Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
11-10-07, 01:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τιμωρηθηκαν τα εξης πριν απο κανενα μισαωρακι.Χιουνται γκετζ,punto και το κορυφαιο που περιμενα πολυ καιρο να το πετυχω στον δρομο seat ibiza top gun 115ps με αυτο ειχε ενδιαφερον γιατι πηγαιναμε κοπιες μεχρι 4ες αλλα ανοιγα αργα και σταθερα μετα τα 140+ αλλα πεφταμε στα φρενα και ξανα απο την αρχη!!
|
|
11-10-07, 01:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου 400αρι είναι καλά παραπάνω δεν έχει νόημα.
Φέτος το καλοκαίρι ήμουν στην Μάνη(πριν καεί βέβαια) εκεί να έβλεπες γέλιο που έπεσε τρελό πανηγύρι στις στροφές.
Ήθελες να απολαύσεις το τοπίο την ηρεμία σου και σου έρχονταν κάτι μεσήλικες με κάθε λογής αμάξια θες bmw θες ford θες Mercedes θες opel και άλλα πολλά 1.8 η 2.0 σου κολλούσαν από πίσω και μετά φώτα εκεί έκανα πολύ χαβαλέ είτε δεν με ξανάβλεπαν είτε τους άφηνα να περάσουν και μετά τους ανέβαινα στον σβέρκο οι πιο πολύ μετά από λίγο έβγαζαν το χέρι απ έξω και μου έκαναν πέρνα πέρνα…
Αυτή είναι οι κατηγορία του μ@λ@κ@ νεόπλουτου Έλληνα που πήρε ένα πιο μεγάλο αμάξι και αυτομάτως ο δρόμος πρέπει να είναι δικός του και αυτός μεταμορφώνετε σε Alonso
ΕΛΕΟΣ
Πάντως είπα ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με αυτήν την κατηγορία
dRiveR7 παντως να τα πούμε και από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις .
|
11-10-07, 01:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έτσι, καλά τους έκανες...
Θα έρθω κάποια στιγμή σύντομα κ εγώ κ θα τα πούμε...
|
11-10-07, 10:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σορρυ Daredevil, νομιζα πως ησουν 1.4
|
|
|
|
13-10-07, 15:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απο ποθ να αρχισω....κυνηγητο με μινι κουπερ s και μια μερσεντα sportscoupe το μινι πολυ ποιο γρηγορο αλλα κοτα στις στροφες στα πολλα κι ετσι εμεινε πισω...το μερσεντες στα πολλα ηταν περιπου 3 αμαξια μπροστα αλλα οταν αυτος παταγε φρενο εγω ημουν στον προφυλαχτηρα του και για προσπεραση!!!! Ολα αυτα στην Κηφισσιας....πηγαιναμε σχεδον μεχρι το μαρουσι(νομιζω) με 200+!!!!!!! επειτα καλλιροης ενα μιατα καλοφτιαγμενο...τον εβλεπα απο την καμερα!!!
Στην εθνικη οδο περιπου 150 χλμ απο Αθηνα...2 καλοφτιαγμενα g6 σκουρα και τα 2 μαλλον μαυρα...τα βλεπω..κοβω..
ερχεται το ενα μετα απο λιγο με πολλα..κατεβαζω 4 του κολαω προφυλαχτηρα και μην τον ειδατε τον Παναη!!! καλα ηταν...Αληθεια ποιοι ηταν??
και το χθεσινο μετα την συναντηση πεζο ραλλυ με πολυ θορυβο και μπακετιες μεσα... του μαρσαρω στπ φαναρι στην θησεως στον οικο τυφλων(στο επομενο στην Σκρα στριβω για το σπιτι μου) ανοιγουμε...φευγω 2 αμαξια τουλαχιστον μπροστα αλλα ποιο ειναι το θεμα...το ραλλυ ακουγοταν τρελα απιστευτα αλλα 1η 2α κατω...δεν μπορουσα να με φτασει! στριβοντας χαιρετηθηκαμε... ποιος ξερει τι μπορει να νομιζε πως ειχα!!!
Μετα απο ολα αυτα..πρεπει να αλαξω δισκο πλατο.... αξιζε ομως!!!
|
19-10-07, 03:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
τελικα δεν χρειαστηκε να αλαξω δισκο πλατο ευτηχως...ετσι πριν λιγο τιμωρησα ενα bmw cabrio...το λιγοτερο 1,8...στο φαναρι ερωτηση...τι ειναι φιλε?1,4 απανταω.... την φατσα του να βλεπατε!!!!!
|
19-10-07, 08:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Αδελφικη κοντρα εχθες, μετα απο πολλα λογια(μεταξυ πλακας). Carina e με avensis 4a. Mετα την διαφορα, ελπιζω ο καλος αδελφουλης να μην ξαναβγαλει γλωσσα.
Η διαφορα δυναμης(μεταξυ των συγκεκριμενων αυτοκινητων) ηταν αρκετη.
21-10-07, 00:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
στον ιπποδρομο σαν εφυγαν ολοι(εκτος απο Κυρο) επιασα κουβεντα με ενα παληκαρι με ενα ραλλυ..του λεω εχω βαλει προγραμματακι τα παμε να δουμε πως παει κοντρα με το ραλλυ??ε ανοιγουμε..εκανα απιστευτες αλαγες οχι το χαλι το νωριτερο...1-2α μπροστα και στις 3ες καπως με μαζευε!!!! τα βαλαμε 3-4 φορες και το θεμα ηταν ετσι...1-2 εγω μπροστα 3ες το ραλλυ αν ειχε χωρο θα με περναγε.... μετα μηλαγαμε και μου λεει αν δεν ημουν 900 κιλα δεν υπηρχε περιπτωση ουτε καν να σε βλεπω.... μας εκαναν και εναν ελγχο οι αστυνομικοι και μετα Κιαμο....
|
21-10-07, 02:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
στον ιπποδρομο σαν εφυγαν ολοι(εκτος απο Κυρο) επιασα κουβεντα με ενα παληκαρι με ενα ραλλυ..του λεω εχω βαλει προγραμματακι τα παμε να δουμε πως παει κοντρα με το ραλλυ??ε ανοιγουμε..εκανα απιστευτες αλαγες οχι το χαλι το νωριτερο...1-2α μπροστα και στις 3ες καπως με μαζευε!!!! τα βαλαμε 3-4 φορες και το θεμα ηταν ετσι...1-2 εγω μπροστα 3ες το ραλλυ αν ειχε χωρο θα με περναγε.... μετα μηλαγαμε και μου λεει αν δεν ημουν 900 κιλα δεν υπηρχε περιπτωση ουτε καν να σε βλεπω.... μας εκαναν και εναν ελγχο οι αστυνομικοι και μετα Κιαμο....
|
ουτε ποσα κιλα εχει δεν ξερει 800 κατι ειναι δεν θυμαμε τεσπα θα δω τα χαρτια παντος ποσα αλογα εισαι?
|
21-10-07, 03:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Θεσσαλονικη ,ειμαι μπροστα απ το αεροδρομιο στα φαναρια που εχει πηγαινοντας για περαια,χωνομαι απο δεξια(λοριδα ασφαλειας) και περιμενω το φαναρι ερχεται απο πισω μου μια μουρι με ενα golfaki 4αρι 1.6 και για να το παιξει γρηγορος παει και χωνεται απ τα δεξια μου (τσιμα τσιμα απο μενα και το πεζοδρομιο) και περναει μπροστα μου!μολις αναβει το φαναρι τα δινουμε ειχε ειδη το προβαδισμα αφου ειχε χωθει μπροστα μου...το τελικο αποτελεσμα στο επομενο φαναρι:το golfaki περιπου 4 αμαξια πισω μου και να κανει τη παπια τοσες λοριδες διπλα μου αδιες και προτιμησε να μεινει απο πισω μου!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17989802 seconds (78,34% PHP - 21,66% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|