Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Χθες ανοιξα με εναν φιλο στη λαρισα που εδω και κατι μηνες φτιάχνει ενα uno turbo με καθαρα κοντραδικο προσανατολισμό και φοαραει γαιδουροτουρμινα.Ανοίξαμε ετσι για να δούμε απλά ποσο κοντα θα είμαι.Με την πίεση στο 0,7 μου εριχνε κατι παραπανω απο 5 καρότσες στα 180(παιζει καπου στα 220+ αλογα με 0,7 και ζυγιζει αρκετα λιγότερο απο 1 τονο)
με την πίεση στα 1,4 νομίζω οτι ήταν κολώνα ενώ με 1,9 που παιζει καπού ποιό κατω απο τα 380...Τα δώσαμε απο σταση...Ειναι το μόνο αυτοκίνητο που τα έδωσα και ξεκίνησα καλύτερα,και μεχρι τα 40(!!!) τον είχα μια καρότσα πίσω(Λές να λέω οτι τον πέρασα?) και μόλις κουμπώσαμε 2ές καθε δευτερόλπτο μετρουσα και μια καρότσα..Νομιζω οτι στα 200Km είχα φαει 1,5-2 κολώνες!!!!Πρώτη φορά με περναει ετσι αυτοκίνητο αλλά το περίμενα...Δεν πήγα για να τον πάρω.Με εκανε και βολτα.Ειναι εκρηκτικό αλλα μεχρι εκει.τρομερα γρήγορο,αλλά δεν μπορείς να σταθεις μεσα απο την φασαρία,κοπανάει ολόκληρο το ταμπλώ,παει απο αλλού σ'αλλου στο φρενάρισμα και φυσικά με 200 κμ την ώρα πηδαεί σαν το κατσικι και εχει μηδεν σταθερότητα..Η δε κατανάλωση ειναι εξωπραγματική..Παρεπιπτόντως εχει και nitro αλλά ποιός ο λόγος να το ξοδεψει...Παρόλαυτα μ'άρεσε το μπαμ του αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας με την πάρτυ του...Τετοια αυτοκίνητα είναι αλλού αλλά μέχρι εκεί..για ενα dragster και μια κόντρα για να βγάλεις κανενα φράγκο απο τα ΠΟΛΛΑ που έδωσες....
|