Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 11-05-06, 16:18
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε παιδιά άκρη σε αυτό το θέμα δεν βγαίνει ποτέ. Είναι απλά τα πράγματα. Όταν ο ένας μιλάει για γκάζια ό άλλος του το ρίχνει στην άνεση και στην απόλαυση. Όταν πάλι μιλάει για φινέτσα ο άλλος του το ρίχνει σε αξιοπιστία. Είναι λογικό αυτό....ο καθένας θα υπερασπιστεί τις χάρες και τα προταιρήματα που προσφέρει η φιλοσοφία του αυτοκίνητου του. Και στην τελική μην βλέπουμε το uno. Το uno αμάξι της χρονιάς και της σειράς του τετράγωνου starlet στα τέλη του 80'. Τι καθόμαστε και λέμε τώρα. έχουμε στο νου μας το yaris και λέμε το uno νεκροκούτι?Γιατί εκείνο το starlet τι ήτανε? Μήπως ήτανε ο παράδεισος της ασφάλειας και δεν το ξέρουμε? Εγώ προσωπικά απο τότε που έχω στην κατοχή μου το γαλλάκι (106) έχω πάψει να κάνω τέτοιες συγκρίσεις και να υπερασπίζω κάθετα τον Ιάπωνα. Δεν λέω τέρας αξιοπιστίας ο σκιστομάτης μου....άλλωστε 17 χρόνια τραβάει την ανηφόρα (αλήθεια τον δίσκο πότε θα τον αλλάξω?Δεν πατινάρει κιόλας) επίμονα χωρίς αντίρρηση καμία. Έχουν όμως κουσούρια πολλά οι π@....δες. Αν δεν είχαν κουσούρια τότε η τιμή τους θα ήταν πολυ υψηλότερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό...δεν είναι όμως έτσι. Βγαίνει ο Ιάπωνας και λέει...εγώ κύριε σου προσφέρω αυτό...ο Γάλλος...εγώ εκείνο...ο Ιταλός...εγώ το άλλο...ο Γερμανός....εγώ λίγο απ όλα. Διαλέγεις και παίρνεις κύριε καταναλωτή. Αν όμως τα συγκρίνεις όλα σε όλους τους τομείς θα δεις τελική βαθμολογία περίπου ίδια...μπορείτε άλλωστε να δείτε τους σχετικούς πίνακες αξιολόγησης του autotriti.
Παλιά 11-05-06, 16:33
Το avatar του χρήστη suboy
suboy Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 231
suboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@spyros_45: η καλυτερη απαντηση που εχω διαβασει. δεν εχω να πω κατι μετα απο αυτο.
Παλιά 11-05-06, 16:38
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συγχαρητηρια και στους δυο στον suboy και στον δικο μας madvinegar2003 ενοειται, που κρατησε το επιπεδο εκει που επρεπε θα συμφωνησω με 1000 με τον Mike G τι σημαινει για τον καθενα αυτοκινητο,το φτιαχνω για μενα για το κεφι μου για το τσαφ τσουφ ??? η για να παταω καποια τουτου στην βουτα και να βαζω κοντρα με ενα και μονο καθισμα και με την ταυτοτητα στα δοντια???δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!! ασ το συνιδειτοποιησει ο καθενας μας τι εχει,για ποια χρηση και για ποιο λογο γιατι εχω ακουσει δικαιολογιες του τυπου εχασα την κοντρα απο το νεκροκουτι αλλα το δικο μου π.χ. εχει ανεση,εχει θερμαινομενα καθισματα?@#$οριστε?? (ωραια οταν σου εριχνε τισ 5 καροτσες ας ανοιγες το clima και τα θερμαινομενα καθισματα μηπως τον εφτανες) και το αντιθετο απο αυτους που εχουν ενα φθηνο γρηγορο τουτου οταν χασουν λενε ναι αλλα εμενα δεν μου εχει κοστισει τοσα πολλα σε λεφτα (ναι αλλα δεν εχει και την ιδια π.χ.ασφαλεια,ποιοτητα κ.λ.π.) κοντρα σημαινει κοντρα,προς θεου δεν εχω κατι με αυτους που εχουν τουτου με ανεσεις,full extra κ.λ.π. μακαρι να ειχα κι εγω θερμαινομενα στο corollaki μου ο καθενας κανει την τρελα του και το κεφι του ουτε και με τα νεκροκουτια οπως τα ονομαζουν εχω προβλημα!!!εχω με αυτους που δεν παραδεχονται οτι εχασαν στα ισα μια κοντρα γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι σε διαφορετικη κατηγορια το τουτου τους ασ καταλαβουν καποιοι οτι αλλο πολιτικο τουτου με φ.π.ε. για να παω στην δουλεια μου και αλλο τουτου για κοντρα πιστευω οτι ειναι ανομοια για να τα συγκρινουμε,Συγχαρητηρια σε αυτους που ξερουν σε ποια κατηγορια βρισκονται και μπραβο σε αυτους που παραδεχονται την ηττα τους και παλι Συγχαρητηρια στον Μadvinegar2003 για την απαντηση του,Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,φιλικα Glanzaboy
Παλιά 11-05-06, 20:33
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το θεμα ειναι τι θελει ο καθενας να παρει δλδ η elise που χει ενα καρο λεφτα και εχει χερουλια για τα παραθηρα ειναι μουφα? οταν 0-100 παει με ενο?οταν ντριφταρη για πλακα?οχι απλα ειναι κατι απολυτο και συγκεκριμενο που ο πατερασ μου θα λεγε τι παπαρια ειναι αυτη και γω τι κ@...λα
Παλιά 13-05-06, 00:29
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σημερα ανοιξα με ενα πουντο gt κολαγε ο τυπος σε ενα ιμπιζα 20ντ ο οποιος δεν ανοιγε βγαζει φλας δεξια εκει που πηγενα και εγω ειχα και την γυναικα διλπα αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να την χαρισω ηταν ο δρομος που ειχα παρει και το ταπερ μεχρι να ξυπνηση ο τυπος εφαγε 2 καροτσες με το καλημερα μεχρι και τα 140-150 παρεμηναν σταθερες μετα πεσαμε σε κηνηση αυτος αρχησε σφινες πραγμα που δεν συμφωνω καθολου αλλο η κοντρουλα σε ευθεια και μονος και αλλο οι σφηνες με κινδινω την ζωη τη δικη σου αλλα προπαντος των αλλων.-

Ο 20ν ειναι παλι στα κεφια του φερτε τσαγια φερτε τσαγια
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 13-05-06, 00:45
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαλά ρε συ... Και ηγύναίκα δεν είπε τίποτα? Εγώ θα είχα καταληξει στο νοσοκομείο.
Να τρέχω δεν πειράζει, αλλά κόντρες....
Παλιά 13-05-06, 01:16
spyros_45 Offline:

Νίκο απο στάση του ρίχνεις του punto αν είναι μαμά. Και ο ασημί του ρίχνει. Ρεπριζ σε κόβω όμως πολυ χλωμό. Μέχρι το δικό σου να ξυπνήσει και να καταλάβει τι θέλεις να κάνεις, το άλλο έχει διαολιστεί. Έχει πολυ ροπή και τη βγάζει απο πολυ χαμηλά.
Παλιά 13-05-06, 11:23
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
spyros_45 μαμα και θα το ελεγα ?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 14-05-06, 17:07
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι τα μαμα gt δεν πηγενουν βημα
Παλιά 14-05-06, 17:47
spyros_45 Offline:

Εντάξει όχι και βήμα. Εξαρτάται με τι το συγκρίνουμε και πάλι. Εγώ ακόμα διαβάζω τεύχη παλιών περιοδικών που έλεγαν τα καλύτερα. Και πάλι όμως ξαναλέω οτι δίνω έμφαση στη ροπή του και στη σπιρτάδα του, αν ξαφνικά στη βαρέσει εκεί που είσαι χαλαρός να πετάξεις ένα τσιμεντόλιθο πάνω στο δεξί πεντάλ και να φύγεις.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17416000 seconds (75,34% PHP - 24,66% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com