Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
07-05-06, 00:04
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
μετα την ηττα απο την TS του jims202 εκανα ενα ανοιγμα με τα φυσικα αποτελεσματα
ενα κοραντο g60 κηνοταν απηλητικα απο πισω και για την καλη μας τυχη μας πιανη το φαναρι ως συνηθως κατεβαζω το παραθυρο για να μαθω σε ποσα αλογα θα τα ριξω αλλα ηταν κ...φατσα ο τυπος οποτε η επικοινωνια απετηχε αλλα.. το τσαι πετυχε οπως παντα ψιλοαφηνω να ξεκινηση για να μην τρεχω μονος και μ... στην πρωτη εφαγε μια καροτσα + στην 2ρα εμηνε η αποσταση σταθερη και στην τριτη ειχε γινη 1 η καροτσα μετα εκοψα γιατι μπροστα ηταν αλλο τουτου οπως φενοταν θα με εφτανε γυρω στα 170 αλλα αυτο δεν θα το μαθουμε...το μονο που μπορω να πω ηταν οτι ειχε μια σεβαστη σε διαστασεις εξατμηση
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
09-05-06, 12:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
|
Διωρθωνω κ λεω οτι μεχρι τα 180 ησουν πισω κ μετα περασες! Μαρτυρας ο jims
|
|
09-05-06, 14:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δύο σκηνικά:
1) Εθνική οδός μπλοκαρισμένος πίσω από κάτι φορτηγά με περίπου 70 χλμ/ώρα. Έρχεται και κολλάει πίσω μου ένα SEAT IBIZA (το τελευταίο μοντέλο) και θέλει να με «καβαλήσει» για να προσπεράσει όλο τον κόσμο... Αφού κάνω άκρη και περνάει με το τελικό της εξάτμισης του να κάνει πολύυυυυ θόρυβο πλακώνομαι και εγώ... Εεεεε... μετά από λίγο (γύρω στα 130 - 140) έβλεπε το αυτοκόλλητο του corollaclub στο πίσω μέρος του Ε12.
2) Παραλιακή οδός στην Πάτρα, γυρίζω από δουλειά και οδηγώ σχετικά νευρικά λόγω της όλης κούρασης της ημέρας. Κάποιος κυριούλης με ένα CIVIC 5d το τελευταίο μάλλον μοντέλο (δεν τα ξέρω και καλά...) «παρεξηγήθηκε» και κόλλησε πίσω μου με απειλητικές διαθέσεις... Φανάρι, εγώ μπροστά του και μπροστά μου δύο αυτοκίνητα ακόμα. Ανάβει πράσινο και όταν βρίσκω χώρο πετάγομαι δεξιά και ανοίγω με 2ρα. Βέβαια άνοιξα πρώτος (μάλλον δεν την περίμενε να την κάνω δεξιά...) και προσπάθησε να με ακολουθήσει, αλλά δεν μπορούσε να με φτάσει, η διαφορά μπορώ να πω ότι έμενε σταθερή με τάσεις να μεγαλώνει. Τώρα, ή του έφυγα πολύ γρήγορα και ξαφνιάστηκε ή δεν την προσπάθησε και πολύ αφού με είδε να φεύγω&... δεν ξέρω τι να πω, θα σας γελάσω...
|
09-05-06, 18:35
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Προχθεσινα σκηνικα.
1) cz3 με απειλητικες διαθεσεις κοντα στην μορφοκλησια στο Γαλατσι. Κανει σφηνες, τον βλεπω, εχω 3 ατομα τον ακολουθω σε αποσταση ασφαλειας και μολις κανει να ανοιξει πιο περα στη ευθεια τον καταπινω.
2)κανω αναστοφη και με το που γυρναω βλεπω ενα Top Gun παλιο να περναει βολιδα διπλα μου. Απλωνω ολες τις ταχυτητες μεχρι τεταρτη και τελικα τον προλαβαινω και τον περναω με 170 κατω απο τη γεφυρα.
3)Αντε λεω αρκετα παιξαμε να παμε και στον προορισμο μας που εξ αρχης ηταν η αγ. Παρασκευη. Με το που βγαινω ομως Καποδιστριου ερχεται ενα αμαξι απο πισω μου με διαθεσεις αναεβασμενης αδρεναλινης. Κανω στην ακρη και με περναει με το Α3 fsi του. Ξαναλεω με τρια ατομα εγω ανοιγουμε με τριτες και τον περναω σαν σταματημενο.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΑΕ101+4Α-FE
09-05-06, 21:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Έτσι έτσι!!!
|
09-05-06, 23:39
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
τσαφ τσουφ οταν κουμποσα τη τεταρτη σε περασα πρεπει να ηταν το πολυ 160 λεπτομεριες ομως θα τα πουμε ξανα το καλοκαιρι για να ημαστε πιο σαφης μεχρι τοτε π ρ ο σ ο χ η ! ! !
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
10-05-06, 00:38
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOYOTA......FOR EVER";p="
Δημτρη αυτος που λες με το uno δουλευει σε ενα τσιπουραδικο και εχει και ενα type-r?αν λες για αυτο το εχω δει και εγω ειναι οντως θηριο!
|
Οτι και να το κανεις το UNO,ακομα και 800 αλογα να εχει και να κανει 0-100 σε 1sec, ενας τενεκες ξαγανωτος θα ειναι,λιγο καλυτερο απο το YUGO.
|
γεια σας. θα μιλήσω φιλικά και σε καμία περίπτωση δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω πρόβλημα. καλά τα λέτε αλλά να παρεμβω κάπου. το UNO είναι ένα αμάξι με πάνω από 15 χρόνια στην πλάτη του. κανείς δεν μίλησε για την πολυτέλεια η την ποιότητα κατασκευής. άλλωστε όσοι έχουν uno turbo δεν νομίζω να το έχουν για γάμους γιορτές και άλλα κοσμικά.... ένα κακόμοιρο uno είναι. ντενεκές αλλά ρε παιδιά η φιλοσοφία είναι στον άξονα της ταχύτητας και στην αίσθηση από αυτή τη ριμάδα την τουρμπίνα που οι περισσότεροι μόνο άσχημα έχουν να πουν. για να γυρίσω στο uno το κόστος απόκτησης είναι κάπου στα 2500-3500 ευρώ. και 3500 μιλάμε να είναι στην πένα... και αυτό που πληρώνεις είναι η συγκίνηση που σου προσφέρει αυτό το σαλιγκαράκι..... ας είμαστε λίγο ποιο προσεχτικοί. ντενεκές αλλά για πω και τα σωστά όταν βγει κάποιος με ένα πριόνι στο δρόμο, ψάχνει ένα uno ή punto να ράψει... για να πει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κατάφερε... ναι και τα λέω αυτά γιατί έχω ακούσει να το λένε και να χαίρονται... λες και έκαναν το μεγαλύτερο κατωρθομα... δεν θέλω να μακρηγορώ αλλά ο δικαστής (uno) θα είναι έξω........
φιλικα Χρηστος...
|
10-05-06, 01:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οτι και να πει φιλε μου,μονο τον εαυτο σου πειθεις,τα uno πεθανανε μαζι με το κολοκοτρωνη και αυτα που ραβουν οπως λες μονο το σημα τους εχει μεινη ιδιο με το μαμα.Για το σαλιγκαρι συμφωνω και επαυξανω,αλλα οχι σε uno, αυτο ειναι κινητο νεκροκουτι και ειδικα πανω απο 200 αλογα ειναι να σε φιλαει ο θεος.Τελος πραγματικα λυπαμαι αυτους που εχουν γρηγορα αυτοκινητα και ψαχνουν να βρουν uno να κανουν κοντρα.
10-05-06, 15:00
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
δεν προσπαθω να πεισω κανενα και για τιποτα. Οσο για το αν πεθανε το uno ναι δεν λεω το αντιθετο... αλλα με το νεκροκουτι δεν χρειαζεται να πας πολυ πανω απο τα 200hp για να τσουλαει... αυτοι που εχουν γρηγορα καρα και ψαχνουν νεκροκουτια ειναι πολλοι μα παρα πολλοι... αλλα ολλοι θελουν να το πουν, Επιτελους ειμαι μπροστα.... δεν εχω καποια προβλημα με την παρεα σας ουτε θελω να δημιουργησω προβλημα το ξαναλεω. απλα μεταφερω μερικα απο αυτα που εχουν ακουστει....
|
10-05-06, 16:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Suboy καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα. Να υποθέσω ότι είσαι μέλος του PuntoClub και έχεις Punto GT ανθρακί.
Να προσθεσω σε αυτά που λες ότι το UNO έχει μεγάλο πλεονέκτημα το ελάχιστο βάρος του οπότε μια τουρμπίνα κάνει θαύματα πάνω σε αυτό το σασί. Δυστυχώς όμως, για να γίνει τέτοια εξοικονόμηση βάρους στο αμάξι, δεν έχουν τοποθετηθεί διάφορα πράγματα αρκετά συμμαντικά που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, την σταθερότητα και την πολυτέλεια του. Οπότε, αν κάποιος καταφέρει να περάσει ένα UNO turbo το θεωρεί συμμαντικό γιατί κατάφερε να περάσει ένα αμάξι πανάλαφρο και φτιαγμένο μόνο για ευθεία, με το δικό του που λογικά θα είναι κατά πολύ βαρύτερο επειδή θα έχει 10 ηλεκτρονικά συστήματα, αερόσακους, στιβαρότητα, επαρκές σαλόνι κτλπ. Εκεί αποδίδω εγώ το "επιτέλους είμαι μπροστά".
Όσο για την επιταχυνση που αναφέρεις, έχω μπει σε UNO turbo και πραγματικά έχω πάθει πλάκα... Φανταστικό! Δεν διαφωνεί κανένας με αυτό. Απλά στις μεγάλες ταχύτητες σε πιάνει το άχγος μη φυγεις δεξιά και αριστερά απο τον αέρα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18850398 seconds (76,18% PHP - 23,82% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|