο δεν ειχα προσεξει ποτε...
DENSO made in Japan...

Οταν το εβαλα επανω πραγματικα σκεφτηκα μηπως κανω βλακεια που βαζω την εγγλεζικη π@π@ρι@ της Κ&Ν και δεν αφηνω το φιλτρο που εχει δαγκώσει ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ, το φίλτρο που μυρίζει κουκουναριές απο τις στροφές του βουνού ΑΚΙΝΑ, το φίλτρο που τις πτυχές του τις έχει ακονίσει σπαθί σαμουράι...

Άρχισα να κάνω δοκιμές μπας και βρω καμία διαφορά που θα υποστηρίξει την θεωρία μου. Βγηκα εθνικη, έπαιξα με ενα honda accord 1.8 (μονο με 5ες για να εχει ενδιαφερον), προσπαθησα να το ψιλοανοιξω οπου μπορουσα αλλα δυστυχως δεν με ενθουσιασε κατι ωστε να μου αλλαξει τα μυαλα... Γυρισα σπιτι σκεπτικός, εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιού μου πως και με το K&N δεν θα δω διαφορα...

Την αλλη μερα ξαναεβαλα πανω το πεντακαθαρο, μπανιαρισμένο και λαδωμένο πλεον φιλτρο της Κ&Ν και ξαναβγήκα για δοκιμή...
Με το που ξεκίνησα μέσα στην πόλη και πρωτου καν βγω απο Πειραιά μου είχε κολλήσει χωρις λογο και αιτία ενα saxo (1.4 λογικά, μην χαίρεστε) με groupN, χαμηλωμενο και δεν ξερω και εγω τι αλλο επανω... Απο αυτους τους εκνευριστικούς που ενω η κινηση ειναι πυκνη, γκαζωνε και φρεναριζε αποτομα πισω μου. Μαλιστα σε καποια φαση καπου βρηκε ενα ψιλοκενο και πέρασε μπροστα μου με επιδεικτική βαβουρα... Φαινεται με ειδε για 1400cc και υπεθεσε πως τωρα με την Group N και τις φιλτροχωάνες με εχει στο "χαλαρό"... Εγω λοιπον... "χαλαρός" και περιμενα να βγούμε απο την κινηση για να... δοκιμασω το φιλτρο...

Με τα πολλά βγαινουμε προς παραλιακή και αρχιζει το σόου... Οπως ηταν μπροστα μου και του ανοιγει ο δρομος πλακωνεται στο γκαζι...
Εγω, απλα και μονο για να δοκιμασω το φιλτρο - το τονιζω-, οπως ειχα 2α μέσα, σανιδώνω το γκάζι και παραλίγο να σκάσω επανω του. Αφηνω πάλι γκαζι, κοβω για να τον περασω απο δεξιά και ξαναπαταω το γκαζι. Μεσα στην τρέλα μου, ήθελα να δω τη φάτσα του την ώρα που τον περνούσα και ξέχασα να αλλαξω ταχύτητα αλλα ευτυχως ο απανωτός κόφτης που σχεδον αγγιξε τις 7.000σαλ (τοσες φορε που βαρεσε μαλλον πηγε και παραπανω) με επανεφερε στην πραγματικότητα σα παλιό ξυπνητήρι, και αυτομάτως το δεξί μου χέρι έκανε την στιγμιαία αλλαγή απο 2α σε 3η με το quick shift σε 0,2 second (ή 0,3 second - δεν θυμαμαι...). Ηδη πριν την αλλαγη ήμουν μισο αμαξι μπροστα και μετα την αλλαγη ήμουν μισό γήπεδο μπροστα. Του γκολφ, οχι του πινγκ πονγκ...

Αφησα λιγο γκαζι, εβαλα 5η και περιμενα να δω αντιδρασεις. Ηρθε πίσω μου και περίμενε, μαλλον απορώντας τι έγινε. Προσπαθουσε να ζυγιασει το αμαξι να καταλαβει τι μοντελο ειναι... 1400 δεν ειναι (αυτο το καταλαβε). 1800TS δεν ειναι. Να ειναι 1600? Πανε ετσι?...
Δεν τον αδικώ... Ακόμα και ο υπολογιστής στο δυναμόμετρο δεν εβγαλε ακρη τι σκ@τ@ είναι... "This type of vehicle has never been tested before..." τα ακριβή λόγια του ψυχρού αλλά ολόσωστου μηχανήματος... Ισως η καλύτερη περιγραφή που εχω ακουσει ποτέ για την συγκεκριμενη μετατροπή μας.

Με αυτα και με εκεινα, ξεχασα τον λόγο που ειχα βγει με το αμαξι... Ο τύπος με το σαξο ακολουθουσε σε μια αποσταση ασφαλείας πισω μου και δεν τον είδα να εχει όρεξη (ουτε αλογα) να συνεχισει το παιχνίδι. Μόλις λοιπον βρηκα ανοιγμα για σφηνα απο δεξιά, εκανα κατεβασιά σε 3η και πλακώθηκα μέχρι κόφτη. Πρεπει να ήταν και η τελευταία φορά που με είδε.

Το συμπέρασμα ήταν πως "δυστυχως" πιστευω πως το αμαξι παει καλυτερα με το K&N. Ηταν μια αδικη συγκριση φυσικά μεταξύ ενός οικογενιάρχη Ιάπωνα και ενός Βρετανού φοιτητή που κανει πορείες και σπάει το υπουργείο παιδείας... Ήθελα απλα να ικανοποιήσω την υποκειμενική μου σταση απεναντι σε κάθε τι που προέρχεται απο την χωρα του ανατέλλοντος Ηλίου. Και που ξέρεις... Πάντα υπαρχει ο μύθος οτι ακόμα και ενα παλιό αμάξι που μεταφέρει tofou μπορει να σε εντυπωσιάσει... Φυσικά το φιλτρακι της Denso ξαναφυλάχτηκε με προσοχή στο κουτί του και στολίστηκε στο γραφειο μου (παρα τις γκρινιες της συζύγου - εγω πιστευω πως δενει με την διακόσμηση) ως φόρος τιμής στον σχιστομάτη και μέχρι την επομενη φορά που θα το χρειαστω... για δοκιμες!

Υ.Γ.: Υπενθυμίζω πως ειχα βγει για να τεσταρω το φιλτρο και τιποτα παραπανω... Αλλιως θα ειχα κανει το ποστ στα φιλικα ανοιγματα...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  denso filter.jpg
Εμφανίσεις:  109
Μέγεθος:  197,9 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-10, 11:47
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κι εσυ με 1400 βρηκες να δοκιμασεις!?!?! χεχεχεχε μια χαρα Μιχαλη ακομα και τα 14αρια σαξο σε εκκινησεις γαζωνουν!
Παλιά 20-12-10, 11:50
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θέλει καθάρισμα 1 φορά το χρόνοα και φυσικά ανάλογα που το πάς
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-10, 13:05
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
θέλει καθάρισμα 1 φορά το χρόνοα και φυσικά ανάλογα που το πάς
Το κουτί γράφει 50.000 μίλια δηλαδή 80.000 χλμ..... Δεν λέει ούτε για 1 χρόνο αλλά ούτε κάτι άλλο. Χαρακτηριστικά αναγράφει πως και η βρωμιά που μαζεύει βοηθά στο φιλτράρισμα του αέρα...

Τέλως πάντων, θεωρώ ένα καθάρισμα κάθε 30.000χλμ (όσο δηλαδή προτείνει και η ΤΟΥΟΤΑ για το μαμά φίλτρο) είναι ένα κάλο χρονικό περιθώριο πριν το καθαρισμό. Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και οι δρόμοι που κινείται κάποιος. Αν είναι μέσα στους χωματόδρομους/χαλικόδρομους, προφανώς και θα θέλει πιο συχνά...

Για την ιστορία και για να πω για το φίλτρο που λέει ο Μιχάλης, στην δυναμομέτρηση το φίλτρο της Κ&Ν που έχω στον παπά ήταν στο σπίτι και στέγνωνε...και μετρήθηκα με το μαμά Denso φίλτρο (made in Poland, αφού το είχα αλλάξει από την αγορά του αυτοκινήτου και μέχρι την αγορά του K&N...

Παρόλα αυτά πιστεύω πως ψηλά θα είχε δώσει και όχι τόσο χαμηλά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 20-12-10 στις 19:35. Αιτία: Συγχώνευση Posts
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-10, 13:10
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αγόρι μου, είσαι ένας λυρικός δαίμονας μέσα στον πανικό!!!!
το αρθράκι σου τα σπάει!!!
δεν έχει σημασία πιο φίλτρο βγήκε καλύτερο. Και το φίλτρο της ηλεκτρικής σκούπας να κέρδιζε, αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο εξιστορείς τα γεγονότα.... ακροβατώντας μεταξύ, σοβαρού και αστείου, παντρεύοντας το απόλυτο του Alen Prost και το μεταφυσικό του Ayrton Senna, καταφέρνοντας να συνδυάσεις το ψάρι με το αυγό, δημιουργείς ένα άρτιο σύνολο, με πληθώρα εικόνων και εκφραστικών μέσων...!!

συνέχισε να κάνεις δοκιμές... σου δίνουν έμπνευση!!!

υστερόγραφο: ετοιμάσου τα Χριστούγεννα για δοκιμές με το laptop και real time μετρήσεις!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
tsavman's black sheep tsavman ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 178 15-10-15 06:04
Greddy e-manage Blue TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 22 20-08-13 00:27
lift blue light the_eye TOYOTA COROLLA T-SPORT 11 22-08-06 19:12

Page generated in 0,17894793 seconds (80,88% PHP - 19,12% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com