Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-05-07, 22:19
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ποσα μαυροκαπακα να περνουσα ακομα δλδ? 4-5 ειχαν παρει σειρα και ειχαν μπει στη θεση τους...

αλωστε δεν ειπα την τελευταια λεξη ακομα....
και..... ποτε μη λες ποτε.....

η επανασταση του ασημι?
τοσο καιρο δε μιλαω γιατι δεν ειχα σασμαν...
ας ετοιμαστει με το καλο και βλεπουμε....
Παλιά 20-05-07, 23:09
Το avatar του χρήστη dim
dim Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE111 G6R, charade GTti
Περιοχή: thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
dim είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εδω εσπασα 20ν(2 φορες).μπραβο φιλε σε παραδεχομαι που το λες αυτο.αντεχει παραπανω απο το τουρμπο αλλα οχι οτι δεν σπαει οπως λενε μερικοι...
Παλιά 20-05-07, 23:35
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dim Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδω εσπασα 20ν(2 φορες).μπραβο φιλε σε παραδεχομαι που το λες αυτο.αντεχει παραπανω απο το τουρμπο αλλα οχι οτι δεν σπαει οπως λενε μερικοι...
Σπαει κ παρασπαει.Oλα σπανε.Θελει τροπο κ οχι κοπο.Την 1η φορα εσπασε απο υπερθερμανση στο λαδι κ αρπαξε ο 3ος κ ο 4ος κυλινδρος! Την 2η φορα λογο συμπιεσης απο πλανισμα κ φλαντζα TRD εμενε ψηλα απο καυσιμο κ ελιωσα το 4ο πιστονι κ λιγο απο τον κυλινδρο.Ο 1ος την γλυτωσε στο τσακ!Θα ανεβασω συντομα φωτο να δειτε να γελασετε!Τωρα βεβαια επαθα κ εμαθα.Αυτη την φορα το μοτερ θα βγει εκομα πιο δυνατο απο αλογα κ απο ροπη.Οποτε...... μαλον θα χρειαστει κατι παραπανω απο ενα σαζμαν για να με παρει.......!
Παλιά 21-05-07, 15:39
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
opinion

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Για μενα η ατμοσφαιρα ειναι ολα τα λεφτα.Ο τροπος που φρενιαζει το μοτερ κ ανεβαζει 9αρες ειναι κατι που το τουρμπο δεν μπορει να το προσφερει.Ολοι εδω μεσα ειτε τουρμπο ειτε ατμο ψαχνουν να βρουν λεφτα να το δυναμωσουν.Απλα το τουρμπο περνει ευκολα αλογα με λιγα λεφτα για αυτο το λογο κ ειναι τοσο δημοφιλη.Η ατμοσφαιρα ομως ειναι για αυτους που θελουν να ψαχνονται κ εχουν το μικροβιο της βελτιωσης.Την βρισκουν με το να σκαλιζουν το μοτερ κ να πειραματιζονται αφοβα........χωρις να φοβουνται μην κανει μπαμμ!!!
Συμφωνω ειναι δυο διαφορετικες φιλοσοφιες το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα
για καποιους τα υπερ ειναι πιο πολλα απο τα κατα και το αντιθετο η για καποιους δεν τους νοιαζουν καν τα κατα...οσον αφορα το θεμα σκαλισμα ναι παιρνει πιο ευκολα αλογα αλλα μεχρι ενος ορισμενου σημειου εαν καποιος σηκωσει πιεση και παρει 10-20-30 αλογα και ανοιξει με καποιον που εχει κανει καποια αλλα πραγματα για να κερδισει αυτα τα αλογα και λιγοτερη πιεση η διαφορα θα εινει τραγικη.....αρα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα....το κεφαλαιο βελτιωση οσον αφορα τα τουρμπατα εχει αλλαξει παρα πολυ τα τελευταια χρονια η αγορα των βελτιωτικων πραγματων και αξεσουαρ ειναι πια πολυ μεγαλη παλια ειχες ενα crx,uno turbo,ranault clio williams ,punto gt,R 5αρι μαμα και ησουν πολυ γρηγορος και τωρα δεν ξερεις που να κρυφτεις οταν κατεβαινεις και ακους τα ''πυροβολα'' μεσα στα αυτια σου ενω ειναι 100 μετρα απο σενα....οταν πηγαινα με τον πατερα μου το .97' να κανουμε service στην τουρμπινα οι περισοτεροι μηχανικοι εκαναν τους κινεζους κ τωρα.....τεσπα ο ανταγωνισμος πια ειναι πολυ μεγαλος και για να φτιαξεις κατι καλο και ΣΩΣΤΟ θελεις φραγκα και ψαξιμο ειτε εισαι ατμοσφαιρα ειτε τουρμπατος ξερω αρκετους που ψαχνονται και πειραματιζονται με τουρμπατα για μερες αλλα το αποτελεσμα τους δικαιωνει...οσον αφορα το μπαμ αν θελησεις να παρεις πολλα αλογα με λαθος τροπο απο ενα τουρμπατο καποια στιγμη θα στο ανταποδωσει οπως και καθε αυτοκινητο.......Sorry για το μεγαλο post,δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα συγκρισης ειναι αλλη φαση το ενα αλλη φαση το αλλο η τουρμπινα ειναι τροπος ζωης αν ο αλλος εχει αχυρα μεσα στο κεφαλι του δεν κανει ουτε για πατινι οχι για τουρμπατο αυτοκινητο
Παλιά 21-05-07, 16:32
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy Εμφάνιση μηνυμάτων
...δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα συγκρισης ειναι αλλη φαση το ενα αλλη φαση το αλλο η τουρμπινα ειναι τροπος ζωης αν ο αλλος εχει αχυρα μεσα στο κεφαλι του δεν κανει ουτε για πατινι οχι για τουρμπατο αυτοκινητο
Πολύ σωστός!

Συμφωνώ, το ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. Δεν μπορεί ένας που σκίζει αλύπητα όλη μέρα ένα ατμοσφαιρικό να οδηγήσει ένα τουρμπο αυτοκίνητο. Θέλει άλλη μεταχείρηση το τούρμπο, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ακούγονται πολλά ΜΠΑΑΑΜΜΜΜΜ (καλά το έγραψα Πάνο/Μάρμελ).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-07, 17:52
tsaftsouf20V Offline:

Για αυτο το λογο ειπα οτι ακομα δεν ειμαι εγω ετοιμος για τουρμπο.Θα το σπασω σε χρονο ντε τε!
Παλιά 21-05-07, 18:02
Glanzaboy Offline:

Δεν πειραζει ειναι κι αυτο μια αρχη.......σιγα σιγα!!!Το εχω ακουσει αρκετες φορες εδω μεσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να σκιζεις αλυπητα ολη μερα το αμαξι σου (ασε που δεν γινεται αλλα λεμε τωρα)
Παλιά 21-05-07, 18:08
Glanzaboy Offline:

Βασικα αυτο που δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω απο την πλευρα σας ειναι για ποιο λογο τοσος φανατισμος και τετοια υπερβολη σε αυτο το θεμα.....ενω εμεις καταλαβαινουμε οτι ειναι αλλη φαση το ενα αυτοκινηο και αλλη φαση το αλλο το καθενα εχει τα καλα του
Παλιά 21-05-07, 22:33
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Δεν πειραζει ειναι κι αυτο μια αρχη.......σιγα σιγα!!!Το εχω ακουσει αρκετες φορες εδω μεσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να σκιζεις αλυπητα ολη μερα το αμαξι σου (ασε που δεν γινεται αλλα λεμε τωρα)
Κοιταξε να δεις.Ο καθε ανθρωπος εχει το αυτοκινητο για καποιο σκοπο.Αλλοι το εχουν για να κανουν τις μετακινησης τους.Αλλοι τα εχουν για μετακινηση κ φιγουρα.Αλλοι τα εχουν για μετακινηση κ γιατι τους αρεσει η ταχυτητα.Εγω το εχω πρωτα για σκησιμο κ γκαυλες κ μετα για μετακινηση.Αλλωστε για αυτο το λογο κ εβαλα αυτο το μοτερ.Το εβαλα για να το σκιζω.Αν ηθελα να μετακινουμε αφηνα το 1300 κ αραζα.Εγω απο μικρος ξεγκαυλωνα με οτι ειχα στα χερια μου.Παπακι-τσοπερ-εντουρο-στρητ-αμαξι.Το επερνα κ το εσκιζα.Αυτο κανω απο μικρος κ μου αρεσει ακομα.Πες οτι δεν μεγαλωσα ποτε.Παντα μου αρεσε να ξεζουμιζω οτι μηχανημα ειχα στα χερια μου!!! Μαλον ειναι τροπος ζωης!!!
Παλιά 21-05-07, 22:39
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Βασικα αυτο που δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω απο την πλευρα σας ειναι για ποιο λογο τοσος φανατισμος και τετοια υπερβολη σε αυτο το θεμα.....ενω εμεις καταλαβαινουμε οτι ειναι αλλη φαση το ενα αυτοκινηο και αλλη φαση το αλλο το καθενα εχει τα καλα του
Εδω κανεις ενα λαθος κ μαλον φταιω κ γω γιατι δεν το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη.Το τουρμπο ποτε δεν το σνομπαρισα.Απλα ειναι αλλος τροπος οδηγησης κ για αυτο το λογο δεν μου αρεσει.Ακομα.Φανατισμος απο μερος μου δεν παιζει.Απλα μου αρεσει η αντιπαραθεση ειτε εντονη ειτε ηπια γιατι ειναι μια μορφη κοντρας κ αυτη αλλα σε λεκτικο επιπεδο!!!Αυτο ειναι ολο! Γενικα μου αρεσει να κοντραρομαι σε ολα!!!Εχει το χαβαλε του!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4zz turbo tasos veria Ειμαι νεος 88 24-12-13 14:14
TURBO Vs Ατμόσφαιρα MITSOS Videos 65 19-05-10 23:06
1.3 turbo η 1.6 20v?? oikonomou giannis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-10-09 15:21
G6 TURBO MARCOS TOYOTA COROLLA 111(G6) 27 11-05-08 20:34
Turbo Help Rl SUPPORT 123 15-10-06 00:13

Page generated in 0,17249703 seconds (81,10% PHP - 18,90% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com