Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-05-06, 19:37
Το avatar του χρήστη suboy
suboy Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
suboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
madvinegar2003. καλησπέρα. Καλώς σας βρήκα. Καλά υπέθεσες. Είμαι moderator στο Puntoclub.gr . Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτά που γράφεις. Σε ένα σημείο να κάνω μια μικρή παρατήρηση. Πολυτέλεια είναι λίγο δύσκολο να έχουμε σε ένα αμάξι που κατασκευάζεται με πολύ sport χαρακτήρα. Όπως να το κάνουμε απευθύνεται σε μια κατηγορία που το δερμάτινο σαλόνι και ο δυζονικος κλιματισμός ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι προφανές κάτι που το έχεις για 400+ μέτρα και κανα δυο πατήματα, να έχεις μόνο τα βασικά.
Γενικότερα δεν θέλω να μείνω στο θέμα του uno. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και χαίρατε το αμάξι του με το δικό του τρόπο.
Ακόμα χαίρομαι που υπάρχουν άτομα σαν και εσένα που μπορούν να κρατήσουν σε ένα επίπεδο την συζήτηση και να σέβονται κάποιο άλλο μέλος. Το λέω γιατί αρκετές φορές έχω δει παιδιαρίσματα και «κόντρες» χωρίς να υπάρχουν έστω τυπικά επιχειρήματα.
Για ακόμα μια φορά να πω ότι δεν βρίσκομαι εδώ για να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα.

Φιλικά Χρήστος.
Παλιά 10-05-06, 20:00
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δεν χρειαζεται να αναφέρεις κάθε φορά το ότι δεν είσαι εδώ για να δημιουργήσεις καποιο πρόβλημα. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές και σεβαστές. Ο τρόπος σου είναι πολύ φιλικός άρα και καλοδεχούμενος...
Από τα τελευταία λεγόμενα σου μπόρεσα να σε ψυχολογήσω ακόμα καλύτερα.... Στάνταρ θα έχεις κανένα ανθρακί Punto GT2 Δεκέμβριος του '96 με BMC στο φιλτροκούτι (5 τρύπες) και τελικό, με δυναμομετρημένα 131,6 άλογα... Άντε και περίπου 22 κιλά ροπή στις 3.200 (λέω εγώ τώρα...). Να μη σου πω ότι πρέπει να αλλάξεις και καταλύτη... Αυτός φταίει για τα λίγα άλογα σου...
Α και πού 'σαι... Πρόσεχε όταν παρκάρεις μπροστά σε πάρκιν μη φας καμία κλήση. 39 ευρώ έχουν πάει... Έχω ακούσει άλλους να τρωνε τέτοιες κλήσεις κάτω απ'το σπιτι τους μπροστά στο πάρκιν του απέναντι...
Για πες... Έπεσα έστω κοντά σε κανένα απο τα παραπάνω???

Φιλικά Μιχάλης
Παλιά 10-05-06, 20:25
Το avatar του χρήστη suboy
suboy Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 232
suboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα τα λες. αλλά οχι περίπου 22 κιλα ακριβώς.
έχεις και καναπέ για την ψυχανάλυση??
Μιχαλη χάρηκα και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα....

(σαν πολλα στοιχεία εχουν για μενα....)
Παλιά 10-05-06, 20:38
Το avatar του χρήστη Nick-K
Nick-K Offline:

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 317
Nick-K είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Γυρνώντας σήμερα απο τα Γιαννιτσά (πήρα το απολυτήριο-χεχε!!) φτάνοντας Κοζάνη με προσπερνάει μία Ε46, βλέπω Μ3 αυτοκόλητο πίσω, καλά λέω.... Τον παίρνω απο πίσω, του κολλάω και του ρίχνω ένα τσαγάκι, όλο δικό του!!! Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!!!
My Gallery

Παλιά 10-05-06, 21:29
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτό με το m3 εχει καταντίσει αηδεία... όλες οι 316 έγιναν μ3, μα δεν είναι τουλάχιστον ιεροσυλία αυτό? ε ρε τσαγάκια που θέλουν οι τύποι.....
Παλιά 10-05-06, 22:13
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 388
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το πιο πιθανό είναι οτι το κάνουν για να μη τους πολυ κολλάνε. Βέβαια όποιος ξέρει τα στοιχειώδη δεν ψαρώνει.
Παλιά 10-05-06, 23:35
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγώ πάλι είπα να γελάσω λίγο σήμερα στην Εθνική και έπαιζα με μία 147 1.6...Μεγάλο κατόρθωμα θα μου πείτε,αλλά ποιος του είπε να είναι προκλητικός μαζί μου? Α,αφήστε και έναν ταρίφα με E-class που το έλιωσε να μην τον περάσω,εκεί να δείτε γέλια!
Παλιά 11-05-06, 13:33
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 297
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΠΑιδια επειδη κατα καιρους συγχεουμε το Μ που γραφουν οι BMW με το Μ3, σας λεω οτι οταν γραφει Μ μια BMW σημαινει οτι ειναι φορτωμενη με το M-pack δηλαδη εχει καποια εχτρα σε σχεση με την απλη εκδοση που πρεπει να ειναι καποια spoilerakia και μερικα εχτρα για τον εσωτερικο κοσμο του αμαξιου. Τα 316 ειναι πολυ αργα. Ενας φιλος που δουλευει στην BMW μου ειπε οτι Ε36 ειναι 1600 κιλα στα 1,6. Σκεφτειτε τι γινεται απο εκει και πανω. Ομως κινητηρες εχουν διαμαντια και οδηγικη συμπεριφορα πολυ καλη. Αλλα δεν ειναι για φαναρι.
Παλιά 11-05-06, 13:50
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 464
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλά αυτός δουλεύει στην ΒΜW και λέει ότι το 316 Ε36 είναι 1600κιλά? Δηλαδή ένας άσχετος πόσο περισσότερο έξω να πέσει...? Μη τρελλαθούμε ρε παιδιά όχι και 1600κιλά...
Παλιά 11-05-06, 14:59
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 345
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από suboy";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτοι που εχουν γρηγορα καρα και ψαχνουν νεκροκουτια ειναι πολλοι μα παρα πολλοι... αλλα ολλοι θελουν να το πουν, Επιτελους ειμαι μπροστα....

Φίλε μου δεν διαφωνεί κανείς ότι υπάρχουν ορισμένοι που κάνουν τα car τους 400-450 άλογα με βασικό σκοπό να περάσουν τέτοια ‘νεκροκούτια’ και τελικά δεν τα καταφέρουν ποτέ (έχω γνωρίσει κι εγώ αρκετούς). Αλλά το θέμα είναι τι σημαίνει για σένα (και για τον καθένα ) η λέξη αυτοκίνητο. Προσωπικά γνωρίζω ένα starlet 350 άλογα στο χαλαρό του (αν ανεβάσεις πιέσεις και τα συναφή μέχρι εκεί που αντέχει δεν μπορεί να μετρηθεί) και γνωρίζω ότι ότι και να κάνω στο δικό μου δεν θα το περάσω ποτέ αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλα γιατί για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο έχουν αφαιρεθεί ταπετσαρίες και κονσόλες από μέσα έχει μόνο 2 καθίσματα και τα άλλα πολλά άρα έχει ξεφύγει κατά πολύ από την έννοια του αυτοκινήτου έτσι όπως την αισθάνομαι εγώ τουλάχιστον και έχει γίνει νεκροκούτι πώς να το κάνουμε. Με αυτό το σκεπτικό μιλάνε και ορισμένοι εδώ πιστεύω (ότι δηλαδή το αυτοκίνητο πρέπει να έχει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που αυτά τα car δεν τα έχουν και γι αυτό χαρακτηρίζονται από μερικούς ως κουβάδες νεκροκούτια και άλλα). Καλές οι κόντρες ένα αυτοκίνητο όμως δεν τρέχει μόνο σε κόντρες αλλά μπορεί να χρειαστεί να σε πάει και στην δουλειά σου ή ένα ταξίδι με άνεση και πάνω από όλα ασφάλεια. Για μένα εκεί είναι η μαγκιά ενός φτιαγμένου. Προσωπική εκτίμηση πάντα

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18019009 seconds (76,09% PHP - 23,91% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com