Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-10-08, 19:48
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
χαχαχαχα επανερχομαστε στα σακια με πατατες. ε ηρα?
χεχεχεχεχε
τσιμεντογωνια ρε για να δεσει καλυτερα το αμαξι....
Παλιά 13-10-08, 19:59
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Αμα στηνοσουν θα εβαζες τα κλαματα...
Ξερει αυτος γιατι του σβησανε τα φωτα μην ανυσηχεις...

Μου αρεσει που ξαφνικα απο κοντρακιδες αποκτησατε ιδεολογια..
Και γω γουσταρω με την παλιογρια μου με το 101 να ριχνω σε αμαξια πολλαπλασιας αξιας??
Τον λογο τον ξερετε??Γιατι μολις σε βλεπουν και εχουν την γκομενα μεσα γελανε καλη ωρα σαν το πωπωπαλι...
Καλυτερα γελαει οποιος γελαει τελευταιος...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλο τιμη-αξια-χλιδη κλπ κ αλλο πραγματικοτητα!!
Παράθεση:
Γιαννη δεν ειναι ευχαριστηση να περνας ενα τετοιο αμαξι και ο οδηγος να μενει καγκελο και να γελας εσυ μαζι του??
Αξια ανεκτημιτη για ολα τα αλλα υπαρχει η μαστερκαρτ..
Συμφωνω απολυατα μαζι σας...καποιοι εδω μεσα δεν καταλαβαινω πραγματικα για ποιο λογο εχουν τογιοτα αφου εχουν τοσα ελλατωματα.Η κοντρα ειναι κοντρα και ας παταεο ουνο φεραρι εξαλλου αυτα εχουν γινει πολλες φορες αλλιως τα dragster θα ειχαν αντισπιν και αεροσακους...
Παλιά 13-10-08, 20:12
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
αρα γιατι το κολτακι να στριψει πισω σου κ οχι μπροστα σου????για να στριψεις χρειαζονται 4 πραγματα.γκαζι(γιατι αν μεινεις πανω στη στροφη...)χερια-@ρχιδι@ (γιατι αν κωλωσεις...) κ στησιμο!εισαι σιγουρος οτι το 207 σου θα στριψει καλυτερα απο το 101 μου?την 111 σου ποιος την οδηγουσε κ δε σεφτανε?

Παράθεση:
Μπα...
Μου συγκρινεις ενα αμαξι του 98 με ενα του 2008,ωραια συγκριση..
Εδω βλεπεις οτι το ιδιο αμαξι σε ενα χρονο ποιο μετα εκδοση στριβει πολυ καλυτερα απο τον προκατοχο του...
Πωπωπαλι εσυ στριβεις ή τα ηλεκτρονικα??Γιατι τα κολτ τα χωνουν με τα οσα στην στροφη και περιμενουν τα ηλεκτρονικα να τους σωσουν,τετοιος εισαι και συ??
Δε συγκρίνω εγώ το αμάξι του 98 με αμάξι του 2008, αλλά ο Γιάννης και μάλιστα όχι του 98, αλλά του 94...εγώ απλά απαντάω στην ερώτησή του. Δε διαφωνώ με αυτό που λες, πως μια νέα έκδοση έστω κ ένα χρόνο μετά θα στρίβει καλύτερα από τον προκάτοχό του....συμφωνώ απόλυτα, αλλά ο Γιάννης θέλησε να συγκρίνει την 101 του με 207. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα....

Να τα διαβάζουμε όλα, όχι να πιάνουμε μια κουβέντα που θέλουμε κ να λέμε....
Παλιά 13-10-08, 22:27
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Online:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θελω να πιστευω οτι αν κ 92 μετα απο τοσο ψαξιμο χρημα κ τετοιο στησιμο το αμαξι μου μπορει να στριψει ανετα διπλα σε αυτοκινητα νεας τεχνολογιας με τα διαφορα ηλεκτρονικα"καλουδια" τα οποια παρα πολλοι θα ευχονταν να μη ταχαν κ πολλοι μπαινουν στη διαδικασια να τα απενεργοποιουν.
Παλιά 13-10-08, 22:36
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
θελω να πιστευω οτι αν κ 92 μετα απο τοσο ψαξιμο χρημα κ τετοιο στησιμο το αμαξι μου μπορει να στριψει ανετα διπλα σε αυτοκινητα νεας τεχνολογιας με τα διαφορα ηλεκτρονικα"καλουδια" τα οποια παρα πολλοι θα ευχονταν να μη ταχαν κ πολλοι μπαινουν στη διαδικασια να τα απενεργοποιουν.
Aκριβώς!!!+100000000%
Δεν πειραζει...τουλαχιστον εμεις με τα πιο παλια αμαξια οδηγαμε...
Αυτοί με τα πιο καινουρια μεταφερονται,και η διαφορα ειναι τεραστια τουλαχιστον για μενα...
Παλιά 13-10-08, 23:50
pwpwpali Offline:
banned

καλα παιδια
απλα δεν εχετε πετυχη εναν οδηγο με τις ιδιες δυνατοτητες...
οσο για την ευχαριστιση οδηγησεις παλι αφηστετο

Παράθεση:
Τον λογο τον ξερετε??Γιατι μολις σε βλεπουν και εχουν την γκομενα μεσα γελανε καλη ωρα σαν το πωπωπαλι...
Καλυτερα γελαει οποιος γελαει τελευταιος...
συγνωμη που αργησα δεν το ειδα
αφου με ξερεις κ με χεις δει
εγω τι να πω?ετσι θα ναι
γελαω με αυτα που γραφεις προς το παρον για καποιον που δεν ξερεις...δυστιχως εισαι μακρια για να το κανω κ απο κοντα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 14-10-08 στις 00:42. Αιτία: Συγχώνευση...
Παλιά 14-10-08, 00:49
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
να στο θεσω λιγο αλιος ? ποσες κινησεις θα σκεφτεις να κανεις το δευτερολεπτο εναντια με εναν υπολογιστη που στα τορινα συστηματα διαβαζει και το δρομο?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Aκριβώς!!!+100000000%
Δεν πειραζει...τουλαχιστον εμεις με τα πιο παλια αμαξια οδηγαμε...
Αυτοί με τα πιο καινουρια μεταφερονται,και η διαφορα ειναι τεραστια τουλαχιστον για μενα...
αν εχεις παει λιμανακια θα δεις πολους που ξερανε να οδηγουν και και αλους που ξερουν να μεταφεροντε επισης ζουμε οδηγουμε μαθαινουμε..! δεν σε κανει το παλιο αμαξι ουτε το καινουριο οδηγο, αλα η εμπειρια που αποκτας στο διαστημα που βρισκεσε πισο απο ενα τιμονι οδιγοντας καθε φορα!
Παλιά 14-10-08, 01:07
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Online:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
να στο θεσω λιγο αλιος ? ποσες κινησεις θα σκεφτεις να κανεις το δευτερολεπτο εναντια με εναν υπολογιστη που στα τορινα συστηματα διαβαζει και το δρομο?

αν εχεις παει λιμανακια θα δεις πολους που ξερανε να οδηγουν και και αλους που ξερουν να μεταφεροντε επισης ζουμε οδηγουμε μαθαινουμε..! δεν σε κανει το παλιο αμαξι ουτε το καινουριο οδηγο, αλα η εμπειρια που αποκτας στο διαστημα που βρισκεσε πισο απο ενα τιμονι οδιγοντας καθε φορα!
η απαντηση μου στο ερωτημα σου ειναι ακριβως απο πανω!εχω παει λιμανακια κ εχω δει απο σαξοραλλα(υποτιθετε οτι ειναι καρτακια)μεχρι Μ3(κορυφαια ηλεκτρονικα συστηματα,δε πιστευω να διαφωνεις)να κουμπωνουν σε μπαρες κ βραχια επειδη ο αδηγος τους ειναι κουλος αρα μη μου λετε οτι αυτα τα abs ebd bbc κ δε ξερω γω τι αλλο θα σε σωσουν.εγω προσωπικα θα προτιμουσα ενα κορυφαιο ισως κ αγωνιστικο στησιμο παρα ολα αυτα τα καλουδια που τα πληρωνεις κ μετα θες να τα ξυλωσεις.μονος του ο φιλος ποποπαλι ειπε οτι ταχει απενεργοποιησει.αν ηταν ετσι ολα τα αγωνιστηκα θα ηταν γεματα ηλεκτρονικα συστιματακια κ οχι αναρτησεις θολομπαρες ψαλιδομπαρες κλπ.
Παλιά 14-10-08, 01:35
pwpwpali Offline:
banned

τα συστηματα αυτα ειναι πολυ καλα σε δρομο που δεν ξερεις κ γενικα σε δημοσιο δρομο που δεν ξερεις τι θα σου τυχη...αν ποιανουν λιγο τα χερια σου σε βοηθαει πολυ κ δεν κουμπωνεις σε καμια μπαρα κανει τα δυσκολα ευκολα γιατι δεν εισαι παντα για ραλλυ και κουρασμενος θα σαι κ λιγο θα αργησεις να καταλαβεις τι εγινε με ασχετα νερα σε φουρκετες κτλ...αν εχεις τελιωμενα λαστιχα οπως εγω τωρα...οποτε εκει δεν υπαρχη λογος να αρχηζεις τα αναποδα κτλ απλα μπαινεις....εκει που ειναι ενοχλητικο ειναι στην αγαπημενη σου διαδρομη που θες να πας ταπα...οχι οτι με esp δεν πας γρηγορα...απλα δεν μπορεις να παιξεις και να δεις πιο ειναι το οριο του....οπως επισεις μπορεις να το δωσεις στην γυναικα σου κ να μην ανησυχεις...γτ κακα τα ψεμα ενα αμαξι με coil over ειναι δυσκολο...

οσο για τα αγωνιστηκα ποτε δεν θα κανουν σλαλομ σε μια στροφη επειδη καποιος περασε το δρομο
πεταχτυκε με στοπ
βρηκαν τυφλη γωνια με παππου που παει με 30 χλμ
βρηκαν λαδια κ διαφορα αλλα....
γι αυτο ολοι οι αγωνες γινοντε σε ελενχομενους χωρους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pwpwpali : 14-10-08 στις 01:50.
Παλιά 14-10-08, 11:25
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν επιστρέφουμε τη συζήτηση στον τίτλο του θέματος;
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18343306 seconds (80,73% PHP - 19,27% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com