Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-05-06, 16:56
jimster Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Γλυφάδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimster είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι οκ αλλα και κατι αλλο...δεν ειστε και τερατα αξιοπιστιας.... και χωρις να θελω να θιξω το αμαξι σου που προσωπικα μου αρεσει οποιος εχει συνεργειο Φιατ εχει θυσαυρισει....
σε αυτο θεμα σηκωνει πολύ κουβέντα...

Οντως απο περιφεριακά ειναι για τον ψιλοπ0uts0... αλλα τα περισσοτερα σπάνε απο κακη χρηση - κακό μηχανικο...

αν σου πω οτι δεν εχω κανει μεχρι τώρα μεταλλα-ελλατηρια τι θα πεις?? (~170.000)

ειναι και αλλα που ειναι παρασκευη χαρα - σαββατο λύπη...

απο περιφεριακα επασχε το GT γιατι απο εσωψυχα (μπιελες - πιστονια- φλατζες) ειναι πολυ ανθεκτικα... σκεψου οτι μαμα μπιελες GT αντεχουν και 280 άλογα!!!

Τεσπα είπαμε... δεν ειναι τέρατα αξιοπιστιας...

Οπως και για το στρίψιμο έχουμε ακούσει τα μύρια όσα... και ειδαμε στο GTCC να κανουν 1:01 απο το πουθενα...
Παλιά 15-05-06, 17:00
jimster Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως ρε παιδιά έπρεπε να έρθει άτομο απο άλλο κλαμπ για να μου δώσει μετρήσεις του levin? Αν είναι δυνατόν
δεν μου το λεγες τοσο καιρο?? :P
Παλιά 15-05-06, 17:00
elpis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 258
elpis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια δεν ξερω τι λετε το punto μαμα ειναι πολυ γρηγορο το εχω δει σε κοντρα με 1,3Τ corolla δεν πιανεται εγω που εχω ε12 1,6 τρωω πολλες κολονες το ξερω δεν ειναι ιδια κατηγορια τα αυτοκινητα αλλα πραγματικα δεν νομιζω οτι το 20V μπορει να κατσει διπλα του
Παλιά 15-05-06, 17:04
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Μαμα μαμα χωρις τπτ ουτε πιεση ουτε φιλτρο ουτε τπτ δεν ειναι και ο πυραυλος που λες αν κανεις αυτα ναι γινετε πυραυλακι.Εγω με ενα πουντακι που ανοιξα δεν με περασε(ρε σεις πολυ σπινιαρισμα η πρωτη σας τι κανετε??)

Παλιά 15-05-06, 17:09
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καλησπέρα Άκη και από εμένα. Βλέπω το PuntoClub μας παρακολουθεί και επεμβαίνει στις συζητήσεις μας και μου αρέσει αυτό γιατί καλό είναι να έχουμε και μία γνώμη απ'εξω. Επείδη όλοι κοιτάμε να υποστηρίξουμε το σπίτι μας (και λογικό είναι) καμιά φορά παρεκτρεπόμαστε...
Όλες οι παρεμβάσεις και σχόλια είναι καλοδεχούμενα αρκεί φυσικά να γίνονται καλοπροαίρετα και με σωστό ύφος.
Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι πως σε θέμα ρεπριζ το Gt απλά είναι απίστευτο! Βρήκα ένα παλιό περιοδικό (4Τ του '96 νομίζω) που έκανε κάτι συγκριτικά τεστ και το GT το είχε σε ρεπριζ μαζί με τις lotus! Σε θέμα εκκίνησης νομίζω πως αυτό το αμάξι χάνει λόγω θηριώδους ροπής για το συγκεκριμένο πανάλαφρο αμάξωμα οπότε και ο οδηγός του πρέπει να κάνει πολύ μελετημένη εκκίνηση για να μην έχει ακατάσχετο σπινιάρισμα (Νομίζω όλες οι κόντρες μεταξύ GT γίνονται ρολαριστές).
Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από θέμα αξιοπιστίας αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει επειδή όλοι τα σκαλίζουνε λίγο-πολύ ανεβάζοντας πιέσεις κτλπ χωρίς να έχουν κάνει την απαραίτητη υποδομή στον κινητήρα.
Το θέμα είναι πως σίγουρα το GT ήταν και παραμένει από τα κτηνάκια του δρόμου, με ζηλευτές επιδόσεις στην κατηγορία του. Δεν μπορείς σε καμία πείπτωση να πείς ότι "δεν πανε βήμα"...
Τώρα σε σχέση με ένα 20βάλβιδο, από στάση πάντα, δεν ξέρω ποια θα ήταν η έκβαση της κόντρας αλλά σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον! Να κανονιστεί κάποια μέρα να δούμε!
Παλιά 15-05-06, 17:10
jimster Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαμα μαμα χωρις τπτ ουτε πιεση ουτε φιλτρο ουτε τπτ δεν ειναι και ο πυραυλος που λες αν κανεις αυτα ναι γινετε πυραυλακι.Εγω με ενα πουντακι που ανοιξα δεν με περασε(ρε σεις πολυ σπινιαρισμα η πρωτη σας τι κανετε??)
η 1η ειναι λιγακι κοντή για το αμαξι αυτο...
Παλιά 15-05-06, 17:12
elpis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 258
elpis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

με τελικο και φιλτρο στο φιλτροκουτι ο madnivegar τον ξερει ειναι o suboy το αμαξι ειναι 132 και ειναι πραγματικα αρκετα δυνατο
Παλιά 15-05-06, 17:14
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ποσο δλδ?εμενα παει η πρωτη 45 και η δευτερα 100(στις 7500)και θελω να πηγαινει μεχρι τα 60 και λογω σπινιαρισματος και λογω οτι στην δευτερα πεφτουν οι στροφες αποτομα...

Παλιά 15-05-06, 17:16
jimster Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα Άκη και από εμένα. Βλέπω το PuntoClub μας παρακολουθεί και επεμβαίνει στις συζητήσεις μας και μου αρέσει αυτό γιατί καλό είναι να έχουμε και μία γνώμη απ'εξω. Επείδη όλοι κοιτάμε να υποστηρίξουμε το σπίτι μας (και λογικό είναι) καμιά φορά παρεκτρεπόμαστε...
Όλες οι παρεμβάσεις και σχόλια είναι καλοδεχούμενα αρκεί φυσικά να γίνονται καλοπροαίρετα και με σωστό ύφος.
Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι πως σε θέμα ρεπριζ το Gt απλά είναι απίστευτο! Βρήκα ένα παλιό περιοδικό (4Τ του '96 νομίζω) που έκανε κάτι συγκριτικά τεστ και το GT το είχε σε ρεπριζ μαζί με τις lotus! Σε θέμα εκκίνησης νομίζω πως αυτό το αμάξι χάνει λόγω θηριώδους ροπής για το συγκεκριμένο πανάλαφρο αμάξωμα οπότε και ο οδηγός του πρέπει να κάνει πολύ μελετημένη εκκίνηση για να μην έχει ακατάσχετο σπινιάρισμα (Νομίζω όλες οι κόντρες μεταξύ GT γίνονται ρολαριστές).
Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από θέμα αξιοπιστίας αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει επειδή όλοι τα σκαλίζουνε λίγο-πολύ ανεβάζοντας πιέσεις κτλπ χωρίς να έχουν κάνει την απαραίτητη υποδομή στον κινητήρα.
Το θέμα είναι πως σίγουρα το GT ήταν και παραμένει από τα κτηνάκια του δρόμου, με ζηλευτές επιδόσεις στην κατηγορία του. Δεν μπορείς σε καμία πείπτωση να πείς ότι "δεν πανε βήμα"...
Τώρα σε σχέση με ένα 20βάλβιδο, από στάση πάντα, δεν ξέρω ποια θα ήταν η έκβαση της κόντρας αλλά σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον! Να κανονιστεί κάποια μέρα να δούμε!
Καλησπέρα...

τι να κάνουμε??? κυνηγάμε να υποστιρίξουμε το δικό μας...

Σε όσα γράφεις συμφωνω σχεδον 99% (αν συνφωνουσα 100% θα είχα corolla )

Όντως θα ήταν καλό να δούμε κανα πάτημα με 20v αφού τα συμπαθώ αρκετα..!!!
Με τους χρόνους που έχω δει μονο κανα πισωκίνητο φοβάμαι από στάση... :P

Αλήθεια κανα με άγραφο έχετε???
Παλιά 15-05-06, 17:16
jimster Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποσο δλδ?εμενα παει η πρωτη 45 και η δευτερα 100(στις 7500)και θελω να πηγαινει μεχρι τα 60 και λογω σπινιαρισματος και λογω οτι στην δευτερα πεφτουν οι στροφες αποτομα...
45 στις 7500??? απο τι ειναι??

εμεις εχουμε 100 με 2α στις 7200
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,21815705 seconds (72,71% PHP - 27,29% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com