Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
|
Re: Κινητηρας 1.3T ή 1.6 20V? |
|
11-01-06, 13:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Κινητηρας 1.3T ή 1.6 20V?
Ρε σεις να ρωτησω κατι?Εγω εχω αυτο το μοτερ σε 101 πιο βαρια απο το σταρλετ και στεκεται πολυ καλα στο δρομο και στα ειδικα στα σαξοραλλα,πως γινετε τωρα αυτο να το υποτιματε ετσι?μαμα το εχω ουτε αντλια βενζινης δεν εχω πανω και ψιλοστεγνωνει στα μεσσαια.Τι να πω δεν ξερω. το λεω και θα το ξαναπω κανονιστε να βρεθουμε ολοι σε ενα μερος ουδετερο να δουμε τι κανει ο καθενας.Σε μαμα εντελως μορφη πιο γρηγορα τα 20ν αλλα οχι και απο σταρλετ,τι να πω δεν ξερω
|
11-01-06, 14:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Ρε σεις να ρωτησω κατι?Εγω εχω αυτο το μοτερ σε 101 πιο βαρια απο το σταρλετ και στεκεται πολυ καλα στο δρομο και στα ειδικα στα σαξοραλλα,πως γινετε τωρα αυτο να το υποτιματε ετσι?μαμα το εχω ουτε αντλια βενζινης δεν εχω πανω και ψιλοστεγνωνει στα μεσσαια.Τι να πω δεν ξερω. το λεω και θα το ξαναπω κανονιστε να βρεθουμε ολοι σε ενα μερος ουδετερο να δουμε τι κανει ο καθενας.Σε μαμα εντελως μορφη πιο γρηγορα τα 20ν αλλα οχι και απο σταρλετ,τι να πω δεν ξερω
|
Αν κατάλαβα καλά, και ο νίκος αυτό λέει...... ότι φτιαγμένο starlet δεν μπορεί να το πιάσει! Αλλά σε μαμά καταστάσεις, το 20V σαφέστατα είναι πιο γρήγορο!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
11-01-06, 18:36
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ισως εχει δικιο ο wastegate για αυτα που λεει για το starlet.Και εδω το βαρος ενδεχεται να κρινει πολλα.Αλλο starletaκι με 950 κιλα και αλλο carina με 1250.Απλως ελεγα οτι μιλουσαμε για το ιδιο σκαφος.Για τα αλλα σασι παιδια ημαρτον δε θα βγαλουμε ακρη.Γι'αυτο για συγκρισεις πορτοκαλια με πορτοκαλια,οτιδηποτα αλλο μπλεκουμε!
|
|
|
11-01-06, 20:45
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
|
δλδ εχεις την εντυπωση οτι α σταδιου 1.3τ σταρλετ η κορολλα ειναι μπροστα το 1.3 απο το 20 v? ετσι σου πανε και σου πουλησανε το μοτερ?το α σταδιο στα 1.3τ ειναι γυρω στα 145-150 η οχι? αν ναι γιατι νομιζεις οτι ειναι απολυτα μπροστα? να ξερουμε τι λεμε και οχι οτι νομιζουμε εμεις. οταν την δειτε τη συγκεκριμενη κοντρα με τα ματια σας τοτε να μιλησετε cussing
12-01-06, 01:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
παντως 1ο σταδιο που εχω δει σε πολλα site και forums δινουν μεχρι και 165 αλογα...παραθέτω παράδειγμα..http://www.stratisautosport.gr/products/car.php?id=58#STAGE%20I%20%20165%20BHP%20(4E-EFTE) . αν αληθευει λογικα πρεπει να ειναι ποιο γρηγορο απο το 20v silvertop ...
|
12-01-06, 14:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
Παράθεση:
|
δλδ εχεις την εντυπωση οτι α σταδιου 1.3τ σταρλετ η κορολλα ειναι μπροστα το 1.3 απο το 20 v? ετσι σου πανε και σου πουλησανε το μοτερ?το α σταδιο στα 1.3τ ειναι γυρω στα 145-150 η οχι? αν ναι γιατι νομιζεις οτι ειναι απολυτα μπροστα? να ξερουμε τι λεμε και οχι οτι νομιζουμε εμεις. οταν την δειτε τη συγκεκριμενη κοντρα με τα ματια σας τοτε να μιλησετε cussing
|
Σταρλετ σιγουρα για κορολα δεν ξερω.Μην ξεχνας ρε συ οτι με 20ν στο 101 ζυγιζεις 1100+ και γω το πολυ 1050.τωρα αν παιξεις αναλογιες βλεπεις πως πανω κατω τα ιδια ειναι.Ποση ροπη βγαζεις ρε εικοσαβαλβιδε?εγω 16,9 ποσα αλογα εχεις(150 τα δικα μου)?Ρε συ αφου ξερεις οτι δεν μασαω να στηθουμε και με σενα και με ολους και ας ξερω οτι θα την φαω απο καποιους
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14354706 seconds (78,72% PHP - 21,28% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|