Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ TOYOTA. ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ FAN ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ. ΣΤΟ COROLLA KAI AURIS ΜΕΧΡΙ 1,6 ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ 190 ΑΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ AVENSIS. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ TURBO DIESEL 2.2 ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ 1,8 ΚΑΙ 2,0 ΜΕ 180-200 ΑΛΟΓΑ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 190 ΑΛΟΓΑ. ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ COROLLA MOY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ
|
Συμφωνω και εγω μαζι σου. Και δεν συμβαινει μονο στην ΤΟΥΟΤΑ αλλα και στις υπολοιπες ιαπωνικες εταιριες. Στις ευρωπαικες εταριες τα πραγματα ειναι πιο "πλουσια" σε κινητηρες. Βλεπε το group VAG, PSA που στο καθε μοντελο παιζουν 4 με 5 μοτερ και μερικες φορες και 6. Καλυπτουν τις απαιτησεις των περισσοτερων καταναλωτων. Θες οικογενειακο φθηνο και δεν σε ενδιαφερει να σερνεται? Αγοραζεις το SKODA OCTAVIA 1.4 με 75 ιππους! θες το γρηγορο παρε το 2χιλιαρο με τα 200 αλογα.
Οι περισσοτερες ευρωπαικες εταιριες καλυπτουν σχεδον ολα τα μοντελα-αμαξωμα. π.χ Το 206 βγαινει σε 3πορτο, 5πορτο, στασιον, καμπριο. Το YARIS? Ασε που το YARIS αντι να βαλουν μια 1.6 με τα 124ιππους, του εβαλαν την 1.8 με 138 ιππους? Και επιδοσεις μαπα. Χειροτερες απο αυτες του προηγουμενου μοντελου με την 1.5!
Το τουρμπο 1.4 το ακολουθει και η FIAT. H ΤΟΥΟΤΑ?
Η OPEL που εφοδιαζει το ASTRA και CORSA με την τουρμπατη 1.6????? η ΤΟΥΟΤΑ?
----------------------ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ------------------