Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Συγχαρητηρια και στους δυο στον suboy και στον δικο μας madvinegar2003 ενοειται, που κρατησε το επιπεδο εκει που επρεπε θα συμφωνησω με 1000 με τον Mike G τι σημαινει για τον καθενα αυτοκινητο,το φτιαχνω για μενα για το κεφι μου για το τσαφ τσουφ ??? η για να παταω καποια τουτου στην βουτα και να βαζω κοντρα με ενα και μονο καθισμα και με την ταυτοτητα στα δοντια???δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!! ασ το συνιδειτοποιησει ο καθενας μας τι εχει,για ποια χρηση και για ποιο λογο γιατι εχω ακουσει δικαιολογιες του τυπου εχασα την κοντρα απο το νεκροκουτι αλλα το δικο μου π.χ. εχει ανεση,εχει θερμαινομενα καθισματα?@#$οριστε?? (ωραια οταν σου εριχνε τισ 5 καροτσες ας ανοιγες το clima και τα θερμαινομενα καθισματα μηπως τον εφτανες) και το αντιθετο απο αυτους που εχουν ενα φθηνο γρηγορο τουτου οταν χασουν λενε ναι αλλα εμενα δεν μου εχει κοστισει τοσα πολλα σε λεφτα (ναι αλλα δεν εχει και την ιδια π.χ.ασφαλεια,ποιοτητα κ.λ.π.) κοντρα σημαινει κοντρα,προς θεου δεν εχω κατι με αυτους που εχουν τουτου με ανεσεις,full extra κ.λ.π. μακαρι να ειχα κι εγω θερμαινομενα στο corollaki μου ο καθενας κανει την τρελα του και το κεφι του ουτε και με τα νεκροκουτια οπως τα ονομαζουν εχω προβλημα!!!εχω με αυτους που δεν παραδεχονται οτι εχασαν στα ισα μια κοντρα γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι σε διαφορετικη κατηγορια το τουτου τους ασ καταλαβουν καποιοι οτι αλλο πολιτικο τουτου με φ.π.ε. για να παω στην δουλεια μου και αλλο τουτου για κοντρα πιστευω οτι ειναι ανομοια για να τα συγκρινουμε,Συγχαρητηρια σε αυτους που ξερουν σε ποια κατηγορια βρισκονται και μπραβο σε αυτους που παραδεχονται την ηττα τους και παλι Συγχαρητηρια στον Μadvinegar2003 για την απαντηση του,Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,φιλικα Glanzaboy
|